Hei, călătorule!
Suntem Heymondo, partenerul tău de încredere în aventuri. Misiunea noastră este să le facem viața mai ușoară călătorilor ca tine, oferind soluții personalizate. Suntem specializați în asigurări de călătorie și ne creăm propriile produse, punând mereu accent pe un excelent raport calitate–preț. La noi fiecare tip de călător găsește opțiuni conform nevoilor sale, având la dispoziție pachetele de Călătorie Standard, Top sau Premium.
Calculează-ți asigurarea
Pentru călătorii care nu se opresc niciodată, am dezvoltat soluții flexibile adaptate frecvenței deplasărilor tale:
Asigurare de călătorie: Este soluția ideală pentru următoarea ta aventură punctuală, având și posibilitatea includerii opțiunii de anulare a călătoriei.
Asigurare anuală de călătorie: Asigură toate călătoriile de până la 60 de zile fiecare pe care le faci pe parcursul unui an.
Asigurare pe termen lung: Încheie asigurarea pentru o perioadă de 90 de zile și ai libertatea de a o reînnoi cum și când vrei.
Am înțeles că un călător modern are nevoie de agilitate, de încredere și de soluții care să țină pasul cu ritmul călătoriilor sale. De aceea, ne dedicăm întreaga energie pentru a simplifica procesele, astfel încât tu să nu mai pierzi timpul cu termeni tehnici sau proceduri birocratice.
Tehnologia este inima serviciilor noastre, motiv pentru care am creat o aplicație intuitivă menită să îți simplifice întreaga experiență. Prin intermediul acesteia, ai acces instantaneu la asistență 24/7, la toate informațiile contractuale și poți gestiona orice situație neprevăzută cu doar câteva atingeri de ecran.
Totul este gândit pentru ca tu să explorezi lumea în siguranță.