God modtagelse med god vejledning. Dejligt personale, der er imødekommende og smilende. Vi spiste en god frokost. Gode store værelser og et dejligt miljø på Gram Slotskro (den gamle kro) Dejlig... See more
See what reviewers are saying
Fint nok ophold, dog er der nogle ting som virkelig burde opdateres. Maden (aftensmad og morgenmad) var rigtig godt. Værelset kunne godt bruge en opdatering og især brusekabinen ved badeværelset b... See more
Slottet skriver på deres hjemmeside (K)ærlig mad, hvilket ikke var vores oplevelse. Glædede os til en dejlig frokost, men blev tilbudt, at vælge mellem 3 forskellige stk smørrebrød og der med slut. D... See more
Vi har lige været på et ophold. Værelserne var gamle og slidte. Morgenmad var meget kedeligt, bollerne var fra kagebordet dem der var i overskud. Mælkeprodukterne havde stået for længe fremme, de... See more
No history of asking for reviews
Gedemarked
Hvilket gedemarked. Havde købt billet til buffet før Bonnie Tyler. Vi fik mail om at ankomme 16.45, for at undgå kø😖😖😖. Vi startede med en laaaannnng kø for overhovedet at komme ind, herefter et virvar af folk overalt. Langt om længe fandt vi en plads, hvor vi sad så tæt med fremmede, at man ikke kunne undgå at røre ved hinanden☹️. Herefter endnu en kæmpe kø til drikkevarer. Det tog 28 minutter at købe 2 øl, og så igang med køen til buffet, som tog endnu længere tid. Vi brugte nok ca 5 kvarter i kø ialt. Det er simpelthen ikke godt nok. Til en pris på over 300 kr pr person incl drikkevarer, skal der være ordentlig organisering til sådan et stort arrangement og man bør oplyse om, at man ikke får sit eget bord. For os tager det helt bestemt toppen af fornøjelsen, at vi ikke kan sidde og tale privat under middagen. Det er ikke ordentlighed overfor gæsterne.
Håber i tager det op til revurdering
Vi har haft 2 overnatninger
Vi har haft 2 overnatninger, og har kun godt at sige om slottet👍
Startede med en rigtig sjov og hyggelig rundvisning👍
Maden var rigtig god og rigeligt af den👍
Værelset var pænt og rent, (og fyret kørte perfekt😊😊)👍
Personalet var hjælpsomt og hver gang der blev spurgt om noget, var svaret intet problem👍
Alt i alt et super ophold😊😊😊😊😊
Skøn frokost
Skøn frokost, jeg nød et dejlig stjerneskud: 2 nystegte rødspættefileter, rejer, laks og syltede rødløg samt smukt pyntet. Min mand satte tænderne i steakburger ( og pomfritter fra Gram Slot ) også velsmagende samt smukt anrettet. Derefter nød vi lækreste rugbrødslagkage samt gl.dags æblekage.Som altid venlig og opmærksom betjening. Cafen er hyggelig og det ligger lige til højrebenet at tage en gåtur i park og skov.
Vi håber det bliver en god oplevelse.
Vi håber det bliver en god oplevelse.
Men det er håbløs at booke med et gavekort.
Vi skulle booke til 8 personer, så kom der 12 i indkøbskurven, så 0, og så videre. Man kunne betale med mobilpay eller visa. Men ikke med et gavekort 😒
Julemarked i år er til grin.
Julemarked i år er til grin.
Har før været til et kæmpe julemarked på Gram Slot. I år har det et minimalt omfang.
Absolut ikke værd at køre efter.
SlSottet reklamere med Julemarked.
Slottet reklamere med Julemarked.
Hvor er alle boderne så vi kan handle og støtte de lokale?
Jeg var her for 2 år siden hvor det bugnede med boder, men i år er der kun få i den gamle maskinhal, og der er næsten ingen i staldbygningerne.
Ganske uventet, og ret kedeligt.
Håber slottet formår at gøre det bedre til næste jul.
Trist oplevelse…
Hvis man regner med et slotsophold eller en romantisk weekend, så er det ikke Gram Slot man skal vælge… i hvert fald ikke hvis man bliver indkvarteret i Elevhuset.
Det er et værelse i et gammelt ucharmerende 60’er hus, med en slidt og trist stemning.
Huset er beliggende mellem en lade og en trafikeret vej uden nogen form for udsigt til slot, slotshave eller sø.
Et sted der suger alt energi ud af en, og et sted man gerne vil hjem fra igen.
Morgenmaden var okay med friskbagt brød - et lille plus der dog ikke opvejer oplevelsen.
Hvis det var et vandrehjem, ville det være i kategorien okay.
Det har intet med Gram Slot eller et lækkert get-away ophold at gøre.
