Company details
Written by the company
Stap binnen in de wereld van HJEV! Ontdek onze luxueuze geurkaarsen die jouw huis transformeren tot een oase van geur en stijl. Laat je verleiden door onze producten en blijf op de hoogte van nieuwe betoverende collecties. Ervaar de harmonie tussen kwaliteit, elegantie en duurzaamheid.
Contact info
Leusderweg 224C, 3817KG, Amersfoort, Netherlands
- Info@hjevkaarsen.nl
- hjevkaarsen.nl
People also looked at
Snelle levering en de geur is wat ik er…
Snelle levering en de geur is wat ik er van verwachte
Heerlijk, de prijs waard
Super lekkere kaarsen. Nog niet eerder zo’n lekkere geurkaars gehad. Als ik er dicht langs loop, terwijl de kaars niet aan is, ruik ik hem al iets. Als de kaars aan us verspreid hij een zalige geur. Kaars gaat lang mee. De twijfel was in eerste instantie is het de prijs waard? Dit omdat ik ze best duur vind. Echter de kwaliteit is hoger dan Rituals en consorten. Dit heeft mij overstag doen gaan. Leuk is ook het persoonlijke. Briefje erbij met een persoonlijke berichtje. Ik blijf dus hier in de toekomst mijn geurkaarsen kopen. Heb deze keer ook de geurstokjes gekocht. Daar kan ik nog niets over zeggen. Maar heb er vertrouwen in.
Heerlijke geuren en verzorgde levering
Heerlijke geuren en verzorgde levering, alleen wat later dan verwacht ivm een verhuizing
Super snelle levering en wat een…
Super snelle levering en wat een heerlijke geur! De geur blijft nog lang nadat de kaars is uitgeblazen hangen.
Wederom weer super kaarsen
Wederom weer super kaarsen ! Ruikt heerlijk in m’n huis. Niet duur voor de branduren en kwaliteit.
Goed product ruikt erg lekker en snel…
Goed product ruikt erg lekker en snel levering
Goeie geurkaarsen
Goeie geurkaarsen en de testers zijn een leuke welkom. Wij zijn gek op de denne geur. Echt alsof je een kerstboom in huis hebt. Snelle service en leuk verpakt.
Heerlijke geurkaars
Heerlijke geurkaars, die ik meteen heb bijbesteld voor vrienden. Lange brandtijd en subtiele, fijne geur.
Oprecht heerlijk ruikende geurkaarsen
Oprecht heerlijk ruikende geurkaarsen. Ik heb zelf de zomergeuren geprobeerd en voor mijn moeder een paar winterkaarsen cadeau gegeven, ze was hier enorm blij mee. Al met al een dikke 5 sterren!
Kaarsen zijn snel binnen en ruiken…
Kaarsen zijn snel binnen en ruiken heerlijk goddelijk zelfs
Professioneel
Prima. De bestelling is meteen verstuurd. Ik werd op de hoogte gehouden. Het was keurig verpakt.
Aanrader!
Snelle levering, mooi verpakt en heerlijke geuren! De dennengeur is echt een aanrader voor de decembermaand.
zeer netjes ingepakt
zeer netjes ingepakt, leuke tips erbij en goede kwaliteit kaarsen
Fan!
Twee geuren van de najaarscollectie besteld en ik ben fan! Mijn woonkamer ruikt heerlijk.
Erg lekker ruikende kaarsen
Erg lekker ruikende kaarsen! Netjes verpakt en nog een paar proefmonsters erbij. Erg tevreden
Snelle bezorging, prima product
Bezorging was snel met een vriendelijk kaartje erbij en het product beviel prima!
Alles was goed geregeld
Alles was goed geregeld, goed verpakt en de kaarsjes zien er prachtig uit, heerlijke geur.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.