See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik gebruik de haloplus 4 maanden iedere nacht 8 a 10 uur en ga nu 1 x per week naar de zoutkamer. (Eerst 3x per week )Ben helemaal niet meer benauwd, heb meer energie gekregen en kan weer heel veel,... See more

Rated 3 out of 5 stars

Apparaat is zeer lawaaierig. Lijkt wel of er een diesel in de slaapkamer staat. Kan hierdoor alleen op de laagste stand draaien, heb hier dus helaas niets aan en gaat retour. Vandaag kosteloos een n... See more

Company details

1. Medical Equipment Supplier
  2. Wellness Program

Written by the company

HaloPlus Nederland – Echte ervaringen van klanten met zouttherapie “Ik was erg sceptisch... maar ik merk dat mijn symptomen verminderen. Ik word uitgerust wakker.” - Linda B., Nederland (astma, allergieën) Veel klanten komen net als Linda met twijfels naar ons toe. Na vier maanden HaloPlus op haar nachtkastje te hebben gebruikt, meldt ze dat ze beter slaapt en een zuiverdere huid heeft. Marina uit België noemt haar apparaat “mijn vriendje naast mijn bed dat me helpt vrijer te ademen” nadat ze lang met COVID heeft geworsteld. Barbara in Amsterdam zegt: “Voor mij reinigt het mijn longen - ik slaap beter, hoest minder en heb meer energie.” Dit zijn geen op zichzelf staande gevallen. Onze klanten delen ervaringen met verschillende ademhalingsproblemen: astma, COPD, seizoensgebonden allergieën en postvirale symptomen. We doen geen medische claims - we laten de ervaringen van onze klanten voor zich spreken. Wat we wel bieden: CE-gecertificeerde halotherapie-apparaten die microscopisch kleine zoutdeeltjes verspreiden in de lucht in uw slaapkamer, dezelfde technologie die wordt gebruikt in Europese zoutkamers en klinieken. Elk apparaat wordt geleverd met uitgebreide installatieondersteuning en lokale klantenservice. Halotherapie wordt ondersteund door tientallen jaren van klinisch onderzoek, met name in Europese medische instellingen. Hoewel we geen gezondheidsclaims kunnen doen, zijn de gepubliceerde studies over de werking van zouttherapie openbaar beschikbaar voor diegenen die verder onderzoek willen doen. Wij geloven in transparantie. Elke Trustpilot-recensie – positief of kritisch – helpt potentiële klanten om weloverwogen beslissingen te nemen. We bieden een tevredenheidsgarantie van 60 dagen omdat we hebben gezien hoe klantervaringen kunnen variëren, en we willen dat u voldoende tijd heeft om te beoordelen of HaloPlus voor uw situatie werkt. Ons doel is niet om wonderen te beloven, maar om hoogwaardige zouttherapie-technologie te bieden met eerlijke klantenservice, zodat u kunt ontdekken wat veel van onze klanten hebben ervaren: betere nachten en gemakkelijker ademen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Het is een echte aanrader

Het is een echte aanrader
Eerst waren we een beetje terug houdend maar hij is het dubbel en dwars waard. Tot nu toe nog geen ontstoken holtes meer gehad

26 January 2026

Reply from Haloplus Nederland

Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling. Wij zijn zeer verheugd te vernemen dat u geen sinusontstekingen meer heeft; dat is precies ons doel. Groeten, Cameron

Hele goede service!

Hele goede service en een snelle levering van het product!

27 January 2026

Reply from Haloplus Nederland

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn verheugd dat alles snel is aangekomen.

Zoutpijp werkt, maar ….

