See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We zijn heel goed geholpen! Hebben duidelijk uitleg en eerlijk advies gekregen. Het gaf ons rust dat alles geregeld was voor het geval er haaruitval zou zijn. Op het moment dat het haarwerk nodig was... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hairmasters Almelo is voor mij de place to be! Al ruim 24 jaar kom ik hier voor mijn haar en wordt altijd zo fijn en prettig geholpen. Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen en er onstaat altijd... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hairmasters in Woerden is een superfijn adres voor advies en aankoop van een nieuw haarstukje. Ik kom al bijna 20 jaar bij Esmaralda in Woerden. Heb al diverse haarstukjes laten maken, altijd naa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben al een aantal jaren klant en iedere keer kom ik met een gelukkig gevoel en een prachtig haarwerk thuis! Om samen tot een mooi resultaat te komen word je bij Hairmasters geweldig geholpen. Goed... See more

Company details

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Deskundig en vriendelijk personeel

Deskundig en vriendelijk personeel. Ze nemen de tijd boor je voorzien je van goed advies. Ik kom hier graag terug.
Groetjes Mw Bak

14 May 2025

Hallo Marthie,
Bedankt voor je positieve beoordeling! We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen.

Het voelt als thuiskomen

Bij Hairmasters nemen ze de tijd voor je.
Discretie en het zo aangenaam maken staat bovenaan bij hún entree.
Als je hier naar binnen loopt, dan voelt het als thuiskomen.
Een tevreden klant, Vivian Jansen

13 May 2025

Hallo Vivian,
Dank voor uw mooie woorden! Het is fijn om te horen dat dit zo wordt ervaren, dit is ook precies wat we willen bieden.

Goed advies en deskundig

Deskundige, vriendelijke medewerkers. Nemen de tijd voor de behandeling. Goed advies.

10 May 2025

Hallo Mariet,
Wat fijn om te horen! We zijn dankbaar voor uw vertrouwen.

Rated 5 out of 5 stars

Ik kom speciaal uit st Maarten voor…

Ik kom speciaal uit st Maarten voor esmaralda en was meteen goed en top advies en service
Ik ben zo blij en een ander mens
Top service

8 May 2025

Hallo Karina,
Dank voor deze positieve woorden en het vertrouwen! Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Rated 5 out of 5 stars

Zulk fijn personeel heel ervaren en…

Zulk fijn personeel heel ervaren en geduldig ze laten je niet eerder weg gaan voordat de klant tevreden is

30 April 2025

Reply from Hairmasters

Enorm bedankt voor dit compliment! We zijn blij om te horen dat u dit zo ervaart, dat is ook zeker de bedoeling.

Klant is koning!

Al jaren een vaste klant en altijd naar volle tevredenheid. Liefde voor het vak en heel vakkundig. Met veel empathie voor de mens. Het is voor mij altijd een feestje om daar naar toe te gaan. Dank Evelyn (en Martine).

25 April 2025

Hallo Gretty,
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons. We waarderen u enorm!

Hairmasters is fantastisch!

Ik kom al bijna 20 jaar bij Esmaralda in Woerden. Heb al diverse haarstukjes laten maken, altijd naar volle tevredenheid.
De kwaliteit van de haarstukjes is bijzonder goed, ze blijven heel lang mooi.
En als er problemen zijn dan worden ze altijd opgelost.
Ga zo door Esmaralda!

22 April 2025

Reply from Hairmasters

Bedankt voor uw jarenlange vertrouwen en deze mooie woorden! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met ons. We zijn hier erg blij mee.

Goede ervaring

Vriendelijk personeel, je wordt goed geholpen.

Reply from Hairmasters

Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad! Dank voor het delen hiervan.

Top!

Er wordt heel goed geluisterd. Wel verschil door wie je geholpen wordt. Prachtig werk!

Reply from Hairmasters

Bedankt voor uw feedback en compliment! We vinden het belangrijk om goed te luisteren, wat fijn om te horen dat u dit zo ervaart.

Rated 5 out of 5 stars

Vooral de eerste keer was ik erg…

Vooral de eerste keer was ik erg onzeker. Maar ben bijzonder goed en vriendelijk geholpen met het uitzoeken welk haarwerk het beste bij mij zou passen. Met dank aan mijn vaste kapster Martine. Nu 4 jaar verder ben ik altijd zeer tevreden als ik weer bij Finkers hairmasters ben geweest.

Reply from Hairmasters

Dank voor het delen van uw ervaring! We zijn blij dit te horen.

Fantastisch

Je wordt geweldig geholpen, heel vriendelijk personeel die je het gevoel geven dat ze er voor jou zijn. Met name Martine, helemaal toppie! Ik loop weer prachtig de deur uit.

Hallo Marja,
Bedankt voor het delen van uw positieve feedback. We zijn heel blij om te horen dat u zo tevreden bent!

Haarwerk

Goed en kundig personeel. Je wordt altijd goed geholpen. En gezellig!

14 April 2025

Reply from Hairmasters

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Bedankt!

Rated 5 out of 5 stars

Naar de kapper gaan is weer een feestje

Professioneel, goed advies. Er wordt echt met mij als klant meegedacht. Naar de kapper gaan is door deze lieve en goed meedenkende dames weer een feestje. En daar ben ik Finkers dankbaar voor.

14 April 2025

Reply from Hairmasters

Bedankt voor uw mooie woorden, wat fijn om te horen!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look