Gamstblomster Reviews 75

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestille blomster til min mormors bisættelse. Fik de smukkeste kranse og bårebuketter. Louise forstod præcis mine ønsker, hvad jeg ville have pg det smukkeste syn kom os i møde i kirken ved bisættel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har gennem lang tid haft fornøjelsen af at få passet vores blomster gennem Gamst Blomster. Rasmus som er deres kontaktperson til vores firma er altid smilende og serviceminded, når han besøger... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har bestilt vores bryllup pynt på vores bryllupsdag til Koldinghus fra Gamst fra Domhusgade 6. 6000 Kolding. Det var virkelig proffesionel service. De har leveret præcis som vi har drømt om. Pris... See more

1. Florist

Written by the company

I 1903 åbnede Johan Gamst blomsterbutik på Agtrupvej i Kolding. Siden har Gamst Blomster været synonym med friske blomster, høj blomsterfaglighed og god service. I dag er Gamst Blomster én af landets større blomsterkæder med 21 blomsterbutikker fordelt over hele landet. Butikkerne er typisk placeret i forbindelse med Meny-, Kvickly- og Salling butikker samt i Kolding Storcenter, Frederiksberg Centeret og i Lyngby Storcenter. Vores blomster kommer direkte fra avlere i Europa. Vi har skåret mellemmanden væk til gavn for dig og miljøet.

3.7

1-star

Replied to 90% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Rated 5 out of 5 stars

Bestille blomster til min mormors…

Louise forstod præcis mine ønsker, hvad jeg ville have pg det smukkeste syn kom os i møde i kirken ved bisættelsen. Det var ikke kun smukke blomster men også en varm, nærværende og respektfuld betjening. Bedste anbefalinger herfra. 🌸

16 April 2026

Reply from Gamstblomster

Tusind tak Charlotte - det sætter vi stor pris på og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Min go to blomster butik i…

Min go to blomster butik i Frederiksbergcenterer. God service og smukke blomster

8 April 2026

Tusind tak Sarah - det sætter vi stor pris på! Mvh. Gamst Blomster

Kvalitets garanti

Jeg fik en blandet buket med bl.a. liljer i. Desværre sprang kun 1 af 6 liljer ud, knopperne faldt af de andre stilke. Resten af buketten stod flot i lang tid.
Jeg nævnte det næste gang, jeg var hos Gamst i Domhusgade og viste billeder af de “døde”knopper.
Jeg fik en ny buket uden beregning.
Virkelig flot service, der er sjælden at finde.
5 stjerner herfra.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 April 2026

Reply from Gamstblomster

Velbekomme Margit og tusind tak fordi du deler din oplevelse samt de pæne ord - det sætter vi stor pris på :)

Rated 1 out of 5 stars

Blomst af dårlig kvalitet og fuld af insekter

Jeg har desværre haft en virkelig skuffende oplevelse med Gamst Blomster, og deres manglende kundeservice gør det kun værre.
For et par uger siden fik jeg i gave en lilje på rod, der var købt i deres butik i Åbyhøj. Allerede ved købet bar planten præg af frost/kulde, hvilket køber ikke bemærkede. Blomsterne blev aldrig til noget, og til gengæld viste jorden sig at være fyldt med flyvende insekter, som jeg efterfølgende måtte bruge tid og energi på at få udryddet.
Jeg valgte at kontakte dem via Messenger, udelukkende til deres orientering, da jeg ikke magtede at bøvle med en refusion. Jeg ønskede blot at gøre dem opmærksomme på problemet, så andre kunder ikke står med samme oplevelse.
De har læst min besked, men de har ikke gidet reagere. Ikke et “tak for info”, ikke en beklagelse, ingenting. Det er virkelig dårlig stil – især når man som kunde gør sig umage for at give konstruktiv feedback uden at kræve noget til gengæld.
Når man driver en forretning, bør man som minimum kunne mønstre et svar. Den totale tavshed efterlader et indtryk af ligegyldighed og manglende respekt for kunderne.
Jeg handler ikke hos Gamst Blomster igen, og jeg kan desværre ikke anbefale dem til andre.

BEMÆRKNING TIL GAMSTS SVAR HERUNDER, HVOR DE SKRIVER: "Vi beklager også, hvis din besked på Messenger ikke er blevet besvaret – men vi kan efter nøje gennemgang ikke finde den henvendelse du refererer til her???"