Vi havde et fantastisk ophold med super…
Vi havde et fantastisk ophold med super betjening, dejlig mad og skønne vine
Tak for den skønneste bryllupsfest
Tak for den skønneste bryllupsfest. Jeres personale var super søde og top professionelle.
Vores gæster elskede dagen og det samme gjorde vi
Vi er på hytteferie og havde set på…
Vi er på hytteferie og havde set på nettet at man ved Gram Slot kunne spille discgolf gratis og man kunne leje en disc i cafeen. Vi går ind og snakker med to unge piger, som så siger at det bliver 30kr som vi får retur, når vi afleverer den igen. Efter at have fundet ud af at vi ikke gad spille mere gik vi ind for at aflevere discen og der bliver vi så mødt af en møgsur dame som ikke vil give pengene retur som lovet. Pisse dårlig stil.
Tirsdag den 13/9 2022 er vi 4 voksne på…
Tirsdag den 13/9 2022 er vi 4 voksne på tur i Sønderjylland, og i nærheden af Gram slot. Vi bliver enige om at besøge cafeteria og butik for at købe kaffe. Vi Google'r, og der står at der er åbent i butik og cafeteria til kl. 15.30. Vel ankommet kl. 14.50 går vi straks ind i butikken og bliver mødt af en høj mand, der står og laver et eller andet ved kaffemaskinen. Med ryggen til os spørger han om hvad vi vil. Vi spørger efter kaffe, og får den besked at der er lukket. Vi henviser til hjemmesiden, hvorefter han smider et stykke papir med åbningstider foran os, hvor der også står at der er åbent. Så forklarer han at kokken er gået hjem, fordi der ingen gæster har været denne dag, og derfor ikke kan få kaffe, da det er kokken der laver den. Vi begynder at gå ud, og har siger vi er velkomne en anden dag, hvortil vi svarer at det skal han ikke regne med, hvorefter han kalder os arrogante og taler til os som om vi var børn. Han blev meget sur, ubehagelig og truende over for os. Jeg er selv uddannet inden for restaurations - branchen, så jeg ved godt hvordan man skal behandle folk der gerne vil besøge et fremmed sted.
Alfred Svendsen
Besøg på Hestestalden i går d
Besøg på Hestestalden i går d. 1o/9. Dejlige omgivelser og skønt vejr, så er det sagt. Maden hm hm. Kvalitet og pris 199,00 kr. for et stjerneskud bestående af to optøede panerede fiskefileter, en lille håndfuld rejer og nogle stumper laks samt 2 skiver citron med 2 dråber saft - det er lige i overkanten. Synd og skam.
solveig thorsen
Smukt idylsk slot og område
Et smukt idylsk sted service i top maden super dejligt en smagssans uden lige.personalet søde rare og betjening fin.rundvisning meget lærrig.dem der ejer det fortjener de største roser for det kæmpe styk arbejde de yder for få det hele til løbe rundt.Det eneste der er minus er værelset vi havde.de mangler på deres hjemmeside at sætte flere billeder op af værelserne så man selv kan vælge imellem hvad man vil have og så man også ved hvilken et der er tætteste på restaurant hvis dårlig gående.Så det tror jeg vil være en hjælp for mange så man ik oplever skuffelser ved indtjekning.så ellers er det et hyggeligt sted.
Mel med mange proteiner i.
Vi har købt flere slags mel fra Gram Slot. Vi opbevarer vores mel i tætsluttende plastikbøtter. Vi har i flere tilfælde oplevet, at melet siden er blevet levende, altså fyldt med maddiker af melmøl. Så vi må sige, at melet er meget proteinrigt, men ikke egnet for vegetarer og veganere på grund af kødindholdet.
Selv foretrækker vi at købe vores kød hos vores slagter, så nu finder vi mel fra anden producent.
I øvrigt har vi for et par måneder siden skrevet til Gram Slot, men de har ikke gidet svare.
Tusind tak for en fantastisk og skøn…
Tusind tak for en fantastisk og skøn kulisse i skabte omkring vores bryllup.
Vi nød dagen og vores gæster var meget imponeret over lokation og maden.
Kh
Troels og Maiken
Ophold 14. til 16. maj 2022 Gram slot - Havehuset
Vi havde virkelig glædet os til et dejligt ophold. Desværre bestod lørdagens personale af lutter nye medarbejdere. Alle dog vældig søde uden at kende stedet. Havehuset kendte ingen. Vi blev sendt afsted med nøgle, uden adresse. Måtte give fortabt og retur til receptionen, hvor en medarbejder blev ringet op og der kom klarhed over hvor vi skulle hen, nu med adresse. Det ville have været rart, hvis der havde været styr på dette fra start.
