Jeg har brugt kontaktlinser og har Kaj, som er fantastisk dygtig, serviceminded nok den bedste linse optiker i Danmark. Når man som kunde kommer i Heiko Stumbeck Odense er personalet venlige og man f... See more
See what reviewers are saying
Fantastisk service samt professionel vejledning hvor der i høj grad blev lyttet til mine behov og ønsker i forbindelse med kontaktlinse. Meget omhyggelig med at finde den rette styrke samt prøve lin... See more
Company replied
Uhyrlig dårlig service og alt for dyre ‘in house’ glas. Jeg bad om Zeiss glas men fik husets egne elendige uspecificerede glas til 6-7000 som end ikke var poleret efter tilskæringen, presset ‘ned over... See more
Prof. medarbejder, god snak om lige netop mit syn. Billederne der bliv taget sendes videre til øjenlæge for samarbejde med optikerkæden. Jeg får besked senere. Optikeren mente ikke at jeg behøver n... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Heiko Stumbeck er din optiker, hvor personlig service og tid til den enkelte kunde altid er i fokus. Vi tager os god tid til at lytte og forstå dine behov, så du får skræddersyede løsninger, der passer præcis til dig – uanset om det drejer sig om briller, kontaktlinser eller avancerede synsløsninger. Hos os finder du kvalitetsprodukter fra førende mærker, nøje udvalgt for både design, komfort og holdbarhed. Vi tilbyder også fordelagtige kundeklubber og fleksible abonnementsordninger, så du kan få det bedste udstyr til dine behov på en enkel og overskuelig måde. Med fem butikker i Danmark kombinerer vi lokal tilgængelighed med ekspertviden og en varm, inspirerende oplevelse, hvor du altid er i centrum. Vores mål er, at hvert besøg hos os ikke blot løser dit synsbehov, men også giver dig en positiv og tryg oplevelse – hver gang.
Østergade 42, 5500, Middelfart, Denmark
- 66 13 50 54
- info@heikostumbeck.dk
- heikostumbeck.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Alt for kunden
Altid høflig, venlig og smilende betjening i Kolding butikken.
John er grundig og professionel. Finder altid en løsning på eventuelle problemer.

Ekstraordinær service
Ekstraordinær service, snaksaligt og hjælpende personale. (Var i Kolding)

Bedste optikker i Kolding
Kan give min bedste anbefalinger til butikken i Kolding.
Fra første gang i butikken har det været en rigtig god oplevelse - det være sig både udvælgelsen af stel og synsprøven.
Efterfølgende fået rettet briller og oplever fortsat en nærværende og god behandling.
Mine varmeste anbefalinger!

Super oplevelse
Det har været en super oplevelse, med en både professionel og venlig service. Lige fra udvælgelse af stel over øjentjek og tilpasning.
Kan på det varmeste anbefale Heiko Stumbeck Kolding afdeling

Bedste optiker i kolding
Fra start til slut har oplevelsen været fantastisk med hele holdet og især john, han lytter og er super god til spore sig ind på hvad dine behov er!
Hvis jeg kunne gav jeg flere stjerne

Reply from Heiko Stumbeck A/S
5+++ STJERNER, til kolding afd.
Jeg har aldrig haft så god en oplevelse hos en brillemand, som hos heiko stumbeck i Kolding. Jeg kom ind og var på helt bar bund angående valg af brille. Men jeg blev hurtigt meget klogere. Jeg fik en fuldstændig fantastisk hjælp til hvad der kunne fungere godt til mig. Og jeg har nu fundet en brille som jeg bare er så tilfreds med!
Stor tak til John fra heiko stumbeck kolding, for en fantastisk service!

Meget tilfreds kunde.
Vi har handlet briller og solbriller i Butikken i Kolding der på fineste vis er repræsenteret af Lone og John. Fra vi i trådte ind i butikken fik vi den bedste service , og vi følte os set og hørt. Vi kan medgive den bedste anbefaling herfra. Derudover var jeg til foredrag omkring emnet tørre øjne. Igen informativt, spændende og super service. Vi kommer gerne igen. Vh. Ole og Gurli

Kolding
Kolding: Yderst hjælpsom, behagelig, grundig og professionel behandling. Både ift min øjenlidelse og ifm køb af ny brille. Jeg giver jer min bedste anbefaling.

