God og kyndig vejledning Vi har på udkig efter en ladcykel til lidt hyggeture, og havde gjort lidt research hjemmefra, men havde behov for kyndig vejledning fra en fagmand. Det må man sige vi fik v... See more
See what reviewers are saying
Vi købte brugt og istandsat ladcykel i efteråret 2024. Efter et halvt år fik vi problemer med fugt i kontrolpanelet, hvor Gladcyklen ydede rigtig god service og udskiftede den uden beregning. Efter 10... See more
I forbindelse med en større forsikringssag med skader på vores to ladcykler har vi modtaget en rigtig god service og vejledning hos Gladcyklen.dk. Reparationerne af cyklerne har levet fuld ud op ti... See more
Eminent og kompetent service. Vi købte for nyligt en Nihola 4.0 gen 2 og oplevede i den forbindelse sjældent set god service. Jonas gav sig god tid og vejledte os både personligt og kyndigt. Han sendt... See more
Company details
Written by the company
Jyllands største udvalg af nye og brugte ladcykler. Vi servicerer alle mærker og fører følgende mærker: Black Iron Horse Butchers and bicycles Centurion Riese & Müller Triobike Super Bicycles Vaya Eventyrcykler Cangoo Og flere
Kjellerupsgade 8A, 9000, Aalborg, Denmark
- j@gladcyklen.dk
- gladcyklen.dk
Købt en fin Ladelcykel hos Gladcyklen…
Købt en fin Lad elcykel hos Gladcyklen , den havde lidt problemer men det fik vi hurtigt løst over mobilen. Var uheldig at fragtmanden havde lavet ridser på bagskærm og bagabærer , som der var lidt udfordringer med om det nu også kunne være rigtigt . Talte med Jonas fra Gladcyklen igen , da fragtmanden ikke var til at komme til fornuftig med . Jonas tilbød en fornuftig løsning så , jeg nu er en ekstra glad kunde .Så stor ros til Jonas om flot kundeservice. GLAD KUNDE FRA SJÆLLAND
Fantastisk rådgivning og service hos Gladcyklen
Vi havde prøvet en masse ladcykler inden vi ringede til Gladcyklen. Da vi ringede og talte med Jonas, fik vi den mest kompetente og jordnære vejledning omkring hvilken cykel der ville passe til netop vores behov.
På trods af, at vi kun har haft telefonisk kontakt, har vi altid mødt en glad stemme og en følelse af at der var tid til at tale med os. En yderst god og personlig service.
De knoklede meget for at vi kom i mål med lige netop den cykel, vi ønskede os. Den har vi lige modtaget i dag uden problemer.
Vi vil til enhver tid anbefale Gladcyklen :-)
En cykel du bliver glad for!
Vil du gerne have en cykel du bliver glad for? - så skal du forbi Jonas!
Et yderst behageligt menneske, som giver en jordnær vejledning! Uanset om man er ny eller garvet i cykel verdenen, formår Jonas at tale et sprog, der er til at forstå.
En ærlig og reel mand, som altid giver den bedste service!
En kæmpe anbefaling herfra
Deres kundeservice er fantastisk.
Deres kundeservice er fantastisk.
Ville lige kigge hvad de have derinde.
Blev sendt afsted på en cykel med det samme.
Og endte med at bestille en ny Nihola .
Jonas ( ejer) ved hvad han snakker om og har tid til at fortælle og rådgive.
( også selvom de lukkede imens vi var der)
Man bliver glad af at besøge gladcyklen😀
Når man køber en ladcykel
Når man køber en ladcykel, er det vigtigt at finde en cykelhandler, man kan stole på, og det er præcis, hvad man får hos GladCykel. Her er en anmeldelse af min oplevelse:
---
Jeg havde længe overvejet at investere i en ladcykel, men det er jo ikke en lille investering, og derfor var det vigtigt for mig at finde en cykelhandler, som jeg kunne stole på. Efter at have besøgt flere forskellige butikker, faldt mit valg endelig på GladCykel, og det har jeg ikke fortrudt et sekund.
Fra det øjeblik, jeg trådte ind i butikken, blev jeg mødt af en imødekommende og venlig atmosfære. Personalet tog sig god tid til at forstå mine behov og svarede tålmodigt på alle mine spørgsmål, uden at jeg følte mig presset til at træffe en hurtig beslutning. Det var tydeligt, at de virkelig kendte deres produkter og havde stor ekspertise inden for ladcykler.
En af de ting, jeg satte mest pris på, var deres ærlighed og gennemsigtighed. De gav mig en grundig gennemgang af de forskellige modeller og hjalp mig med at finde den ladcykel, der bedst passede til mine behov og budget. Der var ingen skjulte omkostninger, og jeg følte mig tryg ved at vide præcis, hvad jeg betalte for.
Efter købet sørgede GladCykel for en professionel montering og justering af cyklen, så den var klar til brug med det samme. De gav mig også gode råd om vedligeholdelse og tilbød en efterfølgende service, så jeg kunne komme tilbage, hvis jeg havde brug for yderligere hjælp eller justeringer.
Nu har jeg haft min ladcykel i et par måneder, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Den har gjort hverdagen meget lettere, og jeg føler mig sikker på vejene, velvidende at jeg har fået en cykel af høj kvalitet fra en pålidelig forhandler.
Jeg kan varmt anbefale GladCykel til alle, der overvejer at købe en ladcykel. Her får man ikke bare et godt produkt, men også en fantastisk kundeservice, der gør hele købsoplevelsen tryg og behagelig.
---
Tak til GladCykel for en fremragende service og for at hjælpe mig med at finde den perfekte ladcykel!
Deres kundeservice er i top
Deres kundeservice er i top. Ville se på en cykle og straks kom jeg ud og prøve et par modeller. Samt en god og vejledende service og viden omkring deres produkter
Yderst kompetent og ærlig service!
Vi ringede til Jonas (ejeren) mens vi kørte mod en anden virksomhed. Snakken med Jonas fik os til at vende rundt og kører direkte mod ham i stedet for den anden virksomhed. Jonas var yderst behagelig at snakke med og virkede meget kompetent indenfor el ladcykler. Da vi nåede frem viste han os rundt i hans butik og vi fik en god snak omkring de forskellige modeller. Vi skulle have en ladcykel med hjem da vi havde trailer med og vi var kørt halvanden-to timer for at komme til Aalborg. Vi fik prøvet to forskellige modeller og blev hurtig enige om at det skulle være en af dem. Han fik hurtigt sat hans mekaniker til at gøre cyklen klar til os så vi kunne få den med hjem. Jeg kan kun anbefale Gladcyklen. Jonas er så behagelig at snakke med og har en kæmpe viden indenfor cyklerne. Så hvis man vil have en god service og en god snak, så er dette lige stedet!
Super god og ærlig service
Super god og ærlig service. Venlig og imødekommende ejer og personale, vil klart anbefale gladcyklen. Første cykelhandler/værksted, hvor vi har fået ordentlig hjælp til reparationen af ladcykel og til en god og gennemsigtig pris👍🏻
Kan varmt anbefale at få repareret din…
Kan varmt anbefale at få repareret din hos Gladcyklen! Kundeservicen er i top og Jonas er flink og imødekommende og meget
professionel. Tusind tak for rigtig god service på min ladcykel som nu er tip top!!
Fantastisk oplevelse med køb
Fantastisk oplevelse med køb af ladcykel kan klart anbefales .