GoBo Byg A/S Reviews 210

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med en vandskade (forsikringssag) har Janne fra GoBo Byg A/S udført forsikringsdækket malerarbejde til absolut UG. Kan varmt anbefale GoBo Byg A/S og specielt Janne, der med sin pro... See more

Rated 5 out of 5 stars

Start den 13 april med grunder på træværk og malede to dage i træk kl 7,00. Janne var meget venlig og god. Alle der har været her, har været dejlig imødekommende og ind formerend... See more

Rated 5 out of 5 stars

Skjult røskade. Firmaet, GoBo Byg, løste den skjulte røskade med analyse, vvs, murer på 3,5 uger til UG. Det skete vi forsikringsselskabet ALKA. Absolut anbefalelsesværdigt.

Rated 5 out of 5 stars

Michael (VVS) fra GoBo Byg A/S var forbi for at besigtige en vandskade hos os (Forsikringssag) for derefter at skulle planlægge udbedring. Han skønnede dog på stedet at skaden (det dryppende vand i e... See more

Company details

1. General Contractor
  2. Bricklayer
  3. Carpenter
  4. Painter
  5. Plumber
  6. Remodeler

Written by the company

GoBo Byg A/S er en innovativ og kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver for private, kommuner og erhvervskunder, men med speciale i håndværkstaksering og udbedring af forsikringsskader. Virksomheden blev grundlagt for 25 år siden og beskæftiger i dag omkring 60 professionelle og ansvarsbevidste medarbejdere indenfor fagene tømrer-, murer-, maler- og vvs.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk fra dette firma!!!

Hold jer væk fra dette firma!!!
Hvis man kunne give 0 stjerne, så er det hvad Gobo byg, fortjener efter den behandling vi fik i forbindelse med forsikrings sag! Det lykkedes deres inkompetente taksator at bestille et vindue vi ikke har accepteret. Nu nægter de så at stå ved deres ansvar og tage vinduet retur.. selv deres egne tømrer sagde at det ikke var i orden men alligevel ingen hjælp! Så den dårlige anmeldelse går ikke på deres tømrer..

22 December 2020

Tag renovering

Vi har med gobo byg som entrepenør fået skiftet tag samt fjernet gammel isolering og lagt nyt. Samarbejdet med håndværkerne har været super - kommunikationen gennem forløbet har været nem og hurtig.

10 December 2020

Forsikringsskade udbedret af GoBo Byg

Forsikringsskade udbedret af GoBo Byg, Jeg har opleveret en service som jeg aldrig har oplevet før, fra det øjeblik Mikkel kom ind af døren, var der styr på sagen fra fra start til slut. Mikkel har været fantastisk.
TAK.

8 December 2020

Stor ros til GoBo Byg!

Stor ros til GoBo Byg for håndtering, af vores nu 2 forsikrings skader!
Helt igennem fantastisk service og forløb fra start til slut, og med dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere.

Jeg kan klart anbefale GoBo Byg!😊

25 November 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu brugt Gobo Byg A/S mange…

Jeg har nu brugt Gobo Byg A/S mange gange - både privat og i min virksomhed. Og der er bare styr på tingene fra start til slut. Kvalificeret arbejdskraft med et smil. Vil helt klart bruge Gobo Byg A/S igen (og igen) :-)

25 November 2020
Rated 5 out of 5 stars

Gobo Byg håndværkere efter vandskade i mit sommerhus

Jeg havde vandskade i mit sommerhus - Gobo Byg var sat på opgave for at forbedre skaderne.

Alle aftaler med Gobo Byg blev overholdt til tiden.
Projektleder Mikkel - var altid hurtig til at vende tilbage på henvendelser fra mig - og har været super god under hele forløbet.
Håndværkerne fra Gobo Byg var alle meget imødekommende - og var gode til at komme med forslag til, hvordan skaderne kuinne fixes.
Det arbejde som er blevet lavet - er yderst professionelt. Huset er blevet endnu bedre end det var før vandskaden.
Fra Gobo Byg blev sat på opgaven til endt arbejde - det kunne ikke gøres hurtigere. Jeg har kun gode oplevelser med Gobo Byg. Jeg giver hermed et 12 -tal

6 November 2020
Rated 5 out of 5 stars

Gobo Byg har leveret et solidt resultat og byggeprocess!

Gobo Byg har leveret et solidt resultat og en god renoveringsprocess og kommunikation hele vejen igennem.

Vi stod og skulle have totalrenoveret en stue etage. Dennis fra Gobo Byg kom og inspirerede og gav et godt og konkurrencedygtigt tilbud der passede vores behov og krav og kom med en god plan for hvornår tingene kunne stå færdigt hvilket var vigtig for os da vi stod mellem to ejendomme og derfor boede midlertidigt. Det skulle vise sig at de ende med at blive færdige en 3 uger før aftalt hvilket kun var dejligt!

