forexnation.cz Reviews 16

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

One of the Best

Ahojte, rád by som pridal hodnotenie a moju skúsenosť s ForexNation. Približne pred jedným rokom sa mi na sociálnej sieti zobrazila reklama s kurzom a prvou lekciou zdarma. Obchodovaniu sa venujem niekoľko rokov preto ma príspevok zaujal a prihlásil som sa webinár od ktorého som ale žiadne veľké očakávania nemal. Patrik v priebehu dvoch hodín zhrnul jeho pohľad na trading a takisto pridal veľa naozaj konkrétnych informácií ktoré zvysoka preskočili mnohé iné webináre ktoré som predtým videl. Zaplatil som si preto jeho kurz a takisto som sa prihlísil do jeho Live room-u, ktorým členom som dodnes. Môžem smelo napísať, že Patrik je naozaj výborný učiteľ a vie mnohé koncepty vysvetliť jasne a zreteľne, jeho kurz sa rýchlo stal mojou základnou kostrou a prístupom ktorý v tradingu používam. V jeho skupine zdieľa trasnparente svoje obchody s jedným stoplossom a jedným takeprofitom čo je poďla mňa veľmi férové, pretože sa nesnaží navonok zvyšovať percentuálnu úspešnosť svojich obchodov na úkor ziskov. Myslím si že v rámci Česko-Slovenska právom patrí medzi TOP traderov a jeho kurz by som odporučil každému kto to s tradingom myslí vážne. Na Patrikovi si ale najviac vážim jeho úrpímný a priateľský prístup, všetkým svojim študentom fandí a teší sa z ich úspechov a to je hlavný dôvod prečo dávam ForexNation plných 5 hviezd dôvery.

12 June 2025

Velice doporučuji

Jsem velice vděčná, že jsem narazila na Patrika v této džungli nepoctivých rádoby traderů je Patrik opravdu poctivý, jeho strategie dávají smysl. Jsem u něj v Liveroomu již třetím rokem a nelituji, jeho videa jsou velice užitečná a dívat se na to, jak přemýšlí a obchoduje je velice užitečné a obohacující. Moc doporučuji začínajícím i pokročilým traderům, jako úžasnou Mastermind

10 April 2025

Nejdůvěryhodnější obchodník v ČR

U Patrika jsem už několik let a nemůžu si to vynachválit. Prošel jsem hodně signálních skupin v ČR i zahraničí a všude to byl scam. Patrikova péče a transparentnost nemá konkurenci. Několik let dokumentované a lehce ověřitelné obchodní historie obchod za obchodem s jasně podloženými výsledky, které ve skupině vidíme všichni v reálném čase. Žádné scamy ve stylu TP 1 TP 2 TP 3, když to chytně TP 1 řekneme, že jsme vyhráli, i když to pak jde to ztráty a reálně nikdo na TP 1 neuzavírá, protože to je třeba 0 5 R - Tohle se děje v 99 % signálních skupin. U Patrika žádné takové pochybné praktiky nenajdete. Zde je prostě Entry TP SL BE a nic mezi tím. Pokud hledáte opravdu transparentního obchodníka s letitými zkušenostmi, u kterého nemusíte přemýšlet, jestli to, co učí skutečně praktikuje a zda to funguje tak Patrik Klempár je jednoznačná volba.

9 April 2025

Forexnation kurz.

Do kurzu od forexnation som sa pridal na základe reklamy, ktorá na mňa vybehla na YouTube. Patrik v nej stručne vysvetlil čo je potreba k tomu zmeniť svoju finančnú situáciu. Vravel som si, prečo to neskúsiť. A spravil som dobre. V jeho liveroome som cez rok a pol a som nadmieru spokojný. Jeho kurz je prehľadný, plný užitočných informácií a hlavne vysvetlené tak aby to pochopil aj úplný začiatočník. Zároveň 2x do týždňa rozoberá situáciu na trhu. Vždy ma prehľad o aktuálnej situácii. Zakaždým ak otvára nejaký obchod tak ho zdieľa do skupiny a zároveň urobí rozbor obchodu prečo vstúpil. Nepoznám žiadneho tradera, ktorý by bol takto transparentný. Je vždy ochotný pomôcť. Vysvetľuje aj pre niekoho banálne otázky. S kurzom od forexnation som nadmieru spokojný. Pomocou neho som splnil výzvu u prop firmy a zarábam reálne peniaze. Môžem vrelo odporúčať.