Reply from Heiko Stumbeck A/S
Super oplevelse i ny butik!!
Har netop afhentet mine nye briller og solbriller med styrke i butikken i Kolding
Super kompetent og engageret rådgivning
De varmeste anbefalinger herfra!
Hilsen Heidi Baagøe

Heiko stumbeck i kolding
Jeg har lige benyttet mig af åbningstilbud i den nye butik i Kolding køb 2 par og betal kun for det dyreste, så konen og jeg har lige fået nye briller begge 2. John og Lone har givet os en super oplevelse først ved synsprøven og udvælgelse af stel og nu idag ved afhentning og tilpasning af de briller. Fantastisk service. Varmeste anbefalinger herfra.

God oplevelse
God oplevelse, seriøs og informativ betjening. Stor tilfredshed her fra.

Reply from Heiko Stumbeck A/S
Det var den dejligste oplevelse
Det var den dejligste oplevelse hos Heiko Stumbeck. Vi fik strålende service og den bedste rådgivning. Vi er meget meget glade for vores nye briller.

Fremragende service
Fremragende service. Glade, smilende og imødekommende personale.
God vejledning.
Vil varmt anbefale at købe briller her.

Heiko Stumbeck Kolding en fornøjelse
Heiko Stumbeck Kolding var en fornøjelse at handle ved.
Lige fra starten følte jeg mig set, ikke kun af Lone som stod ved indgangen, men også af optikeren John, som var igang med at betjene nogle andre kunder. Jeg blev budt på vand og kage med det samme, så det var helt tydeligt at kundeservicen var af høj prioritet for dem. Jeg fik virkelig god hjælp af både John og Lone. John som det var tydeligt at han havde mange års erfaring inden for feltet, og som kunne svare på alle mine spørgsmål selv nogle jeg ikke havde tænkt over, men som var rart at få afkræftet fra starten. Desuden var han meget ærlig om hvad vi foretog os, og jeg følte mig inkluderet i alle beslutninger vi tog. Ligeså var Lone meget ærlig i hvilket stel hun mente passede til mig, og det gjorde mig sindsygt tryg i det valg vi tog.
I det store hele var det nogle meget behagelige mennesker at handle ved og en særdeles god oplevelse.

Reply from Heiko Stumbeck A/S
der blev lyttet til mig som person
der blev lyttet til mig som person, mit behov og ikke mindst en masse gode råd (gratis). nu glæder jeg mig allerede til at hente mine "nye" briller. (genbrugs stel fra et andet unævnt sted) sikke en service at tilbyde vi da bare bruger det gamle stel og derved sparer mig en masse penge <3 (kolding afdelingen)

Bedste optiker
Den bedste og mest professionelle optiker at handle hos.

Reply from Heiko Stumbeck A/S
Heiko Stumbæk er altid et godt sted…
Heiko Stumbæk er altid et godt sted hvis du ønsker briller og super service uanset om man vil kigge selv eller have hjælp. De har et stort udvalg af briller, og ofte med et særpræg der giver karakter til ansigtet. Jeg fik hjælp af gode Per og Kristine som begge er meget hjælpsomme, tålmodige og guidende. Eksempelvist købte jeg min brille nr. 3 hos dem i dag, efter at jeg havde skadet mine gamle som desværre ikke kunne fikses. Jeg lånte stel med hjem, og da jeg besluttede mig for stellet gik de fluks igang med at teste mit syn, sætte glas i og rettede brillen til så jeg fik den med hjem samme dag. Top 1 brille-forhandler i hjertet af Odense.

Der er hjælp at hente
Har haft tørre øjne og lysfølsomhed i perioder over flere år. Øjenlægen ordinerede dyre uvirksomme øjendråber.
I forbindelse med anskaffelse af nye briller fortalte jeg om problemet og lærte nogle simple tricks som hjalp med det samme.Tænk sig at det var så let. Heiko har specialistviden og undersøgelsesmuligheder i forbindelse med problemer med tørre øjne.Utrolig hjælpsomt, jeg har fået livskvaliteten tilbage, tak for det

Reply from Heiko Stumbeck A/S
Heiko Stumbeck går hele vejen for kunderne
Heiko Stumbeck på Jagtvej i København går hele vejen for kunderne. Oplevede udfordringer med at gå fra en brilleglasudbyder til en anden, hvilket medførte en række prøver og tests. Fuld service fra butikken, indtil vi kom i mål. Varm anbefaling herfra.