Total värdelös produkt
Total värdelös produkt! Ac kyler ingenting trots flera timmar, i ett litet rum med stängd dörr, inställd på 16 grader. Köp inget härifrån!!!
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Köp inte något ifrån Herabella. Det är ett stort blufföretag. Jag köpte en ClimaCool av dem. När jag fick varan var kartongen trasig och ClimaCoolen var sönder på flera ställen. Jag mailade dem om detta och skickade med foton på den. Fick till svar att jag fick 20% rabatt på ClimaCool. Trots att den var sönder var det bara att sätta upp den på väggen tyckte deras kundtjänst. Jag tacka nej till detta i ett svarsmail. Jag skrev att jag hade kontaktat Klarna. Svaret var att jag fick 32% rabatt denna samt att jag vart VIP kund med 20% rabatt på nästa vara. Jag testade även den för att se om den fungerade och det gjorde den inte. Skickade iväg 2 st nya svarsmail till dem där det bla stod att Klarna stoppat betalningen till dem. Det har dom gjort efter att jag har skrivit till Klarna. Så gör inte som jag gjorde, handla inte på Herabella för det är ett stort blufföretag enligt mig.
Riktigt usel support. Lovar Nöjd-kund-garanti och 60 dagar pengarna tillbaka med enkel retur vilket är en total lögn. Bilder har efterfrågats och skickats 3 gånger som styrker att bilden på produkten jag beställde inte stämmer överens med det jag fick. Men nej, ingen retur är möjlig då kundsupporten hävdar att jag använt produkten vilket jag inte har. UNDVIK allt som har med detta företag att göra!
Jag beställde en clima Cool. Ångrade mig efter 4 dagar och meddelade företaget. Eftersom varan redan var på väg kunde jag inte avbeställa säger de. Efter en del korrespondens har varan kommit hit. Så nu ska jag försöka returnera och betala frakt antar jag. jag kan inte rekommendera företaget.
Hör inte av sig när produkt har levererats till annan person. Kan inte stoppa betalningen trots att jag inte har fått varan.
Jag gjorde en beställning som jag ångrade och meddelade dem direkt dagen efter med hänvisning till ångerrätten. Jag har upprepat detta för 4:e dagen i rad men inget händer. Jag vill varna alla för att tänka sig noga för innan de har med detta företag att göra. Givetvis blev jag snabbt debiterad via Klarna./Ingegerd
Beställde Clima Cool. Jättebra trodde jag men den va spruckit i höljet. Tog bild och skickade den till kundtjänst. Fick en ny äntligen tänkte jag. Pluggade kontakten mmm då gick säkringen.. sen gjorde jag nytt försök han bara tryck på on/off knappen .
Det lyste som en julbelysning i den. Kretskortet gick och luktade brända kablar.
Har kontaktat dom igen och kräver återbetalning. Köp ej denna produkt
Clima Cool som jag köpte var trasig vid leverans. Sedan kyler den ingenting, stått på sen 12.30- 16.00 och det har bara gått ner en grad.
Falsk marknadsföring kör dem med 🤬🤬
Vilket lurendrejeri företag med Kina produkter. Köpte en ClimaCool men fick en äldre modell där kartongen dessutom var alldeles sönder och solblekt. När jag skriver till företaget för att på retursedel då felet ligger hos Herabella så måste jag själv betala porto, tull mm, FAST jag inte fick varan jag beställt
Jag köpte en ClimaCool och hoppades att den kanske skulle fungera. Den gjorde inte det och eftersom man lovat 60 dagar ”pengarna tillbaka” (utan att behöva säga varför) så gjorde jag en förfrågan om att få returnera varan.
Men… det är lättare sagt än gjort. För varje svar från kundtjänsten ställs nya krav på vad man måste bevisa.
I det senaste svaret hävdar Herabella att man bara kan returnera varan om den är i obruten förpackning och inte använd. Hur ska jag veta om jag är nöjd eller inte om jag inte kan prova produkten? Man tröttar ut kunden så han eller hon till slut ger upp.
Fick en vara jag ej beställt fanns ingen order på den men jag fick aldrig någon retur adress och kunde ej returnera den,fick massor av mejl om vad som var fel men aldrig svar på mina frågor,rekommenderar att man inte ens gå in på deras sida
Kundtjänst finns inte,ai svar(auto)
Värdelöst,går inte få nån retur adress .vääldigt lång leveranstid.köp inget från Harabella(china)
Kosttillskott GutAlive helt utan verkan, återbetalning godtas ej om man brutit förpackningen.. vilket man ju måste göra . Synnerligen dålig 60 dagars garanti
Bluff företag!!
Bra kommunikation genom e-post när en fråga kommer upp. Mycket hjälpsamma.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.