Zeer professionele én vriendelijke gasten. Weten waar ze over praten en geven je een duidelijke pad wat je kunt bewandelen voor je leertraject in je trading carriére. In deze community doe je he... See more
See what reviewers are saying
Company details
Written by the company
Wij zijn de generatie traders waarbij het niet gaat om snelle centen, maar om lange termijn doelen, persoonlijke ontwikkeling en een volwassen kijk op de markt. Luie strategieën maken plaats voor een uitgebreide ontleding van de markt. En terwijl je leert van onze denkwijze, stimuleren we je vooral om jouw eigen ideeën te ontwikkelen. Gedurende de rit prikkelen we je met toffe video content en bouwen we samen aan een online community. Want wij geloven in ‘samen’, én in jou! Benieuwd hoe we dat doen?
Contact info
Oostperkweg 21 , 4332 SB, Middelburg, Netherlands
- Info@Forexlibrary.nl
- forexlibrary.nl
Forex Library de plek om je te ontwikkelen tot winstgevend forex trader
Ik zit sinds maart bij forex Library. Onlangs de eerste FXL dag gehad. Een dag vol verbinding en nieuwe inzichten. Het was perfect georganiseerd, de sfeer was uitstekend net zoals online in de discord. Iedereen is bereid elkaar te helpen. Fijn om te horen/zien dat je fouten herkenbaar zijn. Super community waarbij eerlijkheid en oprechtheid centraal staan. Geen goude bergen worden beloofd maar wel een aanpak hoe je een weg kunt vinden naar winstgevend traden. In mijn ogen is er geen betere community dan forex Library, een grote familie. Wil je een weg vinden in het traden van forex dan is forex Library de plek om dit te leren.
Mijn ervaring bij Forex Library
Ik kan met zekerheid zeggen dat ik al al mijn doelstellingen die ik had voor mijn deelname aan Forex Library heb gehaald. Het ging vooral om de technische en systematische gedeelte, ondertussen na anderhalf jaar heb ik al 100k aan funded kapitaal waarbij ik al meer dan 5k aan payouts heb mogen ontvangen! De mannen van fxl zijn erg toffe gasten die een fantastische hulp zijn voor traders die beter willen worden!
Forex leren op een eerlijke en frisse manier
Een woord: Top! Vernieuwend en eerlijk de forexmarkt bestormen. Forexlibrary brengt een persoonlijke draai aan de opleiding en beheren een zeer gedreven community die nooit stil staat.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Forex Library – Eerlijkheid die het verschil maakt
In een wereld waar forex vaak wordt overschaduwd door valse beloftes en ‘snel rijk worden’-praatjes, maakt Forex Library echt het verschil. Ze brengen geen opgepoetst succesverhaal, maar een eerlijk en realistisch beeld van wat traden inhoudt.
Wat me meteen opviel, is hoe transparant ze communiceren over risico’s, strategieën en het leerproces. Geen loze beloftes, maar duidelijke informatie waar je écht iets aan hebt – of je nu een beginnende trader bent of al jaren in de markt zit.
Hun educatieve content is sterk onderbouwd, toegankelijk geschreven en praktisch toepasbaar. Van risicomanagement tot technische analyse: je voelt dat ze het met de juiste intentie doen. Niet om je iets te verkopen, maar om je verder te helpen.
Waarom ik Forex Library aanbeveel:
Ze brengen het echte verhaal over traden, zonder hype
Alles draait om kennis, bewustwording en groei
Ze geven waardevolle inzichten die je helpen betere beslissingen te nemen
In een branche vol snelle verkooppraatjes is Forex Library verfrissend eerlijk. En juist daardoor zijn ze van échte waarde.
Het belangrijkste voor Succes is samenwerken
Een strategie leren is niet moeilijk. Een goede community vinden daarintegen wel, laat nou net de community en het laagdrempelige voor mij het belangrijkste deel zijn van FXL je wordt met open armen ontvangen, je mag alles vragen en er staan gelijk mensen voor je klaar. Goede begeleiding met een leuk karakter.
Zeer tevreden met deze community
Na een half jaar lid te zijn kan ik gerust zeggen dat ik nog steeds erg blij ben met de keuze om de community te joinen. Of je nu wilt leren traden, of al doorgewinterd bent, er is voor iedereen wat te vinden. Dagelijkse calls, individuele sessies, ze geven je alles wat je nodig hebt om te slagen en helpen je daarbij nog eens op de weg daar naartoe. Ik hoop hier nog heel lang van te mogen genieten!
Beste community van Nederland!
FXL met Sem en ome Gav
Sinds een maandje bij Sem en ome Gav en alles wat ze zeggen en beloven klopt wat heel verfrissend is. Nuchtere gasten, geen poespas, geen flashy dingen en geen valse beloften en compleet transparant in alles. Je kan ze benaderen als het nodig is en je hebt een hele gezellige community die klaar staat om elkaar te helpen en elkaar naar voren pusht voor hetzelfde doel. Je krijgt alle leerstof die je kan wensen terwijl je werkt aan iets wat voor jou individueel het beste werkt en uitvoerbaar is, dat gekoppeld met een hoop zooms heb je alle ingrediënten om alles goed te doen, de enige die het kan verprutsen ben je zelf.
