Ligeglade ? - BEDØM selv - Jeg har fravalgt dem.
Ikke nemt at bruge dem som underleverandør, når man vil se sine kunder igen.
Man får det indtryk at Holtec føler sig ene på markedet.
Jeg har anvendt Holtec som underleverandør til mine kunder. Deriblandt har vi installeret vand og fadølsanlæg med Holtec Solutions, men det har jeg med 100% sikkerhed lavet om på nu.
Ultimo februar 2024 fik vi de sidste stumper, således at et anlæg med 2 aftapninger til øl og 2 aftapninger til vand kunne installeres hos en af vores kunder.
I første uge i april 2026 opdager kunden, at der lugter brændt. Finder ud af at det kommer fra kælderen og fra anlægget som ryger. Det kunne have udviklet sig til fuld nedbrænding af kundens Frederiksberg villa, hvis det ikke havde været fordi at kunden selv var hjemme og reagerede prompte.
Jeg reklamerede til Holtec som sendte en tekniker, for at besigtige anlægget.
Resultat:
• Trods lynvisit, så beregnes 1 time = 695,-
• Kørsel i København = 125,- (ydre Frederiksberg)
• Servicevogn = 49,-
• Parkering = 42,- selvom gratis P på privat grund.
• Everpure filter MC2 patron = 655,- (fås på nettet til 588,-)
• I alt 1.957,50 inklusiv moms.
Konklusion:
Det var blæserstationen der skulle skiftes.
Montøren konkluderede at apparatet stod sjældent pænt uden driftshindringer.
Det var en fejl Holtec aldrig har set før.
Alligevel har de en reserve på lager (hvorfor? - når det aldrig sker).
Jeg havde skriftlig og mundtlig dialog med ansvarligt bestyrelsesmedlem og medejer af Holtec som besvarede min henvendelse om ansvar og kundeservice på selskabets vegne.
Det skal bemærkes, at det ikke var en uheldig ansat, men en ansvarlig ledelsesperson som udtalte sig. Det efterlader det indtryk, at det således er selskabets holdning til kundepleje, service og ansvarlighed.
Verbalt oplevede jeg ingen vilje til medvirken til en løsning. Skriftligt fik jeg ikke et svar på min reklamation, men en besked der skulle signalere at de faktisk gjorde mig en tjeneste ved at yde 5% på et nyt erstatningsanlæg.
Jeg fik oplyst, at en udskiftning af blæseren ville være lige så dyrt som nyt anlæg inkl. arbejdsløn.
Jeg nævnte, at jeg stod med en utilfreds kunde, som var meget bekymret over, det hans børn kunne have været udsat for, hvis de havde været alene hjemme på første sal. Men også en kunde der savner ansvarsfølelse hos Holtec, og som holdt mig op på at jeg havde anbefalet som top leverandør, på grund af tidligere positive oplevelser med andre personer hos Holtec, dog uden reklamationer.
Holtec fremsendte tilbud. Jeg gjorde Holtec klart, at jeg ikke kunne viderebringe den løsning for min kunde, og derfor så mig selv forpligtiget til at dække hele omkostningen..
Om det rykkede på deres ansvarsfølelse. NEJ - det ændrede åbenbart ikke selskabets holdning til sagen.
Samlet resultat:
Først en regning på 1.957,50 for at Holtec´s montør drejer forbi, for at fortælle at det næsten nye anlæg ikke kan repareres.
Ny maskine (med -5% ekstra forhandlerrabat) men fuld pris for montering, firmavogn og kørselstillæg, plus parkeringsgebyr for igen at parkere på kundens private grund.
Samlet omk. efter 2 år - helt ny maskine plus ca 3.000,-.
Kunden blev dog tilbudt at tilkøbe et abonnement til en pris pr md. som reelt betyder at kunden kunne købe nyt anlæg for hver 21,3 mdr.
Dvs., samme beløb prisen for at anskaffe et nyt anlæg hver 22ende måned.
Må indrømme at jeg ikke ligefrem følte mig motiveret til at fortsætte en forretningsmæssig relation med Hotlec, når selskabets ledelse ikke ville forpligte selskabet til en deltagelse i afhjælpning af et fejlbehæftet anlæg, eller ”købe” det ubrugelige anlæg retur til en lav pris som reservedele.
Jeg har så fundet anden leverandør som sælger komplette vand- og fadølsanlæg til både privat og erhverv. Skulle godt nok 2-300 km væk men fandt anden virksomhed med dygtige kundevenlige fagfolk, som fandt en løsning.
Vi fik prompte leveret et helt nyt anlæg.
• Større kapacitet en det anlæg som Holtec havde leveret.
• Bedre løsning til vandhåndtering end den Holtec havde leveret.
• En samlet billigere løsning.
Alt klargjort som ”plug and play” så vi kunne samle hele molevitten på ca 25% af den tid det tog os, at installere Holtec anlæg.
Jeg har nu en tilfreds kunde, men det kostede mig mange penge.

Reply from Holtec Solutions