See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bij Rijck Detailing werken we al jaren samen met Glansz als onze groothandel, en dat is niet zonder reden. Hun betrouwbare kennis, hoogwaardige producten en uitstekende service maken het verschil.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Al jaren onze leverancier, en dat is niet voor niks. Betrouwbaar, vakkennis, innovatief en een zeer uitgebreid assortiment. Daarnaast ook nog eens, zonder uitzondering, hele prettige medewerkers die a... See more

Company details

1. Car Repair and Maintenance
  2. Car Service

Written by the company

Bij Glansz BV richten we ons volledig op de professionele markt en bieden we een totaaloplossing voor iedereen die werkzaam is in de automotive sector. Of u nu een schadeherstelbedrijf, carwash, handcarwash, detailing studio of garage runt, wij hebben alles in huis om uw werk naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor het reinigen, beschermen en onderhouden van voertuigen. Van detailingproducten en paint protection film (PPF) tot gespecialiseerde reinigingsmiddelen en accessoires; ons brede assortiment is zorgvuldig samengesteld voor professionals die kwaliteit en efficiëntie eisen. Naast ons uitgebreide productaanbod bieden we ook trainingen en cursussen aan. Hiermee helpen we onze klanten groeien in hun vak en hun eigen bedrijf. Of u nu meer wilt leren over PPF-installatie, polijsten, of de nieuwste technieken in autoverzorging, bij Glansz delen we onze expertise graag. Met snelle levering, persoonlijke service, en een diepgaande kennis van de markt zijn wij dé partner voor professionals in Nederland en Vlaanderen. Kies voor Glansz en ervaar hoe wij uw bedrijf helpen groeien.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Top bedrijf

Zeer prettige en behulpzame werknemers, kwaliteit van de producten zijn top. Mee denkend nemen de tijd, goede opleidingen. Kwaliteit van kennis zowel van producten, machines is top
Ga zo door op naar super fijn dn mooi 2025

Rated 5 out of 5 stars

Beste producten haal je bij Glansz

Glansz is een compleet bedrijf, als er iets is helpen ze je graag waar ze je kunnen helpen. Denken graag mee over jouw onderneming. Al jaren ben ik met plezier klant van hun. Glansz levert de top aan spullen voor het reinigen van uw auto, vrachtwagen etc.

Rated 5 out of 5 stars

Fijn familiebedrijf met kennis van zaken

Al jaren erg blij met Glansz als leverancier.
Super fijne mensen, persoonlijk contact, snelle levering en mooie producten waar over nagedacht is.
Niet een van de zovele resellers maar mensen die weten waar ze het over hebben en zelf ook nauw betrokken zijn bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Hierin wordt ook geluisterd naar de behoeften van de eindgebruikers.
Echt een mooi bedrijf waar de klant centraal staat en je niet als een ordernummer behandeld wordt.
Top mannen, ga zo door !

Rated 5 out of 5 stars

Leverancier zoals het moet zijn

Een leverancier die weet hoe het wel moet. Bereikbaarheid, persoonlijke aandacht en meedenken waar mogelijk.

Deze mannen zijn toppers, en maken het leven van detailers makkelijker!

Mooi bedrijf

Mooi bedrijf, waar niet alleen goede producten verkocht worden maar ook mensen werken. Ja er gaat daarom ook wel eens iets mis, maar die mensen luisteren naar de ondernemers en denken mee en voegen zo echt wat toe, wat andere partijen niet kunnen.

Rated 5 out of 5 stars

Glansz staat bekend om kwaliteit voor…

Glansz staat bekend om kwaliteit voor de Detailer. Met al hun vakkennis die ze meegeven over Labocosmetica producten en machines. Niks is hun teveel als je met vragen zit. De vriendelijkste en beste invoerder van Labocosmetica Remco en zijn Team. Doe zo verder❤️

17 December 2024

Top bedrijf

Niet alleen levert glansz top kwaliteit aan producten, ook denken ze met de klant/ondernemer mee. Dragen kennis en ervaring over als geen ander. Naast uitstekende verzorgde trainingsdagen verbinden ze ook bedrijven met elkaar wat glansz uniek maakt, samen kom je verder. Glansz zorgt ervoor dat jij continue de volgende stap kan maken met je bedrijf. Niks is teveel gevraagd en staan altijd je klaar. Top bedrijf

Het totale plaatje

Mooie producten, goede prijs en over de service al helemaal niets te klagen. de mannen van Glansz staan op elk moment klaar om je te helpen bij vragen. Fijne dagen jongens!!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look