Ozan
Beste community om jezelf te verbeteren en te ontwikkelen. Toen ik hier lid werd, wist ik nog niet veel over forex en traden. Dankzij de dagelijkse Zoom-sessies en de begeleiding heb ik ontzettend veel kunnen leren. Het was de beste keuze om bij deze groep aan te sluiten. Deze jongens zijn volledig transparant: ze delen niet alleen hun winst, maar ook hun verliezen. Juist daarvan kun je veel leren, want je ziet dat zelfs ervaren traders soms verliezen maken.
Mijn ervaring met Forexlibrary (FXL)
Mijn ervaring met Forexlibrary (FXL)
Ik ben pas twee weken geleden begonnen bij Forexlibrary (FXL), en tot nu toe ben ik méér dan tevreden. Wat ik vooral waardeer, is dat ze straight forward zijn en daar hou ik van. Ze zijn duidelijk in hun communicatie en aanpak.
FXL biedt veel lesmateriaal dat overzichtelijk en goed te begrijpen is. Wanneer je lid wordt, ontvang je bovendien een werkboek om je een extra goede start te geven.
Van maandag tot en met vrijdag worden er meerdere live Zoom-meetings georganiseerd waarin ze samen de charts doornemen. Tijdens deze sessies kun je vragen stellen. Zelfs op zondag is er nog een extra Zoom-meeting. Alle Zoom-meetings worden opgenomen en zijn later terug te vinden in de Discord-server, zodat je niets hoeft te missen.
Een groot pluspunt is de actieve en hechte community op Discord. Hier kun je niet alleen veel waardevolle informatie vinden, maar ook al je vragen stellen en ervaringen delen met andere leden. Het is echt een omgeving waar je elkaar helpt en motiveert.
Wat ik ook erg belangrijk vind, is dat er bij FXL niet alleen aandacht is voor de technische kant van traden, maar ook voor het mentale aspect iets wat vaak onderschat wordt.
Als je het volledige programma van FXL volgt, krijg je zelfs een persoonlijke live coach toegewezen. Ze doen er echt alles aan om je te helpen slagen.
Tot nu toe ben ik ontzettend tevreden over mijn keuze voor Forexlibrary!
Aanrader
Sinds eind 2024 lid van deze mooie community. Het heeft mij niet alleen op technisch vlak veel geleerd maar ook op het mentale vlak. Ik heb nog veel te leren maar dit ga ik vol vertrouwen tegemoet met fxl als backbone. Aanrader!
Zeer professionele
Zeer professionele aanpak. Goede insteek om een kijk op de markt te bieden en hiermee aan de slag te gaan. Begeleiding is gewoon weg uitstekend met een bijpassende community. Kortom zoek niet veder dit is gewoon een transparant bedrijf waarbij eerlijkheid en oprechtheid voorop staan. Voor mensen die willen leren traden is dit in mijn ogen de beste cursus m.b.t het forex traden.
Het joinen van FXL is een van mijn…
Het joinen van FXL is een van mijn beste beslissingen geweest. Jaren lang heb ik moeite gehad om winstgevend te worden in traden en bij fxl is het dan eindelijk gelukt. Er worden meerdere zooms gegeven per week door meerdere winstgevende traders die alles heel goed uitleggen. Je krijgt er gratis een mooie community bij die elkaar echt motiveren en helpen om samen het doel te bereiken. Eerlijkheid en transparantie staan hoog in vaandel bij fxl dus geen guru verhalen of alleen winsten delen. Ik heb meerdere cursussen en communitys gejoined de afgelopen jaren en overduidelijk is fxl de beste.
Voor als je echt wilt leren traden
Als je echt wilt leren traden voor op de lange termijn, zoek dan niet verder.
Goede begeleiding en alle ruimte voor je ontwikkeling. Of je nou nog helemaal niks weet over traden of je hebt al enige ervaring, FXL is the place to be.
Geen neppe guru's die geld willen…
Geen neppe guru's die geld willen verdienen aan hun cursus, oprechte traders met een prachtige management strategieën en meer dan genoeg winstgevende traders om van te leren!
Oprecht, Eerlijk en met humor
Forex Library is een plek waar je terecht kan komen als je de ruis van de branche zat bent.
Alle aspecten van de branche worden goed getackled, Technisch, mentaal, management etc.
Alles klopt. Aanrader!
Bewezen strategieën die werken!
Bij FXL wordt je niet alleen geholpen met traden. Ook op persoonlijk vlak boek je vooruitgang. Blijven vasthouden aan je bewezen tradeplan (edge) en journallen. Ben erg tevreden over mijn vooruitgang van de afgelopen maanden. Zou het iedereen aanbevelen die wil leren traden met een groep mensen die willen groeien!
Sinds ik gestart ben bij Forex Library…
Sinds ik gestart ben bij Forex Library is mijn inzicht in traden enorm gegroeid. De community is actief en motiverend. Geen loze beloftes, maar waardevolle kennis en betrokken begeleiding.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.