Company replied
Van bij de aanvang is het contact met Senne van FlyMedia heel positief geweest. In tegenstelling tot andere dienstverleners, is Senne tot bij ons op kantoor gekomen voor een eerste kennismaking. Daa... See more
Company replied
Heel tevreden! Senne werkt snel, efficiënt en levert mooi werk af. Hij was ook flexibel en luisterde aandachtig naar onze wensen.
Company replied
Senne bouwde een heel gebruiksvriendelijke website voor ons. Heel tevreden met het resultaat! Altijd bereikbaar als er iets moet veranderd worden of bijgevoegd. Ook een enorm hulp of vlak van mark... See more
Written by the company
Philipssite 5 bus 1, 3001, Leuven, Belgium
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Senne bouwde een heel gebruiksvriendelijke website voor ons.
Heel tevreden met het resultaat!
Altijd bereikbaar als er iets moet veranderd worden of bijgevoegd.
Ook een enorm hulp of vlak van marketing.
Mundo latino

Reply from Fly Media bv
Samenwerken met Senne was een verademing. Hij is meedenkend, levert snel en kwalitatief werk, en doet dat aan een scherp tarief. Grootste troef: Senne is erg bereikbaar en responsief, zelfs 's avonds of tijdens het weekend. Aanrader.

Reply from Fly Media bv
Met Senne samengewerkt voor de bouw van onze nieuwe website.
In het proces dacht hij actief mee na over oplossingen en ging geen vraag uit de weg waardoor alles heel vlot in de juiste vorm terecht kwam.
Bovendien ook altijd bereikbaar.
100% een aanrader!

Zeer professionele service.
Geeft reactie op vragen binnen de halve dag.
Begrijpt heel goed de wensen van de klant & levert zijn product af binnen de afgesproken termijn.

Reply from Fly Media bv
De samenwerking met Flymedia was perfect! Eindelijk iemand die duidelijk begreep hoe mijn nieuwe website moest worden opgebouwd. Geen standaard templates maar op maat gemaakt. Creatief, vernieuwend en super service! Top samenwerking!

Reply from Fly Media bv
schitterende samenwerking. Senne is een man van zijn woord, kent zn vak en heeft een visie ! We werken al jaren met hem, en plannen dat nog lang te doen!

Reply from Fly Media bv
Uitstekende samenwerking! Snelle en duidelijke communicatie!

Reply from Fly Media bv
Het is steeds een fijne ervaring om met Fly Media samen te werken.

Reply from Fly Media bv
Last minute opdracht met een deadline van 24u, perfect uitgevoerd, goede communicatie met een mooi eindresultaat.

Reply from Fly Media bv
Zeer tevreden over de samenwerking met Senne van FlyMedia. Van concept tot uitwerking, updates en aanpassingen. Altijd correct en en snel geholpen, zeker een aanrader!

Reply from Fly Media bv
Nadat we een eerste bespreking hadden over de te maken website ging Senne van FLY Media onmiddellijk aan de slag. De websites (ondertussen 2!) werden helemaal naar wens uitgewerkt. Ik kon de vorderingen ook stelselmatig opvolgen en gevraagde aanpassingen werden correct en snel doorgevoerd. Zo had ik eigenlijk vrij snel een website on-line die er grafisch zeer goed uit zag en met alle functionaliteiten die ik wilde. Ook belangrijk: de 'dienst na verkoop' is helemaal in orde: vb. doorvoeren van kleine aanpassingen op vraag werden steeds stipt uitgevoerd.

Reply from Fly Media bv
Aangename samenwerking. Deadlines en scope worden gerespecteerd. Duidelijke communicatie en kwalitatief resultaat!