Dårlig kundeservice - regning 50% dyrere end oplyst
Vil forespørge om ny hovednøgle (med døråbner)til min Aygo, da jeg havde tabt den og kun havde reservenøgle.
Får at vide, at ny hovednøgle koster 894, og en nøgle uden døråbner koster 394,
Beslutter at ofre 500 mere på den luksus det er at kunne fjernåbne.
Nøgle kommer hjem, ind på værkstedet, da nøgle skal kodes i forhold til startspærre og døråbner. Dette tager en 1/2 time da medarbjeder ikke kan finde ud af manuel, ny medarbejder ordner det. Så hele operationen kan ordnes på under 5 minutter.
Det har jeg det egentlig fint med. da jeg selvfølgelig går udfra at de 894 dækker det hele, lige oim når man går til låsesmed med sin ruco nøgle for at få lavet en ny, og han så kræver 50 kr for nøgle med slibning.
Da jeg så kommer til kassen skal jeg betale 1.442,50, for nu er der lige pludseligt kommet moms på, og jeg skal også betale 260 kr. plus moms for kodning (som kun tager 5 minutter.
Jeg gør opmærksom på, at jeg syntes, det er utrolig dårlig kundeservice, at jeg i det hele taget skal betale for kodning, og så 325 kr. for noget der tager under 5 minutter. Momsen kan diskuteres, med de burde alt andet vide, at jeg er privatperson.
Bliver henvist til ejeren, der ved min klage, nærmest truende siger at kodning koster 520 kr. og på ingen måde er imødekommende.
Det er nærmest bondefangeri at gå derfra med en regning der er 50% højere end oplyst.
Det kan ikke være meningen at skulle spørge, om de nu har fået det hele med i prisen. Glad for det ikke er en reparation til 10.000 der lige pludselig koster 15.000 kr.
2 March 2018
Unprompted review