Written by the company
Frederikke Nørgaard er et dansk smykkebrand der er født på drømmen om at have kvalitetssmykker som du kan have på til enhver aktivitet. Alle smykker fra Frederikke Nørgaard Jewelry er vandfaste. Du kan gå i bad med dem og løbe et marathon med dem. 10x stærkere og mere holdbart end almindelige forgyldte smykker.
No history of asking for reviews
Det var pakket virkelig pænt…
Det var pakket virkelig pænt og det hele var som det skulle være. Der var endag en lille chokolade med I pakket.
Smukke produkter og fremragende service
Da jeg bøvlede lidt med webshoppen ville jeg egentlig bare have informeret folkene bag om det, og så prøve igen dagen efter. I stedet fik jeg en fantastisk service, og fik hjælp til at bestille de varer jeg stod og ønskede mig, og fik endda en hyggelig snak om hvor glad jeg er for deres smukke ringe, mens jeg var i gang. Enormt imødekommende og venlig hjælp, alle mine varmeste anbefalinger 🌸
Skønne smykker
Skønne smykker, overskuelig hjemmeside, hurtig levering og fantastisk service!
Hurtig levering og smukke smykker
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse - virkelig lækre smykker, hurtig levering og nem/ukompliceret ombytning af ring som var bestil for stor.
Jeg anbefaler smykkerne til alle 😍

Reply from Frederikkenoergaardjewelry
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service! & smykkerne er bare vildt lækre i både design og kvalitet 😍😍 KÆMPE ANBEFALING!

Hvis du overvejer, så KØB
Jeg har kun godt at sige om min købeoplevelse, hurtig afsendelse, hurtig modtagelse, super gennemført med hele indpakningen. Og det bedste er at armbåndet overstiger mine forventninger - det er meget flottere i virkeligheden end på billederne. Og kvaliteten er i top.
Ikke sidste gang jeg køber smykker hos jer ❤️