Bij Haloplus de zoutpijp besteld. Werd snel geleverd en doet inderdaad wat het belooft: slijm in luchtwegen komt makkelijker los.
Maar het gewicht komt NIET overeen met de beloofde 200 gram, maar is slechts 26 gram. Daarover gebeld en gemaild: volgens Haloplus was gewicht 200gr incl. beschermhoes en verpakking. Maar ook dan komt het gewicht niet boven de 80 gram uit. Kortom, je wordt als potentiële koper onjuist geïnformeerd!
Ruim 2 weken later heeft Haloplus het onjuiste (!) gewicht nog steeds niet aangepast, dus wat mij betreft is er nu sprake van kopers bewust onjuist informeren. In gewoon hollands: belazeren!
Weer een paar dagen later. Oei, daar schrok Haloplus toch wel van. Het gewicht is op de website inmiddels aangepast naar …. 110 gram, incl reisetui en silicagelzakje (citaat).
Nou heb ik gelukkig een goeie weegschaal: het zoutpijpje weegt nog steeds 26 gram en incl. reisetui is het 55 gram. Een silicagelzakje van 55 gram? Ik heb er zo mijn gedachten bij. Hoe dan ook, wil je het zoutpijpje incl inhoud vergelijken met andere aanbieders: 26 gram!

14 January 2026

Reply from Haloplus Nederland

Wij zijn verheugd dat de zoutpijp snel is geleverd en naar behoren functioneert. Het losmaken van slijm in de luchtwegen is precies waarvoor het is ontworpen en wij zijn blij dat het dat voordeel biedt.
Met betrekking tot het gewicht: de zoutpijp, beschermhoes, silicagelzakje en productdoos wegen samen ongeveer 110 gram, niet de vermelde 200 gram.
We hebben dit doorgegeven aan ons webteam om de specificatie op onze website te corrigeren.
Het gewicht heeft geen invloed op de therapeutische werking of levensduur van het product. Wat telt, is de kwaliteit van de zoutkristallen binnenin, die jarenlang effectief blijven zonder dat ze vervangen hoeven te worden.
Hartelijk dank voor het melden van de fout in de specificatie.

Apparaat is omgeruild.

Vandaag kosteloos een nieuwe ontvangen en deze is prima. Geen diesel meer in de slaapkamer.

2 January 2026

Reply from Haloplus Nederland

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat uw eerste apparaat defect was - dat komt gelukkig zeer zelden voor. We zijn blij dat we het direct konden vervangen en dat de nieuwe een groot verschil maakt. Geniet van uw stille nachten en de voordelen van de zouttherapie!

Rated 5 out of 5 stars

Er ging even iets fout maar...

Er ging even iets fout maar ze hebben er echt alles aan gedaan om het probleem op te lossen!

8 January 2026

Reply from Haloplus Nederland

Dank voor uw begrip! We zijn blij dat we het hebben kunnen oplossen. Als er nog iets is, laat het ons weten. Groeten, Kelly

Snelle levering!

Snelle levering, goede gebruiksaanwijzing, ben er blij mee!

5 January 2026

Reply from Haloplus Nederland

Hartelijk dank voor uw feedback! Wij zijn verheugd dat de instructies duidelijk waren en dat de levering snel verliep. Groeten, Kelly

Supersnel bezorgd.Duidelijke…

Supersnel bezorgd.Duidelijke gebruiksaanwijzing, maar het belangrijkste is, dat de gebruiker van de zoutpijp echt het gevoel heeft dat het werkt. Door omstandigheden had zij geen pufjes meer, maar dit apparaat bracht toch verlichting.

5 December 2025

Zoutbehandeling in huis

Ik heb het voor onze hond gehaald. Het heeft zijn weerstand opgeknapt. Zijn hoest is minder en hij heeft iets meer energie. Het is niet evengoed als naar een zoutkamer gaan maar doet het prima.

6 November 2025

Reply from Haloplus Nederland

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het is verheugend om te vernemen dat de ademhaling en energie van uw hond na minder dan een week zijn verbeterd.
Hoewel het apparaat voor thuisgebruik niet zo intensief is als een bezoek aan een zoutkamer, biedt het elke nacht een consistente therapie, wat betekent dat de voordelen zich in de loop van de tijd blijven opbouwen. De meeste gebruikers zien de sterkste verbeteringen na 2-4 weken regelmatig gebruik.

