Ik gebruik de haloplus 4 maanden iedere nacht 8 a 10 uur en ga nu 1 x per week naar de zoutkamer. (Eerst 3x per week )Ben helemaal niet meer benauwd, heb meer energie gekregen en kan weer heel veel,... See more
Company replied
Apparaat is zeer lawaaierig. Lijkt wel of er een diesel in de slaapkamer staat. Kan hierdoor alleen op de laagste stand draaien, heb hier dus helaas niets aan en gaat retour. Vandaag kosteloos een n... See more
Company replied
HaloPlus Nederland – Echte ervaringen van klanten met zouttherapie “Ik was erg sceptisch... maar ik merk dat mijn symptomen verminderen. Ik word uitgerust wakker.” - Linda B., Nederland (astma, allergieën) Veel klanten komen net als Linda met twijfels naar ons toe. Na vier maanden HaloPlus op haar nachtkastje te hebben gebruikt, meldt ze dat ze beter slaapt en een zuiverdere huid heeft. Marina uit België noemt haar apparaat “mijn vriendje naast mijn bed dat me helpt vrijer te ademen” nadat ze lang met COVID heeft geworsteld. Barbara in Amsterdam zegt: “Voor mij reinigt het mijn longen - ik slaap beter, hoest minder en heb meer energie.” Dit zijn geen op zichzelf staande gevallen. Onze klanten delen ervaringen met verschillende ademhalingsproblemen: astma, COPD, seizoensgebonden allergieën en postvirale symptomen. We doen geen medische claims - we laten de ervaringen van onze klanten voor zich spreken. Wat we wel bieden: CE-gecertificeerde halotherapie-apparaten die microscopisch kleine zoutdeeltjes verspreiden in de lucht in uw slaapkamer, dezelfde technologie die wordt gebruikt in Europese zoutkamers en klinieken. Elk apparaat wordt geleverd met uitgebreide installatieondersteuning en lokale klantenservice. Halotherapie wordt ondersteund door tientallen jaren van klinisch onderzoek, met name in Europese medische instellingen. Hoewel we geen gezondheidsclaims kunnen doen, zijn de gepubliceerde studies over de werking van zouttherapie openbaar beschikbaar voor diegenen die verder onderzoek willen doen. Wij geloven in transparantie. Elke Trustpilot-recensie – positief of kritisch – helpt potentiële klanten om weloverwogen beslissingen te nemen. We bieden een tevredenheidsgarantie van 60 dagen omdat we hebben gezien hoe klantervaringen kunnen variëren, en we willen dat u voldoende tijd heeft om te beoordelen of HaloPlus voor uw situatie werkt. Ons doel is niet om wonderen te beloven, maar om hoogwaardige zouttherapie-technologie te bieden met eerlijke klantenservice, zodat u kunt ontdekken wat veel van onze klanten hebben ervaren: betere nachten en gemakkelijker ademen.
Amsterdam, Netherlands
Eindelijk een oplossing voor vastzittend slijm op de longen.
Netjes afgeleverd
Nu nog ff afwachten wat het apperaat doet kan nu nog niks zeggen heb het net 2 tot 3 dagen
Het is een echte aanrader
Eerst waren we een beetje terug houdend maar hij is het dubbel en dwars waard. Tot nu toe nog geen ontstoken holtes meer gehad

Reply from Haloplus Nederland
Bij Haloplus de zoutpijp besteld. Werd snel geleverd en doet inderdaad wat het belooft: slijm in luchtwegen komt makkelijker los.
Maar het gewicht komt NIET overeen met de beloofde 200 gram, maar is slechts 26 gram. Daarover gebeld en gemaild: volgens Haloplus was gewicht 200gr incl. beschermhoes en verpakking. Maar ook dan komt het gewicht niet boven de 80 gram uit. Kortom, je wordt als potentiële koper onjuist geïnformeerd!
Ruim 2 weken later heeft Haloplus het onjuiste (!) gewicht nog steeds niet aangepast, dus wat mij betreft is er nu sprake van kopers bewust onjuist informeren. In gewoon hollands: belazeren!
Weer een paar dagen later. Oei, daar schrok Haloplus toch wel van. Het gewicht is op de website inmiddels aangepast naar …. 110 gram, incl reisetui en silicagelzakje (citaat).
Nou heb ik gelukkig een goeie weegschaal: het zoutpijpje weegt nog steeds 26 gram en incl. reisetui is het 55 gram. Een silicagelzakje van 55 gram? Ik heb er zo mijn gedachten bij. Hoe dan ook, wil je het zoutpijpje incl inhoud vergelijken met andere aanbieders: 26 gram!

Reply from Haloplus Nederland
Vandaag kosteloos een nieuwe ontvangen en deze is prima. Geen diesel meer in de slaapkamer.

Reply from Haloplus Nederland
Er ging even iets fout maar ze hebben er echt alles aan gedaan om het probleem op te lossen!

Reply from Haloplus Nederland
Supersnel bezorgd.Duidelijke gebruiksaanwijzing, maar het belangrijkste is, dat de gebruiker van de zoutpijp echt het gevoel heeft dat het werkt. Door omstandigheden had zij geen pufjes meer, maar dit apparaat bracht toch verlichting.
Bij vragen werd ik gelijk geholpen.
Goede levering via Postnl

Reply from Haloplus Nederland
Ik heb het voor onze hond gehaald. Het heeft zijn weerstand opgeknapt. Zijn hoest is minder en hij heeft iets meer energie. Het is niet evengoed als naar een zoutkamer gaan maar doet het prima.

Reply from Haloplus Nederland
Bij jij helpt dit apparaat niet weet geen telefoonnummer anders had ík gevraagd om hem retour te sturen mvg Marijke

Reply from Haloplus Nederland
Snelle, goede levering van de producten. Zowel de zoutpijp als het halotherapieapparaat werken goed en geven me meer adem. Het was wel even wennen aan het lichte zoemgeluid van het apparaat (zelfs op de laagste stand), maar inmiddels val ik er ‘s avonds heerlijk bij in slaap.

Reply from Haloplus Nederland
Het werkt super goed. Merk gelijk als ik vergeet hem aan te zetten. Dan gelijk meer last van benauwd in de nacht. Ben echt heel blij dat ik m heb aangeschaft

Reply from Haloplus Nederland
Learn more about other kinds of reviews.