3.0

1-star

Rated 1 out of 5 stars

De lyver og truer

De lyver og truer

De fortjener ikke engang en stjerne men det er man jo nødt til hvis man skal skrive en anmeldelse

Jeg kan på ingen måde anbefale Flyt Trygt der er på ingen måde noget særligt trygt ved at have flyttefirmaet Flyt Trygt til at hjælpe en

De reklamere Selv med at
Flyt Trygt & sikkert Vi passer på dine ejendele som var de vores egne.
Det passer ikke 🤷‍♀️de passer i hvert fald ikke på vores ejendele som var det deres egen
det er løgn

Jeg fik et fast tilbud hos Flyt Trygt.
Bad dem komme ud for at besigtige flytteopgaven for undgå uenighed på flyttedagen. Alligevel ender vi med en uenigheder da de ikke kan have hele læsset på 1 bil som de havde disponeret med og vil have mig til at betaler for 2. Læs. Jeg nævnte også flere gange for chefen selv, som var ude og besigtige flytteopgaven at jeg havde en meget tung sovesofa, efterfølgende kræver de penge for tungløft som de siger jeg aldrig har nævnt, bortset fra jeg faktisk har det på mail, som jeg også skrev til dem, at jeg har en meget tung sovesofa, for at være sikke på at der ikke skulle være uenigheder da opgaven skulle løses.
Flytte folkene kom en halv time for sent, den ene havde sovet over sig 🫣

Det endte med at de ødelagde mit sofabord og et skab plus de lavede et hak i min hoveddør, flyttefirmaet ville selvfølgelig ikke dække noget som helst, flyttefirmaet sendte en af deres bekendte (maler) ud for at male og reparere min hoveddør, min hoveddør endte med at blev meget værre efter de har været der🫣 flyttefirmaet har en forsikring som de absolut ikke vil bruge.

Jeg betalte det faste aftalte beløb i samråd med Forbrugerrådet Tænk og derefter blev der
kørt en sag mod flyttefirmaet hos Forbrugerrådet Tænk.
Sagen har nu taget over et år.
Flyttefirmaet havde skrevet til Forbrugerrådet Tænk at de har efterfølgende sendt mig en slutopgørelse med tillæg og ekstra ydelser
på 1.600,- denne slutopgørelse vil de se bort fra hvis vi kan finde en mindelig løsning. Sagen er først blevet færdig her i februar 2026 og vi blev langt om længe enige om et forlig

Det eneste flyttefirmaet kan er at sende trusler og lyve, for jeg har aldrig nogensinde modtaget en slutopgørelse.

I øvrigt var flyttefolkene ikke til at forstå de kunne kun nogle få ord på dansk, men de var flinke og venlige.

Svindel firma
Hold jer langt væk fra dette flyttefirma, de kan ikke selv finde ud af deres aftaler de lyver og truer

9 March 2025
Unprompted review
Rated 2 out of 5 stars

Hold noget af betalingen tilbage ved fast tilbud

Vi fik et fast tilbud gennen servicebyen. Valgte Flyt trygt midt i feltet. Bad dem komme ud for at besigtige flytteopgaven for undgå uenighed på flyttedagen.
Alligevel ender vi med en uenighed da de ikke kan have hele læsset på de 2 biler de havde disponeret med og vil have os til at betaler for et 3. Læs. Endte med at vi selv betaler for 5 glas på billeder som blev smadret. Hold derfor et beløb tilbage hvis I engagerer jer med Flyt Trygt.
I øvrigt var flyttefolkene flinke og venlige men bilerne beskidte så møbler og madrasser måtte rengøres efterfølgende.

29 August 2024
Unprompted review