Ingen svar!
1 mdr efter bestilling er varen stadig ikke modtaget. Firmaet svarer ikke på henvendelser og pengene ER trukket!
Handel kan ikke anbefales
Elegante overtræk til havemøbler i absolut bedste kvalitet. Bredt sortiment i havemøbelovertræk med mange gode detaljer. Kig ind og find et godt tilbud.
Handel kan ikke anbefales
Elendig service..Køb ikke fra dette firma..Under 2 år efter betræk og parasol køb ( Til høj pris), er alt revnet og gået i stykker... Jeg har skrevet utallige gange til firmaet, som ikke tager deres telefon...
God service i telefon.
Varer i høj kvalitet (også høj pris).
Jeg er rigtig tilfreds med mit køb.
Varer fremme hos mig efterfølgende dag.
God indledende service og hastighed, men ved problemer er selskabet fuldstændig dødt, desværre.
Nem og hurtig bestilling og levering. Til gengæld er der overhovedet ingen reaktion fra virksomheden når produktet ikke lever op til forventningerne. Intet svar overhovedet på mail. Deres relativt dyre Aerocover møbler overtræk bliver meget hurtigt meget mør i materialet. Kan ikke anbefales
God service. Udmærket produkt.
Jeg havde fejlagtigt ikke fået færdiggjort ordre, og dannede derfor en ny ordre.
På min anmodning om check for dobbelt ordre vendte firmaet telefonisk tilbage for opfølgning og bekræftelse af afsendelse.
Let og overskuelig hjemmeside, nem bestilling og hurtig levering. Super fint med personlig opfølgning på levering, og meget fint med opsætning på leveringsadressen, tak for den ekstra service. Efter at have set parasollen i funktion er vi super tilfredse også med selve produktet; en Icon Premium hængeparasol.
Købte 2 parasolovertræk, men desværre sendte de kun det ene.
Jeg ringede til dem, og uden det mindste bøvl blev der bare sendt en mere, som kom dagen efter.
Man kender først den butik, man køber hos, når der opstår lidt problemer, og det løste de helt perfekt.
God og kompetent service og hurtig levering. Er glad for mit nye overtræk.
Jeg har fået leveret et produkt som slet ikke lever op til det lovede, og som gik i stykker kort efter udpakning.
De svarer hverken på tlf eller email. Dette er et fupfirma direkte til DR Kontant.
Har bestillt to gange uden problemer. Gode produkter og hurtig levering.
Magen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter.. de gider ikke engang at svare på en mail om et produkt, som er i restordre...