Gram energi - Varmepumper / Aircondition Reviews 77

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Der var ikke langt fra tanke og første samtale til endelig installation. God og grundig samtale m Anders om produktvalg. Hurtigt og absolut fair tilbud på mail. Tilbud om hjælp til diverse sekundære... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik i dag opsat min luft/luft Panasonic Flagship varmepumpe. Inden jeg købte havde jeg en god snak omkring løsninger med Michael fra Gram Energi. Aftalen blev at en montør skulle komme kl 7:00 og op... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super kvalificeret vejledning omkring type ( model ) samt placering af varmepumpe.! Aftalt fast pris og montage tid samtidig. Anlægget er nu opsat til aftalt tid og pris Som aftalt , af en extre... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi var meget usikker med hensyn til valg af luft til vand anlæg. Efter besøg af Anders Gram, så var vi helt sikker på valg af anlæg samt hvem der skulle varetage denne opgave. Alt kørte 100% efter aft... See more

Company details

1. Home & Garden

Information provided by various external sources

Gram energi er eksperter på Panasonic varmepumper og er certificerede kølemontører. Vi kommer gratis ud og gennemgår din varmeløsning. Kontakt os.

4.8

3-star
2-star
1-star

Vi kan kun varmt anbefale Gram Energi

Vi kan kun varmt anbefale Gram Energi. Vi har købt et Panasonic luft til vand anlæg gennem Gram i 2019, som har virket effektivt og upåklageligt. I november 2024 siger anlægget, at der er en flowfejl, og anlægget lukker ned. I den forbindelse guider Anders os på meget pædagogisk og informerende vis, hvordan vi lige selv kan tjekke om, det kan løses på egen vis. Vi havde stadig brug for serviceeftersyn, som Vibeke sørger på fin vis, at der kommer en servicemand allerede dagen efter, og sørger for at anlægget kommer op og køre igen. Meget tryg og så fin fin service fra Gram Energi - meget professionel og nærværende service.

22 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fik en mellemstørrelse luft til luft i…

Fik en mellemstørrelse luft til luft i mit Kolonihavehus, samt afmontering af tidligere.
Topleverandør der giver en god rådgivning, en god pris og et super leveringsarbejde. Fik samtidig afmonteret 'den gamle' og fik lagt jordspyd ind. Overholdte alle aftaler og fik kommunikation undervejs, samt kontakt til den konkrete montør på dagen. Alt virker som det skal og alt er på plads... kan kun anbefale Grams arbejde.

8 November 2024

God service!

God service. Kom til den aftalte tid. Hjælpsom med forslag og tilpasninger ...

24 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Det var en rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse, montøren kom, og efter en kort forventningsafstemning, gik han i gang med montagen.
Alt gik bare så gnidningsløst og problemfrit, virkelig dygtig og informativ montør, og så har jeg en alder hvor jeg faktisk godt kan lide at man giver hinanden hånden når man mødes, hvilket også skete her.
Efter fuldendt montage blev Wi-Fi forbundet og en grundig gennemgang af varmepumpens funktioner gennemgået.
Stor ros til firmaet og ikke mindst deres montør, som udover at være super professionel også var rar og informativ om hvilke alternativer jeg havde til de forskellige løsninger.
Dem kan jeg virkelig anbefale.

7 October 2024

Vi valgte Gram Energi

Vi valgte Gram Energi, da vi skulle udskifte gammelt oliefyr med L/V varmepumpe.
Det var et godt valg. Alt har fungeret perfekt. Installationen, hvor Gram Energi sørger for al vvs, el og montering, blev udført helt problemfrit og pumpen har kørt upåklageligt siden.
Besparelsen på varmeregningen har også levet op til det forventede.
Ved årligt service gav Gram Energi super vejledning og indstillede pumpen, så den kører helt optimalt i forhold til vores behov.
Vi er ved at shine et gammelt landsted op og Gram Energi har i den forbindelse hjulpet med kontakt til vvs’ere og elektriker.

