Heavenfindz Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Snelle verzending, dus gewoon vanuit Nederland! Jurk is ietwat strak voor iemand met maat 42 maar het kan! Het denimsetje is echt supermooi en past perfect!!

Rated 5 out of 5 stars

Meerdere keren besteld, goede kwaliteit producten. Makkelijk contact met klantenservice: als je een product wilt ruilen, gaat dat zonder problemen. Leuke items en vaak onderscheidend tov andere wink... See more

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

29 reviews in the last 12 months

Write a review

Blij mee!

Het denimsetje is echt supermooi en past perfect!!

8 July 2026
Rated 5 out of 5 stars

Maatadvies gevraagd over een broek in…

Maatadvies gevraagd over een broek in een tiktok live. Zo goed advies gekregen, toch een maat kleiner besteld dan ik dacht, en hij zit perfect. Was de dag erna al binnen. Heel fijn contact te krijgen en direct antwoord op je vragen en een hele snelle levering.

7 July 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een pakket bij ze besteld niet te vrede

Ik heb een pakket bij ze besteld waarvan ik 2 producten wou retourneren. Hiervoor gemaild en werd eerst overgehaald dat de broek wel zou uitlopen en naar mij lichaam gaat zitten. Ik wil toch mijn producten retourneren. Uiteindelijk heb ik een dhl retourlabel aangemaakt deze word automatisch op hun dichtstbijzijnde pakketpunt afgeleverd. Dit gemaild te hebben naar hun krijg ik als antwoord wij halen geen pakketjes op bij een afhaal punt terwijl ik het retourlabel al gehaald heb. Nu moet ik dus een extra retourlabel gaan aanvragen terwijl ze hun pakketjes zelf ook afleveren bij dat punt om te versturen.. erg jammer voor mij geen heavenfindz meer

8 July 2026

Reply from Heavenfindz

Hi, op ons retourformulier staat een retour adres aangegeven.

Rated 2 out of 5 stars

Pakket retour gedaan

Pakket retour gedaan, maar het werd niet opgehaald met de afhaalcode bij DHL. Contact gehad met DHL en die zeiden dat ze meerdere malen een mail naar ze hebben gestuurd met de afhaalcode, hun zeggen dat ze geen afhaalcode hebben gekregen. Ze hebben het pakket dus weer retour gestuurd naar mij en kan ik weer betalen voor een retourlabel, ze denken nergens over mee! Dus nooit weer voor mij geen bestelling hier

3 June 2026

Reply from Heavenfindz

Pakketten kunnen altijd retour worden gestuurd naar ons retouradres. Normaal gesproken halen wij pakketten niet op, omdat het voor ons niet mogelijk is om retourzendingen van iedereen op verschillende locaties af te halen. Daarom werken wij met een vast retouradres.

In dit geval waren wij bereid om het pakket af te halen. Hiervoor hadden wij echter wel een bericht of bevestiging moeten ontvangen van dhl. Helaas hebben wij niets in onze e-mail ontvangen, waardoor wij niet op de hoogte waren van de afhaalmogelijkheid. Daar kunnen wij dan ook niets aan doen.

Wat een geweldige webshop

Wat een geweldige webshop ! Ik heb de party set ondertussen al in 3 verschillende kleuren en ik heb ook altijd een heel goed contact met de verkoopster! De verzending gaat heel snel naar België ! Ik moet dringend plaats maken in mijn kast voor nog meer leuke items van Heavenfindz. 💕

6 June 2026

Oplichting

Oplichting.
Meerdere keren contact gehad via de mail om wat te retourneren waar het kaartje niet aanzat toen ik het al binnen kreeg. Dat was geen probleem. Tot aan heden nog geen terugbetaling ontvangen, terwijl het al 9 mei bij hun is geleverd. Volgens hun is er niks ontvangen. Hier wel op kunnen reageren maar op de andere platformen niet. Beweren dat het niet via de retourprocedure is gegaan onzin! Bewijs dat jij er mee akkoord ging en het zit binnen de herroepingsrecht. 28 april besteld kwam pas 2 mei aan. 8 mei geretourneerd en 9 mei bij jullie aan overal bewijzen van. En nu maand later krijg je pas reactie op je retour erg slecht!

9 May 2026

Reply from Heavenfindz

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een retourzending langer duurt dan verwacht. Tegelijkertijd willen wij aangeven dat wij als webshop niet actief iedere retourtracking volgen nadat een klant een pakket heeft verzonden. Wanneer een retour wordt aangemeld, wachten wij af totdat deze daadwerkelijk bij ons wordt bezorgd en verwerkt.

Hoewel een tracking kan aangeven dat een pakket is afgeleverd, komt het helaas weleens voor dat een zending vertraging oploopt, verkeerd wordt bezorgd of om andere redenen niet bij de ontvanger terechtkomt. Daarom zijn wij afhankelijk van de daadwerkelijke ontvangst van een retourzending voordat wij een terugbetaling kunnen verwerken.

Wij vinden het daarnaast jammer dat er direct sprake wordt gemaakt van oplichting, terwijl wij nog geen gelegenheid hadden gehad om op je e-mail te reageren of de situatie te onderzoeken. Wij staan altijd open voor overleg en zoeken graag samen naar een oplossing wanneer er iets misgaat.

Hele fijne webshop!

Leuke items en vaak onderscheidend tov andere winkels. Ga hier nog veel vaker bestellen!

29 May 2026

The Trustpilot Experience