Profesionálny prístup

Forexnation je podla mňa jedna z najlepších trading škôl s akými som sa stretla. Od začiatku bolo vidno, že nejde len o "predaj kurzu", ale o reálnu snahu posunúť ľudí vpred. Patrik vysvetľuje všetky veci jednoducho a zrozumiteľne a všetko je podložené reálnymi príkladmi z trhu. Výborná je aj komunitná podpora kde každý dostane odpovede na svoje otázky. Odporúčam každému, kto to s tradingom mysli vážne a nechce len slepo kopírovať signály ale aj pochopiť čo robí. Systém je zrozumiteľný a hlavne funguje 👍

Forex Nation je najlepšia voľba

Forex Nation je najlepšia voľba. Je to ďalšia rodina. Profesionálny prístup,vždy presne a pravdivo zodpovedané otázky , super komunita . Naučil som sa tu všetko ,čo som potreboval vedieť a stále sa učím nové veci. Patrik Klempar je jeden z najlepších učiteľov z akým som sa stretol. Vždy vysvetlí, povzbudí a robí všetko pre to aby sme sa dostali na vrchol. Veľké ĎAKUJEM . Dúfam , že budem môcť byť v tejto komunite čo najdlhšie. Forex Nation je TOP .

1 November 2024

Stoji zato sledovat

Patrik je zkuseny velmi otevreny clovek, ktery se neboji vsechny sve obchody zverejnovat s velmi precizni analyzou proc ten ktery obchod dela. Jeho pohledy na trhy maji hlavu a patu a je ve svem pristupu k obchodovani konzistentni at se mu aktualne dari nebo ne a to si myslim je asi nejvetsi duvod, proc jej sledovat, protoze takovych traderu zase az tak moc neni

Rated 5 out of 5 stars

Prístup Patrika Klemára je veľmi…

Prístup Patrika Klemára je veľmi prívetivý všetko nám v skupine vysvetľuje a je ochotný pomôcť kažédmu, vžda zodpovie otázky. JEho materiály ktoré sú v škole tradingu sú vysoko kvalitné a Patrik nemení stratégiu, je zodpovedný každý svoj obchod ktorý zadá zdieľa s nami a vysvetluje dôvod vstupov, čím zároveň aj učí a motivuje. Je pokorný a nad nikým sa nevyvysuje, za mňa správny mentor. Som veľmi rada že som v jeho skupine a využila som aj špeciálny kurz 6week, ktorý je intenzívna forma Patrikových náhľadov na trh.

Nejlepsi Česká Vzdělávací Trading Platforma

Vysoce propracovaný vzdělávací systém. Skvělý mentor a profesionální edukátor, který výborně rozumí trhům a ví, jak efektivně předávat obchodní strategii. Při dodržování jím stanovených pravidel se mohou účastníci stát konzistentně profitabilními tradery. Jednoznačně nejtransparetnější a otevřený přístup.

forexnation.cz

jsem u forexnation.cz asi tri roky a nemuzu si to vynachvalit Patrik Klempar je profi trader a je 100procentne trancparentni neni to jen o prodeji kurzu jak u ostatnich vsem doporucuji co se chteji tomuhle venovat

Rated 5 out of 5 stars

Patrik Klempár je vynikající učitel…

Patrik Klempár je vynikající učitel tradingu, který dokáže složité koncepty vysvětlit jasně a srozumitelně. Jeho přístup je profesionální, ale zároveň lidský, což vytváří příjemnou atmosféru pro učení. Patrik má hluboké znalosti a zkušenosti, které ochotně sdílí, a jeho vášeň pro trading je inspirující. Díky jeho vedení získávám nejen teoretické znalosti, ale také praktické dovednosti, které mi pomáhají růst. Mohu ho jen doporučit! Vlaďka J

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look