30 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super professionel i alle processer

Super professionel i alle processer, både selve købet af varmepumper og den efterfølgende opsætning. Præcis omkring aftalte tidspunkter .. Kan ubetinget anbefales. Ligeledes super serviceeftersyn på eksisterende luft til luft anlæg.

16 September 2024
Rated 4 out of 5 stars

Lang ventetid på problemer som blev rettet

Opdateret: Fem uger senere har Panasonic fikset den nye varmepumpe og Gram har været forbi for at kigge grundigere på den gamle der dryppede. Jeg har derfor givet en par ekstra stjerne på grund af indsatsen trods den lange ventetid. Hvis alt havde virket som det skulle fra starten, havde Gram fået 5 stjerner. Men det var irriterende og kostede mig et brændetårn i varme, mens jeg ventede på at få den nye varmepumpe til at virke.

Gram havde en venlig installatør, men ellers ikke så meget positivt at sige. Den nye pumpe, de installerede virkede ikke. En anden pumpe dryppede og jeg bestilte derfor service, som ikke løste problemet, men Gram synes alligevel jeg skal betale for at de IKKE har løst problemet. Åbenbart vil de have point for at prøve? Godt de har så mange konkurrenter at vælge imellem.

3 October 2024
Gram energi - Varmepumper / Aircondition logo

Reply from Gram energi - Varmepumper / Aircondition

Kære Martin

Vi er rigtig kede af, at du har en følelse af en dårlig oplevelse med Gram Energi.

Vi står noget uforstående over for din anmeldelse i forbindelse med en fabrikationsfejl på den nye Panasonic varmepumpe, som blev monteret i august 2024. Sagen behandles nu direkte af Panasonic, naturligvis som en garantisag, dvs.. uden nogen omkostning for dig, hvilket du også har fået bekræftet på mail.

Med hensyn til den eksisterende gamle varmepumpe fra 2018, konstaterede vi at inder delen hang skævt, hvilket den ikke har gjort ved tidligere servicebesøg. Vi rettede den op, lavede service, hvor pumpen blev skyllet igennem og vi konstaterede at drænet fungerede og at den ikke dryppede længere.

Efterfølgende kontakter du os, da den gamle varmepumpe igen var begyndt at dryppe, hvilket overrasker os efter det udførte service og opretning, efter lidt snak frem og tilbage tilbyder vi at gennemgå systemet igen, og dette uden beregning.

Derfor er vi kede af din anmeldelse.

Gram Energi

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en super oplevelse med Gram…

Vi har haft en super oplevelse med Gram Energi – for 2 år siden fik vi på bare een dag både installeret luft til vand til vores gulvvarme og brugsvand samt en luft til luft varmepumpe til brug til nedkøling om sommeren i vores sommerhus.
Gram Energi ankom som aftalt kl. 7.00 og var færdig kl. 16.00 fantastisk flot arbejde og ingen spor efter dem, vi fik en super gennemgang af begge anlæg og har efterfølgende fået råd og vejledning når vi har haft brug for det.
Vi er så glade for at kunne sove køligt om sommeren.
Tak for det - vores bedste anbefalinger

9 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Brug ikke dette firma

Betalte 15.000kr for at få sat en varmepumpe op i mit kolinihavehus. Varmepumpen drypper virkelig meget med vand ved køling, lige ned i min sofa.
De har allerede været ude for at lave det en gang, men dette lykkedes ikke, og nu nægter de at komme ud og forsøge at lave den igen. Dette er selvom min 2 år reklamationsret ikke engang er udløbet.
De kræver at jeg køber et "service" til 1500kr, for at rette op på deres monteringsfejl.

Deres teknikker lyver, og for at være ærlig, er han uduelig.

Er du smart, køber du IKKE din varmepumpe her.

5 September 2024
Gram energi - Varmepumper / Aircondition logo

Reply from Gram energi - Varmepumper / Aircondition

Kære Martin

Ud fra din beskrivelse af hændelsesforløbet, konstaterer jeg, at vores opfattelse af det foregåede ligger langt fra hinanden.

Du bestilte en ny luft til luft varmepumpe i december 2022, som skulle monteres præcis der, hvor den gamle sad.

