När vi började arbeta med Aim Partner hade vi i princip ingen digital synlighet alls. Idag ser situationen helt annorlunda ut – vi får kontinuerligt in nya förfrågningar och ordrar. De har hjälpt... See more
See what reviewers are saying
Jag är extremt nöjd med samarbetet med Aim Partner. Från första kontakt till färdig leverans har allt varit otroligt proffsigt, snabbt och smidigt. De förstod direkt vad jag var ute efter och lyck... See more
Generaxion har hjälpt oss att förbättra vår online-närvaro och driva mer kvalificerad trafik till vår webbplats. Tack vare deras insatser har vi sett en tydlig ökning i antalet leads och konverteringa... See more
Vi är mer än nöjd med arbetet som Generaxion gör för oss, dom är engagerade och lyhörda. Säljaren är mån om att vi förstår underlaget. Vi visste och förstod att detta arbete tar lite tid men vi har ök... See more
Company details
Written by the company
Vi tillhör den nya generationen marknadsförare som driver, skapar och ökar efterfrågan – utbildade och dedikerade att leverera hållbara resultat för dig och ditt företag.
Contact info
Rosenborgsgatan 12, 169 74, Solna, Sweden
- 08 – 410 344 35
- info@aimpartner.se
- generaxion.se
Helt ny nivå!
Generaxion har höjt vår synbarhet på Internet till en helt ny nivå! Proffesionellt och trevligt bemötande och förståelse för vad vi vill uppnå.
/Peter
Sollentuna Bildemontering

Reply from AIM Partner AB
Varit kund sedan början av 2014 och…
Varit kund sedan början av 2014 och fick efter bara några månader en första placering på Google på den stora majoriteten av min sökord.
Bolaget är professionella och kommunicerar tydligt vad det gör och varför. Båda mina kontaktpersoner jag haft hos bolaget har hållit hög standard och är trevliga att ha att göra med.
Bra marknadsföring via google
Vi fick väldigt trevligt och proffsigt…
Vi fick väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Riktigt nöjda. Stort tack! 5 av 5!

Reply from AIM Partner AB
Vi rekommenderar Generaxion varmt!
Ända sedan vi tecknade vårt avtal med Generaxion Sverige så har vår verksamhet blomstrat och växt. Vi rekommenderar Generaxion varmt till företag som vill se sin verksamhet växa till det bästa!
Vi är en väldigt nöjd kund från Dala…
Vi är en väldigt nöjd kund från Dala Warmcel sen väldigt många år tillbaka. Proffsigt, snyggt och snabb service av väldigt trevlig personal. Kan varmt rekommendera.

Reply from AIM Partner AB
Proffsigt gäng som vet vad dom pratar…
Proffsigt gäng som vet vad dom pratar om. Rekommenderas

Mycket nöjd
Vi - Lekplatsbyggarna - har bara arbetat tillsammans med Generaxion några månader men kan redan se ett resultat som har överträffat våra förväntningar. Tjänsten är väl värd kostnaden.

Reply from AIM Partner AB
Vi har samarbetat sedan 2015 med…
Vi har samarbetat sedan 2015 med Generaxion och det kommer vi att självklart fortsätta med. Generaxion är de enda som lyckats få upp oss på toppen av träfflistorna inom vårt område. Alltid bra och snabb service, även efter arbetstid. Har fått supersnabb hjälp, då det kört ihop sig kvällstid.

Reply from AIM Partner AB
Jag har samarbetat med Generaxion i 4…
Jag har samarbetat med Generaxion i 4 år och är supernöjd med dem.
Kan starkt rekommendera företaget för dig som vi utöka verksamheten och nå till fler kunder.

Reply from AIM Partner AB
Mycket bra servis.Helt nöjd och kommer…
Mycket bra servis.Helt nöjd och kommer säkert dela med andra kunder om detta.

Har annonserat på olika företag
Haft det ca 4.5 år
Väldigt nöjd
Christer mälarlås

Reply from AIM Partner AB
Jag kan verkligen rekommendera…
Jag kan verkligen rekommendera Generaxion Sverige. Genom deras hjälp har jag expanderat min verksamhet lönsamhet!

Reply from AIM Partner AB
Kan varmt rekommendera Generaxion vi…
Kan varmt rekommendera Generaxion vi har fått enormt stort gensvar genom samarbetet med dem. Snabba effektiva och duktiga.

VARNING!!!
VARNING!!!
Fusk företag som lurar sina Kunder, håller inga avtal som skrivs. Gör endast ett litet arbete i början för att sedan lura företagen de arbetar med. Forsätter skicka fakturor trots avslutat arbete och avtal.

Professionell aktör inom SEO/SEM
Jag har nu i ett drygt halvår använt Generaxion för SEO/SEM med bra resultat. Vi arbetar i en väldigt konkurrensutsatt bransch där den digitala marknadsföringen är ett ytterst viktigt verktyg. Generaxion har visat både professionalitet och proaktivitet i sin approach och levererar resultat, dvs fler leads.
Vi är ett 20-tal anställda och utan egen marknadsföringsavdelning varpå Generaxion är en viktig partner för oss.
Mvh Markus Thulin
VD El av Sol Nordic

Kan rekommendera detta företag
Kan rekommendera detta företag .
Mycket professionellt bemötande och levererar alltid vad dom lovar .
Med vänlig hälsning, Matte

Jag är mycket nöjd!
Jag är mycket nöjd med detta sammarbete! Generaxion är ett kunnigt företag inom området som har ökat trafiken till våra hemsidor avsevärt. Det märks att dom ligger i framkant vad gäller att implementera nya tillvägagångssätt att utnyttja SEO och Google Ads för att öka synligheten mot våra kunder. Jag kan rekommenderar dom starkt!

Reply from AIM Partner AB
Vi har varit kund hos Generaxion nu i…
Vi har varit kund hos Generaxion nu i nästan 5 år och vi är super nöjda med servicen, bemötandet och tjänster företaget erbjuder. Tack för all hjälp i så många år!
Mvh
Daniel

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.