See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Umuligt at få en date på denne side Man kan ikke dele personlige oplysninger såsom mail eller telefon nummer og ikke en eneste har Facebook eller Messenger mærkeligt Kikker man på deres billede... See more

Rated 1 out of 5 stars

Alle der har givet 5 stjerner er fulde af L0 ... det her er en side som udnytter folks ensomhed og via fake accounts stjæler dine penge. Alt er kun for at tage jeres penge, dem der kontakter jer er f... See more

Rated 1 out of 5 stars

Smukke kvinder i tusindvis, men næsten alle er FAKE Du kan ikke stole på nogen derinde, og dem du kommer i snak med er aldrig frisk på en date, da det ville afsløre deres sande identitet. Det er e... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fake fake fake fake fake - Dårlig !!! Det er 100% ikke andet ene en penge maskine, der sidder nogle bag billeder og udgiver sig for og være dem på profilerne, uanset hvad man skriver, bliver de ved m... See more

2.0

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Den værste gang snyd og bedrag

Den værste gang snyd og bedrag.
Det er en ren pengemaskine. Der er ingen ægte kvinder bag de profiler.
Jeg er kontaktet af to forskellige profiler men pudsigt nok er det samme billeder der er på begge profiler.
Hold jer langt væk fra det møg.

27 September 2024

2 date = bedste dage.

Jeg bruger siden fordi jeg synes folk er meget mere seriøse og vil betale for det, end at bruge andre sider hvor det er gratis og folk spilder min tid.
Har mødes med 2 fyre derinde, den ene var ikke lige match, men min anden date var perfekt. Vi ses stadig og har kontakt og er ved at bygge et forhold op. Tak til jer!

26 April 2024

Jeg forstår virkelig ikke

Jeg forstår virkelig ikke, hvorfor der er så mange her, der siger, at folk er falske? Jeg har her fornyligt fundet mit livs kærlighed, og hende og jeg har været sammen i lidt over 3 måneder nu og datet hinanden på kryds og tværs. Dette er virkelig en oplevelse, jeg synes, man skal unde sig selv og andre, der gerne ville finde kærligheden, for det finder du bestemt her. Jeg er så taknemmelig for, at Forelskdig har kunnet give mig modet på livet igen, også i forhold til, at jeg har været meget ensom på det sidste, så har det her helt klart været pengene værd for mig, og jeg vil råde andre til at gøre det samme. Efter lidt snak frem og tilbage, var det muligt for at få sat en date i stand og få mig en god snak om løst og fast med min nuværende partner. Det kan ikke skrives mere tydeligt. Tak til jer Forelskdig.com for at hjælpe mig på min vej til kærligheden!

26 April 2024

Bedste datingplatform

Hey! Jeg har fundet mit livs kærlighed igennem dette medie/platform, jeg vil være jer så taknemmelig! Det er en meget brugervenlig side, og i forhold til andre dating sider vil jeg mene at prisen er meget tilbøjelig!

23 April 2024

Fantastisk

Kære Forelskdig team,

Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige tilfredshed og taknemmelighed for den fantastiske oplevelse, jeg har haft med forelskdig dot com Takket være jeres platform har jeg ikke kun mødt nye mennesker, men også succesfuldt arrangeret et møde, der har overgået mine forventninger.

Brugervenligheden og mangfoldigheden af funktioner på forelskdig gjorde det muligt for mig hurtigt og effektivt at finde potentielle matches, der matcher mine præferencer. Muligheden for at oprette detaljerede profiler og angive personlige præferencer har gjort matchingsprocessen betydeligt lettere.

Det, der virkelig imponerede mig, var dog, at jeg via forelskdig ikke kun kunne føre interessante samtaler, men også arrangere et møde med en person, der deler mine interesser og værdier. Vores møde var så behageligt og berigende, at jeg virkelig føler, at jeg har etableret en meningsfuld forbindelse.

Jeg vil gerne takke hele forelskdig-teamet dybt for at levere en platform, der gør det muligt for mennesker som mig at opbygge autentiske relationer. Jeres arbejde er virkelig prisværdigt, og jeg vil bestemt anbefale forelskdig com til andre.

Endnu engang mange tak for alt!

Med venlig hilsen,

Steffen

11 April 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hvis du søger det perfekte sted at…

Hvis du søger det perfekte sted at spilde dine penge, ja så er du havnet det rigtige sted, falske profiler og billeder som højst sandsynligt er fra udlandet, dårlige oversættelser og platte spørgsmål, tag ikke noget seriøst herinde fra.......;) :)

29 March 2024
Rated 1 out of 5 stars

Fake fake fake fake fake

Fake fake fake fake fake - Dårlig !!!
Det er 100% ikke andet ene en penge maskine, der sidder nogle bag billeder og udgiver sig for og være dem på profilerne, uanset hvad man skriver, bliver de ved med at trække en rundt for at få penge ud af en, det føre intet til, så brug ikke penge på denne side, det kommer kun til at koste dig mange penge og ingen date!!!! Det er FUSK !!

7 February 2024
Rated 3 out of 5 stars

Jeg syntes faktisk den er okay men det…

Jeg syntes faktisk den er okay men det er meget dyrt at chatte der..
Jeg syntes det er dejligt at man kan komme og gå som man vil dvs at man kan slette sin profil hvis og når man vil!!-
Det syntes jeg er et + for dem

15 December 2023

Fake profiler.

Fake profiler.
Søger du kærlighed? Så kommer du til det forkert sted. Har brugt at for mange penge på at finde kærlighed der. Være klog, bliv derfra. Alt for mange fake profiler. En hurtig Google search afslører det. Og den der styrre er mere eller mindre ligeglad. De gør ihvertfald ikke noget ved det. De kommer med et pænt svar og en dårlig undskyldning

8 December 2023

Take a closer look