horecaking.nl Reviews 29

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestelling geplaatst, na paar dagen telefonisch contact over de levering. Volgens afspraak verlopen. Misschien heb ik het over het hoofd gezien, maar als in de bestelbevestiging nog vermeld kan worden... See more

Rated 5 out of 5 stars

HorecaKing niet voor niets No1. Oprecht dit bedrijf verdient een 10+. Gisteren 6 november een afzuig regelaar online besteld ( van 13 ampère). Vandaag op tijd geleverd. Bij montage en aansluiten van e... See more

Rated 1 out of 5 stars

krijg nu verzoek voor evaluatie. ondanks leveren binnen 24u na 14 dagen nog niets ontvangen. wel telefoontje gehad dat binnen 10 dagen zou worden geleverd maar helaas....wacht nog steeds

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Onprofessioneel en onbetrouwbaar

Onprofessioneel en onbetrouwbaar
Het is erg jammer dat we een bestelling op 08-09 bestellen en betalen, maar pas op 16-09 te horen krijgen dat het niet voorradig is vervolgens geeft kreeg we zogenaamde korting op een duurdere product namelijk 662,86 waarbij we wel verplicht zijn verzendkosten te moeten betalen terwijl duidelijk op de website staat boven 500€ gratis !!!
Voor ons nooit meer horecaking en mensen denk heel goed na voordat u wat bestelt.

17 September 2025

Reply from horecaking.nl

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat uw bestelling niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat dit erg frustrerend voor u is geweest.

We streven er altijd naar om onze voorraadinformatie en communicatie zo duidelijk mogelijk te houden, maar in dit geval is dat helaas niet goed gegaan. Dat nemen we ter harte en we bekijken intern hoe we dit in de toekomst beter kunnen voorkomen.

Wat betreft de verzendkosten: bij bepaalde uitzonderingen of alternatieve producten kunnen andere voorwaarden gelden

Het team van HorecaKing

geen levering

25 August 2025

Beste Schmal,

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Onze excuses hiervoor! We nemen graag persoonlijk contact met u op om dit zo snel mogelijk op te lossen.

eerlijk

beste prijs

20 August 2025

Beste Cau,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We vinden het belangrijk dat elke bestelling klopt en past bij de wensen van onze klanten. Fijn om te horen dat dit is opgevallen!

Rated 5 out of 5 stars

Er zijn echt nog wel bedrijven die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen ! ! !

Hoe KLANTVRIENDELIJK een bedrijf kan zijn , ze bestaan echt , ook anno 2025 .
Ik heb een artikel besteld op hun site .
Alles netjes ingevuld en toen betaal opties bekeken , en het bedrijf heeft er genoeg .
Daar ik vaker online bestel heb ik mij voorgenomen een eerste bestelling bij een nieuw bedrijf altijd met Klarna achteraf te betalen daar de levering (vaak DHL) nog al eens fout gaan .
Bij deze bestelling heb ik meerdere keren Klarna als betaal optie genomen maar elke keer kwam de koppeling niet tot stand . Mijn fout want in mijn Klarna app stonden zaken verkeerd ingesteld !
Bij Horeca King moeten ze gestoord zijn geworden van mijn bestel pogingen , elke keer weer een credit nota . Heb hun toen een mailtje gestuurd om alle bestelling te verwijderen tot het probleem met “mijn Klarna” is opgelost ,
Kreeg een heel VRIENDELIJKE mail terug gestuurd , was hier echt van onder de indruk .
Mijn ervaring met Horeca King , dit bedrijf heeft KLANTVRIENDELIJKHEID wel hoog in het vaandel staan ! ! !
Ik kan dit bedrijf daarom ZEER AANBEVELEN ! ! !
En nee ik heb geen binding met dit bedrijf .
Groet Maurice

5 June 2025

Beste Maurice,

Wat een prachtige en uitgebreide review, hartelijk bedankt! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat onze klantvriendelijkheid zo positief is opgevallen. Soms kan er bij het bestellen en betalen iets misgaan, maar fijn dat we dit samen in goed overleg hebben kunnen oplossen.

Wij doen er alles aan om onze klanten een prettige ervaring te bieden, en het is geweldig om te horen dat dit bij u zo is overgekomen. Uw aanbeveling waarderen wij enorm!

We hopen u in de toekomst nog vaak van dienst te mogen zijn.

Rated 5 out of 5 stars

Ik was aanvankelijk sceptisch na het…

Ik was aanvankelijk sceptisch na het zien van slechts twee reviews op Trustpilot. Toch heb ik besloten om een afzuigbox te bestellen, en ik ben zeer positief verrast.

De communicatie met het bedrijf was uitstekend: vriendelijk, snel en behulpzaam. Dankzij hun oplettendheid en ondersteuning kwam ik erachter dat ik het verkeerde product had besteld—iets wat ik zelf niet had opgemerkt.

Tot mijn grote waardering is het product kosteloos voor mij omgeruild. Dat noem ik service!

Al met al ben ik ontzettend tevreden over de manier waarop alles is afgehandeld. Daarom geef ik met volle overtuiging 5 sterren!

2 June 2025

Reply from horecaking.nl

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review!

We begrijpen dat het spannend kan zijn om te bestellen bij een partij met nog weinig reviews, dus des te meer waarderen we je vertrouwen. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze communicatie en service — daar doen we het voor!

We staan altijd klaar om mee te denken en fouten recht te zetten, en het is mooi dat dat in jouw geval ook zo is ervaren. Veel plezier met je afzuigbox, en je weet ons te vinden als we nog iets voor je kunnen betekenen.

Rated 5 out of 5 stars

Voor de club een ventilator besteld…

Voor de club een ventilator besteld voor de keuken afzuigkap de oude was stuk(dachten we) nieuwe ventilator geplaatst bleek de as krom te zijn. Filmpje opgestuurd en er is een nieuwe geleverd. 👍echter de oude was niet kapot maar alleen de condensator gebeld met horeca king en nu komen ze de ventilatoren ophalen en geld terug. Top actie prima service

10 January 2025

Reply from horecaking.nl

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring!

Fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is opgelost en dat je tevreden bent met onze service. We zijn blij dat we snel hebben kunnen schakelen en het voor jullie netjes hebben kunnen afhandelen.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben – je weet ons te vinden! 👍

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look