Arbejdet startede hurtigt efter kontrakt og til tiden. Tingene blev lavet som aftalt og selvom jeg var forbi huset dagligt var det meget begrænset hvad jeg havde at kommentarer og de få ting blev hurtigt vendt på pladsen og aftalt hvordan skulle laves. Der kom lidt få ekstra opgaver efter ønske hvilket blev inddraget til fornuftige priser og en gammel svampeskade blev hurtigt sendt til undersøgelse og godkendt af forsikringen hvorefter denne også blev udbedret af GoBo Byg. Hele vejen igennem holdt Dennis mig underrettet og hvis jeg havde noget var han let tilgængelig.

Der var nogle få ting frem mod slutgennemgangen der blev udbedret hurtigt, primært på det nye badeværelse, og eneste kommentar er at der skulle være brugt en vådskære til fliserne for den sidste finish. Men resultat er pænt på trods af dette.

Dette er første gang vi laver en større renovering og hvis vi kaster os ud i dette igen, ville jeg ikke tøve med at række ud til GoBo Byg igennem og få et tilbud.

Mange tak for hjælpen til tømrerne Jens og Bo, Murer Brian, Maler Brian, VVS Jonas og Henrik (og Dan fra Alpha Electric), samt Dennis for det gode stykke arbejde!

Mvh Ulrik

7 July 2020
Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med en vandskade i mit…

I forbindelse med en vandskade i mit bryggers, fik jeg kontakt til og med GoBo Byg. Og det må jeg indrømme var en fornøjelse fra start til slut.
Et team brækkede gulv op, således at skaden kunne ses nøjere. Fugttekniker fra andet selskab dukkede op – målte – gik – kom igen – satte affugter op – tog den ned igen. Hele denne proces faldt af sporet mere end en gang, men jeg understreger at det intet havde at gøre med GoBo Byg.
Da gulv og øvrig konstruktion var tørret, kom GoBo igen på banen, med opbygning af gulvet. Det ligger hen over en krybekælder, så det betød en del for indeklimaet, at det kom på plads.
Jeg har hele vejen haft en god dialog med konduktøren, som tog hensyn til mine ønsker og planer. I forbindelse med nedrivning af bryggerset, besluttede jeg at renovere hele rummet, skifte loftet, sætte halvvægge mv og i processen var dialogen med konduktøren let og glidende. Han var altid til at komme i kontakt med.
Da jeg var færdig med min del af renoveringen, overtog tømreren og lagde gulv. Herefter kom maleren og fik de hærgede vægge til at se nye ud – det tog et par dage at spartle, filte og male og rummet ligner nu en drøm. Det eneste der mangler er fodpaneler – den del af festen klarer jeg selv. En af dagene 

Tak for en god oplevelse, der på ingen måde lignede de håndværkerhistorier mine veninder kan fortælle og jeg kan altid anbefale GoBo som leverandør til et byggeprojekt.

11 June 2020

Topklasse oplevelse

Jeg har haft fornøjelsen af at have Gobo Byg til at arbejde hos mig.
Arbejdet blev planlagt af Mikkel og jeg kan ikke andet end at give ham stor ros.
Medarbejderne kom som aftalt og de var alle meget venlige og kompetente.
Jeg vil bestemt bruge Gobo Byg igen næste gang.

14 May 2020
Rated 1 out of 5 stars

Amatører ville jeg ikke engang kalde…

Amatører ville jeg ikke engang kalde dem, de er professionelt DÅRLIGE.
Deres medarbejdere er "uvildige" skadeseksperter for Tryg og mit råd er: Lad dem aldrig, aldrig nogensinde foretage vurderinger eller udbedre skader hos dig. De ved simpelthen ikke nok om fx fugtskader og jeg kender flere eksempler på at andre håndværkere har måttet rette op på deres arbejde efterfølgende. Så brug hellere en af de andre håndværkere i lokalområdet og sov meget tryggere om natten (i tørvejr)

10 May 2020

Mangelfuld skade vurdering

Mangelfuld skade vurdering. De aner ikke hvad vandskade er og hvordan skaden skal udbedres og hvad det vil koste.
Inkompetent, uvidende håndværker firma. Hold jer væk.

2 May 2020

Fantastisk service og pris

Vel nok en af de bedste oplevelser i disse tider, magen til flinke/dygtige folk skal man lede længe efter, 100 % i top m. arb./pris ja alt, de bedste anbefalinger fra en imponeret kunde, tak Mikkel og dine 2 svende (smørum)

17 April 2020

Take a closer look