Vi konstaterer ved ankomsten, at der i kanalerne er trukket anden el, da det ville kræve en elektriker til at afmonter dette, (hvilket ville give dig en merudgift), besluttede du med vores montør at vi brugte de eksisterende kanaler. Vores tekniker oplyste dig, at han ikke kan stå inde for det fald, der er på de eksisterende kanaler, såfremt anlægget skal bruges til nedkøling.
I juni 2023, altså 6 mdr. efter, kontakter du os, og klager over, at det drypper fra kanalerne. Vi kommer og hæver pumpen mest muligt (u/b), i håb om at det vil afhjælpe problemet, hvilket vi må gå ud fra at det også gør, eftersom vi ikke hører fra dig i 14 måneder
På denne baggrund vurderer vi, at problemet kan afhjælpes med løbende service på anlægget, da støv og snavs i drypbakke og drænslange godt kan være skyld i at vandet løber over, og især hvis faldet er minimalt.
Vi har også foreslået, at der monteres en drænpumpe, hvis det ikke er nok med løbende service.

PS: Til præcisering og korrektion, - et service koster kr. 1.150 inkl. Moms.

Anders Gram
Gram Energi

Varmepumpe

Jeg er yderst tilfreds med monteringen af min varmepumpe Panasonic NZ25YKE hurtig og professionel montør.

18 April 2024

Varmepumper i sommerhus

Varmepumper i sommerhus: Punktligt og effektivt! Fin dialog med rådgiver/sælger forinden, montøren rullede ind i indkørslen præcis kl 07 og var hurtig og effektiv. Desværre havde vi ikke fået arrangeret elektriker til samme dag, men det var vores egen fejl, for de havde faktisk anbefalet det. Skønt at have lun luft i sommerhuset istedet for en besværlig, ildelugtende brændeovn og en væld af små el-radiatorer. Også en indeklima- og CO2-mæssig forbedring, så kan kun anbefale at få investeret i varmepumpe.

27 July 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fantastik professionel og behagelig service ved montering af varmepumpe

Har netop fået monteret en luft til vand varmepumpe fra Gram Energi - en fantastisk positiv oplevelse fra den første samtale med Anders Gram til montering af et team af professionelle montører. Arbejdet blev udført til tiden, den aftalte pris og i en kvalitet der ikke er til at sætte en finger på. Teamet der monterede varmepumpen lavede flot arbejde og ryddede op efter sig.....herudover var de utroligt positive og behagelige at tale med. Arbejdet blev afleveret professionelt og montøren insisterede på ikke at forlade adressen før jeg havde fået - og forstået :-) - instruktioner i brugen af varmepumpen.

Hvis nogen vil være sikker på en god oplevelse kan jeg varmt anbefale Gram Energi.

9 January 2023

Professionel, fair, og hurtig

Vi fik et rigtig godt tilbud på montering af Panasonic varmepumpe i foråret 2022. Grams hold mødte op nøjagtig på det aftalte tidspunkt, var yderst respektfulde under arbejdet, og blev færdig hurtigere end vi havde regnet med.

Vi oplevede en enkelt gang en mindre teknisk fejl og Gram Energi (den dygtige Dennis) mødte op og løste fejlen ekstrem hurtigt. Og ud over det hjalp os med indstillinger som imøderkommer højere eltariffer i det kommende år som vi ikke engang vidste om.

Jeg har siden anbefalet Gram Energi til flere bekendte.

Helt igennem en rigtig god oplevelse.

23 June 2022
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig, effektiv og venlig.

Fra afgivelse af tilbud til den færdige installation af varmepumpe forløb alt på en imødekommende og professionel måde.
Efterfølgende ringede vi op for at få afklaret nogle spørgsmål. Da der var optaget, oplevede vi, at der meget hurtigt blev ringet tilbage, og vi fik også telefonisk en rigtig god behandling.

3 August 2022
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og præcis installation.

Hurtig og præcis installation efter god telefonisk vejledning.
Installationen var ikke helt "standard", men Gram Energi instruerede mig i, hvad jeg skulle gøre/hjælpe med, for at jeg fik installationen til standard pris - super!

30 August 2022

Take a closer look