Rated 3 out of 5 stars

Bij jij helpt dit apparaat niet weet…

Bij jij helpt dit apparaat niet weet geen telefoonnummer anders had ík gevraagd om hem retour te sturen mvg Marijke

8 October 2025

Beste Marijke,
Bedankt voor je feedback. Ik zie dat je het apparaat pas ongeveer 10 dagen hebt, wat nogal vroeg is om de effectiviteit te beoordelen. Zouttherapie is een natuurlijke behandeling - voor de meeste mensen duurt het 2-4 weken voordat ze de voordelen merken, omdat het lichaam zich moet aanpassen.

Een paar korte opmerkingen:
Contactgegevens: Ons telefoonnummer is +31 6 39 23 96 97 (ook te vinden in de voettekst van de website, samen met WhatsApp). Je kunt ons altijd mailen op info@haloplus.nl. Tijdens kantooruren reageren we doorgaans binnen een paar uur.

Gebruikstips: Gebruik je het apparaat op de hoogste stand? Met de knop aan de achterkant kun je de zoutproductie regelen. Houd het apparaat binnen 1,5 meter van uw bed, met de ramen dicht, en gebruik het 8 uur per nacht.

60 dagen garantie: u heeft tot begin december de tijd om het apparaat goed uit te proberen. We raden aan om de volledige proefperiode van 30 dagen te benutten, aangezien ongeveer 7% van de mensen niet reageert op zouttherapie, maar voor de 93% die dat wel doet, kan het een echte verandering betekenen voor de gezondheid van de luchtwegen.

Als u het wilt retourneren, neem dan contact met ons op met uw bestelnummer. Maar ik raad u aan om het eerst een maand te proberen - veel klanten die in week 1 nog geen verschil merkten, meldden aanzienlijke verbeteringen in week 3-4.

Kelly Hay
Oprichter, HaloPlus Nederland
+31 6 39 23 96 97

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en goede producten

Snelle, goede levering van de producten. Zowel de zoutpijp als het halotherapieapparaat werken goed en geven me meer adem. Het was wel even wennen aan het lichte zoemgeluid van het apparaat (zelfs op de laagste stand), maar inmiddels val ik er ‘s avonds heerlijk bij in slaap.

12 October 2025

Beste Marleen,
Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn blij te horen dat u al merkt dat u beter kunt ademen dankzij zowel de zoutpijp als het halotherapieapparaat.
Het zoemende geluid van de ventilator is op de hoogste stand 50 dB (het niveau van een zacht gesprek). U kunt het ook iets zachter zetten, waardoor het geluid aanzienlijk wordt verminderd zonder dat de zoutproductie te veel afneemt. We zijn blij dat u iets heeft gevonden dat voor u werkt en dat het nu deel uitmaakt van uw slaaproutine.
De voordelen nemen vaak toe in de eerste paar weken.
Bedankt dat u voor HaloPlus heeft gekozen!
Met vriendelijke groet, Kelly

Het werkt super goed

Het werkt super goed. Merk gelijk als ik vergeet hem aan te zetten. Dan gelijk meer last van benauwd in de nacht. Ben echt heel blij dat ik m heb aangeschaft

10 October 2025

Reply from Haloplus Nederland

Bedankt voor uw beoordeling! Het is geweldig om te horen dat het apparaat zo'n duidelijk verschil maakt voor uw ademhaling 's nachts. Het contrast wanneer u vergeet het apparaat aan te zetten, laat echt zien hoe effectief het voor u werkt. We stellen het op prijs dat u uw ervaring deelt - het helpt anderen te begrijpen wat ze kunnen verwachten. Met vriendelijke groet, Kelly

Supersnelle levering

Supersnelle levering
Apparaat maakt weinig geluid

5 October 2025

Reply from Haloplus Nederland

Bedankt voor uw beoordeling! Het is fijn om te horen dat het apparaat goed werkt en niet te veel lawaai maakt. Geniet van de voordelen van zouttherapie en laat het ons weten als u iets nodig heeft. Met vriendelijke groet, Kelly

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look