Folkeskolen
Folkeskolen, nej tak og minus 5 stjerner.
Hvis jeg havde haft børn i folkeskolen og en lærer havde påduttet mit barn, at skulle smøre en eller anden creme i ansigtet, bare fordi læren synes cremen er god eller fordi læren synes at klassen elever har fedtet hud, dette er ikke i orden, slet ikke, da det ikke er med forældrenes accept.
Det ville være det samme som at servere en nøddekage til en klasse der har nødde allergi.
Den lærer er ikke uddannet til at bedømme hvad cremen indeholder og hvilke skader det kan gøre på eleverne og hvilke langtidsvirkning cremen har.
Det er som om, at lærer i folkeskolen forsøger at overtage forældrenes rolle, men ikke ansvar.
Jeg har kun en ting at sige, havde en lærer påtvunget mit barn, at skulle smøre en creme i ansigtet eller andre steder, havde dette resulteret i en øjeblikkelig politi anmeldelse og krav til skolen om fyring af denne lærer, dette var valget for skolen, da jeg ellers havde taget sagen i egen hånd.
For hvilke forældre vil have skadet deres børn, med en creme med ukendt virkning, såsom allergi osv eller allergi anfald.