Nu kunne vi så glæde os til kaffe og kage, vi var jo i Sønderjylland. Kagen viste sig at være æblekage, bestående af æblemos og flødeskum, ingen mulighed for hjemmebagt kage. Øv….
Ingen fjernsyn i Havehuset, det ville vi gerne ha’ været forberedt på. Nå, men ned i receptionen og bede om kode til internet. Fik udleveret helt forkert kode, men fandt helt tilfældigt en undselig gul seddel i køkkenet, med koden til internettet. Så kunne vi i det mindste bruge vores iPads.
Rundtur på slottet rigtig god.
Så kunne vi glæde os til vores 2-retters menu.
Vi blev betjent af en sød ung pige, som ikke vidste noget overhovedet. Troede at brødet til forretten var til hovedretten. Vidste ikke at pommes er kartofler. Det lykkedes dog at få menuen oplyst og bestilt en vin menu til og alt smagte skønt.
Søndag med morgenbuffet og 3-retters menu gik fint. Professionel betjening og maden var skøn.
Mandag morgen fik vi serveret den kedeligste morgenplatte. Et hårdkogt æg serveret som blødkogt. En par detaljer som havde gjort det blot lidt mere spændende, ville have været lidt frugt og en croissant (eller kringle).
Havehuset er et fint sted, men forekommer ufærdigt. Ingen spand på badeværelset eller værelset til f.eks. Brugte vatpinde, Vatrondeller m.m. Kun et natbord, ingen bord/sofabord eller lign. Men et stort spejl, som kun var i vejen.
Små men virkelig irriterende detaljer.
Der mangler virkelig kommunikation.
Desværre ikke et ophold vi på nogen måde ønsker at gentage eller anbefale til andre.
Skuffet over buffet.
I anledning af The Simon og Gafunkel Show på Gram Slot, havde vi bestilt restaurantens buffet før koncerten. Det var en dårlig oplevelse, der var ikke meget styr på opfyldning på buffeten. Og oksekødet var totalt uspiseligt… kunne hverken skæres eller tygges. Desserten var et stykke brownie, der var hård som granit. Det er ikke ligefrem et sted man vender tilbage til. Som plaster på såret, så var koncerten fantastisk, en rigtig god oplevelse.
Ingen hensyn til handicap eller hjælp fra personale
Jeg var i December til koncert med folkeklubben på Gram slot- jeg er gangbesværet og havde derfor en ledsager med- da vi kommer over og skal finde en siddeplads (blandt de få der var) var der INGEN tilbage! Vi havde fået lovning på at vi kunne sidde ned til koncerten da jeg ellers ikke kan holde til det! Vi henvendte os flere gange til en mand ved indgangen- men han havde for “travlt” til at hjælpe os! Da vi møder endnu en i samme situation som jeg selv- der også har en ledsager med men ingen steder at sidde- får min ledsager tilsodet nogle på en række til at flytte sig så vi kan sidde der! Dog peger denne række over mod væggen væk fra scenen! Den første halvdel af scenen sidder vi derfor og kigger på en merc. Mand da man ellers får hold i nakken hvis man skal vride sig til at se scenen😡 VIRKELIG DÅRLIG oplevelse!!! Godt nok ikke okay når man ikke har valget til at stå op!! I 2. Afdeling af koncerten fandt vi ud af at vi kunne hægte stolene fra hinanden så vi kunne flytte stolene og pege dem mod scenen! Der var INGEN hjælp fra personalet i denne situation!!! Det var på ingen måde en god oplevelse for hverken mig og ledsager eller det andet handicap/ledsager pr vi mødte der!! Så ADVARSEL hvis du er gangbesværet er GRAM SLOT IKKE stedet for dig!!
Spændende 🙃
Retfærdighedsvis skal jeg fortælle at vi har fået gavekort på det beløb som vi havde givet for buffeten, så håber vi næste besøg bliver hyggeligere.
Skuffende, købte overnatning PÅ Gram Slot, men fik 2 værelser i Elevhuset, det ene var et værelse der var lukket fra det andet som var en lejlighed. Ikke særlig imponerende.
Det værste var dog den “Lækre Buffet”, som vi havde glædet os til. Der var ikke mad nok, folk stod småsure med tomme tallerkener og hver gang personalet kom med mere, på meget små fade, var de tomme igen. Det føltes lidt som om vi alle var uventede gæster.
Jeg skrev en mail til dem efter hjemkomst som ingen har svaret på. Meget meget dårlig stil. Vi kommer ikke igen. Og prisen var der jo ikke noget galt med.
Den ene stjerne er for det søde personale.
Dejligt ophold
Dejligt ophold, super sød betjening og rigtig dejlig mad 😊