GRIMT STK ARBEJDE OG ELENDIG KUNDESERVICE
kom ind for at få lavet en balayage hos en elev. snakker med eleven omkring hvad jeg vil have lavet. Hun begynder derefter at snakke med en af de andre frisør omkring at lave striber i mit hår ( som jeg sagde jeg bestemt ikke skulle have da jeg ikke ønsker grimme udgroninger) - her skulle jeg have stoppet hende, men tænkte måske hun havde en ide om at lave striberne mindre tydelige eller noget i den dur? ihverfald får jeg farvet mit hår og får lov at se resultatet, som ser fint ud UDEN jeg har kigget de forskellige lag hår igennem.. som jo ikke burde være nødvendigt? jeg kommer hjem og får studeret mit hår og ser at der flere forskellige steder i mit hår er nogle hæslige skarpe kanter der ligner at jeg har store udgroninger. Der er flere steder i mit hår med u-lige striber der ikke er i nærheden af at være lige store, eller at se naturlige ud.
Jeg kontakter derfor salonen i Tommerup hvor jeg fik det lavet. Jeg sender billederne af mit hår til dem, hvor man tydelig kan se, at det er noget sjusk der er blevet lavet. svaret fra salonen lyder: jeg er ret overrasket over du kommer efter vi to ansatte i gennem mange år har set resultatet. vi roste arbejdet til UG der er ikke noget at komme efter. vi kender ikke til dette foto? det var ens i begge sider.
Vildt uprofessionelt at smide den over på mig, istedet for at indse sine fejl. Jeg skriver så i en besked efterfølgende, at jeg havde taget billederne af mit hår da jeg var kommet hjem, og at det slet ikke ser ud som jeg ønsker.
Den besked bliver bare set. Der går så TO hele dage før et nyt nummer ringer til mig, og fortæller at hun godt kan se at det er noget grimt arbejde, og at jeg selvfølgelig skulle have mulighed for at få det fixet. Vi finder så en ny tid, hvor jeg sørger for det IKKE er en ny elev der skal pille ved mit hår. Jeg kommer ind og får lagt noget bundfarve i, som tager det værste af det udgronings look der er. Frisøren der gør det bliver ved med at fortælle mig ih og oh hvor god hende eleven er til at lave balayage som jeg absolut intet får ud af at vide nu hvor hun har lavet et elendigt stykke arbejde på mig.
Hårsaksen Sortebrovej 3 Tommerup er ikke en anbefaling herfra.