Jeg kan levere screenshots af såvel min tekst som billeder af rådne blomster som blev sendt 5. marts kl. 11.46 og som er set af Gamst tirsdag kl. 18.28!!

27 February 2026

Hej Else

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at planten ikke levede op til forventningerne, og at du har haft problemer med insekter i jorden. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

I forhold til din besked på Messenger har vi efterfølgende kunnet se, at den er sendt til en anden af vores Messenger-konti og ikke til siden for butikken i Åbyhøj. Da hver butik administrerer sin egen konto, har butikken derfor desværre ikke haft mulighed for at se eller reagere på din henvendelse.

Vi beklager naturligvis, hvis det har givet indtryk af manglende respons.

Hvis man ønsker at gøre os opmærksomme på en konkret oplevelse i en bestemt butik, anbefaler vi at kontakte os via info@gamstblomster.dk eller ringe direkte til butikken i Åbyhøj, så henvendelsen hurtigt lander det rigtige sted og kan blive håndteret.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse.

Gamst Blomster 🌸

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kvalitet!!! Jeg købte et bundt ranunkler i går

Jeg købte et bundt ranunkler i går. Allerede ved udpakning var der tre rådne stængler og to hoveder, som smed kronblade. De var ikke på tilbud eller noget, så det var virkelig skuffende. Det kunne heller ikke ses, da jeg valgte dem, da kun toppen af bundtet var synlig. Virkelig dårlig kvalitet! Jeg er glad for, at jeg ikke skulle give dem som gave!

18 February 2026

Hej Tulle,

Det beklager vi meget og du skal blot henvende dig via info@gamstblomster.dk eller direkte i butikken - så sørger vi selvfølgelig for et nyt bundt blomster til dig hurtigst muligt. Vi beklager ulejligheden.

Bedste hilsner

INGEN SERVICE

HER KAN MAN IKKE KLAGE OVER SERVICEN.
FOR DER ER INGEN SERVICE.

16 February 2026

Hej Bent,

Vi er selvfølgelig rigtig kede af at du har haft en dårlig oplevelse og vi vil rigtig gerne hjælpe dig hvis du blot sender en uddybende mail til info@gamstblomster.dk - på forhånd tusind tak.

Bedste hilsner

Grimmeste blomster nogensinde & ikke hvad foto lovede. Kun blade

Grimmeste blomster nogensinde!!! Jeg bestilte en buket på wolt, hvor der var et billede af en buket. Det var på ingen måde den samme, det var faktisk en buket grønne blade jeg betalte 269 for, magen til svindlere. Wolt kunne godt heldigvis godt se billedet jeg sendte at det var helt galt, så der den dårlige foretning ikke ville betale mig mine penge tilbage eller hente deres buket, så refunderede de hele beløbet tilbage, selvom det faktisk var buktikkens ansvar. Har aldrig set så grim en buket købt ved en blomster forhandler, selv dem i netto er pænere.

14 February 2026

Kære Naja,

Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med din bestilling. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at vi ikke tidligere har modtaget nogen henvendelse fra dig vedrørende denne klage. Havde du kontaktet os direkte, ville vi naturligvis have taget sagen alvorligt og fundet en løsning hurtigst muligt.

Når man bestiller blomster via Wolt, skal man være opmærksom på, at buketter bindes ud fra sæsonens udvalg, og derfor kan variere fra billedet. Det ændrer dog ikke på, at kvaliteten naturligvis skal være i orden.

Hvis du fremover oplever problemer med en ordre fra os, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte på vores info-mail. Her behandler vi alle henvendelser og indsigelser seriøst og vender hurtigt tilbage med en løsning.

Vi står altid klar til dialog og ønsker at rette op, hvis noget ikke lever op til forventningerne.

Købt den flotteste buket

Købt den flotteste buket, super service. Skal man bruge en blomst vælger man Gamst.

27 January 2026

Reply from Gamstblomster

Tusind tak for de pæne ord Malene - det betyder rigtig meget for os.

Bedste hilsner - Rune

Gamst Helsinge

Vi bestilte kistepynt, krans og hjerte til bisættelse, hos gamst blomster Helsinge, hos Patrick.
Ingen kunne have lavet det smukkere. Kæmpe kæmpe ros til Patrick.

