Happy Homes Sverige Reviews 4

2.8

Company details

1. Paint Store

Written by the company

Happy Homes är Sveriges äldsta färghandelskedja med över 80 butiker runt om i landet, alla med lokala rötter. Våra handlare har bred kunskap inom färg, tapeter och golv efter många år i butik, ibland i flera generationer.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Happy homes egna tapetmärke

Beställde Happy homes egna tapetmärke, Lycke ( Vår 1). Upptäckte att flera av våderna fick mörka och väldigt synliga streck och fläckar som inte försvann. Detta trots noga borttagande av ev. limrester direkt efter uppsättning. Hörde av mig till Happy homes eftersom detta orsakat dels att jag fått riva ner och sätta om de värsta våderna och dels att jag nu ligger back med fyra rullar. Ska tilläggas att jag aldrig tidigare haft liknande problem med andra tapetmärken och är van hemmatapetserare. Till svar får jag bara att man måste gå in direkt med genomblöt svamp och torka limrester. Vilket, som jag beskrev för dem, var vad jag hade gjort.

Har alltså förlorat på att välja billigare tapet - både tid och pengar. Och har inget val än att slutföra och leva med fula flammiga våder då ekonomi inte tillåter att jag river ner allt och skaffar en bättre tapet.

Tråkigt. Kommer aldrig handla från Happy homes igen, och kan inte rekommendera till någon.

25 September 2025
Rated 3 out of 5 stars

Jag har vid två tillfällen blivit lovad…

Jag har vid två tillfällen blivit lovad färdigbruten färg, men när jag kom för att hämta var det inte klart. Det har varit lite frustrerande, men annars har jag haft bra upplevelser med Happy Homes och personalen har alltid varit trevlig.

10 October 2024
Rated 1 out of 5 stars

Beställde en balkongmatta i Karlskrona…

Beställde en balkongmatta i Karlskrona butiken. Skulle ta tre dagar. Efter en vecka åkte jag till butiken. Då hade dom glömt beställa mattan. Fick vänta ytterligare sex dagar innan jag fick den. Fick inte ett öre kompensation för väntetiden. Dåligt!

6 May 2025

Felaktig leverans. katastrofal kommunikation

Först levereras inte en 3 liters färgburk. Hade inte rymts i samma förpackning som 10 liters hinken dom hävdar den ska kommit med. Som dessutom hade ett kollivikt på 10 kilo. Sedan påstår dom att svar på supportärendet kommer på 24 timmar helgfri dag, fick svar efter påminnelse 3 dagar senare. Blev lovad nytt svar absolut senast i fredags då hon i kundtjänsten skulle kolla upp vad som hänt. Nu måndag kväll, fortfarande ingen återkoppling. Avråder helt från att använda deras webhandel, utan ska du ha nåt härifrån åk till en butik.

Uppdatering, dagen efter den här recensionen lämnades blev jag kontaktad av happy homes med besked att jag kunde vänta mig krediteras inom några dagar. Snart 14 dagar senare har inget hänt.

23 May 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look