21 January 2026

Reply from Gamstblomster

Tusind tak for de pæne ord - det betyder rigtig meget for os og vi er glade for, at kistepynten, kransen og hjertet blev præcis så smukt, som I havde håbet – og vi giver selvfølgelig jeres kæmpe ros videre til Patrick.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan på det varmeste anbefale denne…

Jeg kan på det varmeste anbefale denne butik. Jeg oplever den varmeste og dygtige betjening af "butikken", som står "åbent" midt på Ros Torv (center i Roskilde).
I går købte jeg en billig "buket" til ca. 50 kr. og alligevel tilbød den unge kvinde at pakke den ind, som var det den dyreste buket jeg havde købt. Hun var så smilende og hjælpsom. Selv til kunden mig mig, som brokkede sig over noget totalt ligegyldigt, svarede medarbejderen pænt og venligt, hvor de fleste var blevet sure og fornærmet.
Jeg kommer bestemt til at købe blomster der igen!
PS. og så er priserne gode i forhold til buketternes størrelser mm.

18 January 2026

Reply from Gamstblomster

Tusind tak for de pæne ord Lene - det sætter vi meget stor pris på og det glæder os at du har taget dig tid til at dele det i form af denne anmeldelse - vi glæder os meget til du kommer forbi og besøger os igen :)

Tusind tak

Vi havde bestilt kistepynt og 2 kranse hos Gamst i Kolding. Det hele var utrolig flot, fantastiske farver og smukke blomster. Levede fuldt ud op til forventningerne, og endda mere end det 🌸🌸🌸 Så tusind tak for det.

8 January 2026

Reply from Gamstblomster

Kære Mette. Tusinde tak for din anmeldelse og din besked. Det gør os meget glade. Bedste hilsner Louise Gamst & Co

Hasarderet kørsel

Hasarderet kørsel! Jeg er ikke kunde af Gamst Blomster, men nogle af deres chauffører der bringer ud kører decideret farligt i trafikken.

24 November 2025

Kære Troels,

Tak for din henvendelse – og for at gøre os opmærksomme på oplevelsen.

Det er naturligvis meget beklageligt at høre, at du har oplevet hasarderet kørsel fra en af vores chauffører.
Trafiksikkerhed er noget, vi tager meget alvorligt, og det skal aldrig være sådan, at andre trafikanter føler sig utrygge på grund af vores kørsel.

Selvom du ikke er kunde hos os, sætter vi stor pris på, at du alligevel tager dig tid til at informere os om situationen. Vi vil nu følge op internt og sikre, at vores chauffører bliver mindet om de regler og den adfærd, vi forventer i trafikken.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi håber, du fremover oplever en mere tryg færden i trafikken.

Rated 1 out of 5 stars

To gange har jeg oplevet at få blomster…

To gange har jeg oplevet at få blomster fra Gamst som efter 2 dage var halvvisne. Senest 29/10-25 fødselsdagsgave fra nogle venner.

29 October 2025

Hej Merete,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det er vi kede af at høre. Det skal naturligvis ikke være sådan, at en buket fra os står og hænger efter få dage.

Du er meget velkommen til at kigge forbi butikken med buketten eller indsende et par billeder af buketten, så finder vi naturligvis en frisk erstatning, så du (og giveren) får den oplevelse, I fortjener.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at sikre den bedste kvalitet hver gang.

Super betjening

Super betjening og rigtig god forståelse for mig som kunde og hvad der er brug for. 1000 Tak

22 October 2025

Tusind tak Maria :-)

Rated 1 out of 5 stars

Ingen info ved køb at blomster.

Købte en stor buket røde roser til 300,-kr. efter to dage hang de alle med hoved, henvende mig i butik der ligger i Kvickly i Helsinge, hvor jeg fik fortalt at roser skulle skæres med skråt snit med en kniv, havde brugt en saks og lavet skråt snit, men det skulle være med en kniv, hvilket jeg ikke blev informeret om da jeg købte vare, i følge internet kan snit både laves med en kniv og en saks.Dårlig service, har købt mine sidste blomster der.

17 September 2025

Hej Henrik,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – vi er kede af at høre, at din buket roser ikke har levet op til forventningerne. Det er bestemt ikke meningen, at de skal hænge med hovederne efter blot to dage.

Vi bytter naturligvis din buket til en ny og håber, at vi kan genskabe din tillid – det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse.

Rune

Take a closer look