Flowerism Studio Reviews 18

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

1. Silk Plant Shop

Written by the company

At Flowerism Studio, we believe that flowers should last longer than a few days. That’s why we’ve specialized in high-quality, sustainable artificial flowers since 2018. Whether you visit our store in central Copenhagen or shop online, our goal is to help you find the perfect bouquet that looks and feels real—without the waste. From seasonal home decor to long-lasting B2B solutions, our customers choose us for our commitment to design, quality, and sustainability. Drop by the shop, feel the textures for yourself, or let us create a custom arrangement just for you. We’re proud to offer an eco-friendly alternative to fresh flowers—without compromising on beauty.

4.6

3-star
2-star
1-star

Smukkeste flotteste naturtro blomster

Smukkeste flotteste naturtro blomster. Pynter i mit hjem og til enhver lejlighed!
Kan bøjes og tilpasses forskellige vaser og fungerer smukt alene og samlet i buket 💐💐💐
Bedste service og sødeste hjælp fra kyndige hænder både online og i butik. En fornøjelse at shoppe hos jer. Tusind tak

15 August 2025

Kære Carla,

Vi er virkelig glade for at høre, at vores blomster pynter i dit hjem og det glæder os, at du sætter pris på fleksibiliteten i vores produkter og oplever god service – både online og i butikken.

Tak fordi du har valgt Flowerism Studio, og fordi du deler din oplevelse. Vi håber, du får glæde af blomsterne længe endnu, og vi står altid klar til at hjælpe dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Den yndigste buket som ligner helt ægte…

Den yndigste buket som ligner helt ægte grønne hortensia stilke fra haven! Meget tilfreds med mit køb

30 August 2025

Hej Olivia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med din buket, og at hortensiastilkene lever op til dine forventninger.

Vi håber, du får glæde af buketten i lang tid. Har du spørgsmål eller brug for inspiration til fremtidige arrangementer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak fordi du valgte Flowerism Studio!

Rated 5 out of 5 stars

Troede aldrig jeg skulle købe kunstige…

Troede aldrig jeg skulle købe kunstige blomster, men nu står der den fineste buket derhjemme og det er nærmest umuligt at se, de ikke er ægte. Tænker også det på sigt er mere bæredygtigt og økonomisk. Så tak for det og virkelig sød service i butikken.

3 October 2025

Kære Maren,

Vi er glade for, at du har fået øjnene op for kunstige blomster, og at buketten lever op til dine forventninger – både hvad angår udseende og kvalitet. Det betyder meget for os at kunne tilbyde et bæredygtigt og langtidsholdbart alternativ, der samtidig pynter smukt i hjemmet.

Vi sætter også stor pris på din ros af vores service i butikken – det er vigtigt for os, at alle føler sig velkomne og godt vejledt.

Tak fordi du valgte Flowerism Studio, og du er altid velkommen igen!

Et fantastisk koncept

Et fantastisk koncept.
Vi bruger flowerism i vores reception. Skønne farver og nul vedligeholdelse gør kontoret smukt når vores kunder ankommer og går. Mikkel /ejer Copenhagen Ebike Tours

Kære Mikkel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores koncept!

Vi er rigtig glade for at høre, at vores blomster bidrager til en indbydende stemning i jeres reception – og at de både gør hverdagen lettere og kontoret smukkere for jer og jeres kunder.

Det betyder meget for os, at virksomheder som Copenhagen Ebike Tours ser værdien i vores løsninger.

Skulle I få brug for nye farver eller inspiration til sæsonen, står vi altid klar til at hjælpe.

Tak fordi I har valgt Flowerism Studio!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte mine første blomster fra…

Jeg købte mine første blomster fra Flowerism for 3 år siden og jeg har siden hen været inde for at tilføje til min buket, samt købe gaver til venner og familie. Altid fantastisk service og et stort og flot udvalg 🌹

Kære Lea,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for din loyalitet gennem årene!

Det glæder os virkelig, at du har haft gode oplevelser – både med at udbygge din egen buket og finde gaver til venner og familie. Vi sætter stor pris på din ros af vores service og udvalg, og det motiverer os til at fortsætte med at levere smukke blomster og gode oplevelser.

Tak fordi du igen og igen vælger Flowerism Studio – vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang!

Jeg elsker Flowerism så meget

Jeg elsker Flowerism så meget. Fantastiske blomster. Før i tiden skulle jeg altid købe friske blomster i tide og utide, og det var altså tidskrævende og besværligt. Det behøver jeg slet ikke længere med Flowerisms blomster, hvilket er så dejligt. Derudover er personalet i butikken simpelthen så søde og hjælpsomme. Kan varmt anbefales!

Kære Clara,

Tusind tak for din varme og personlige anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at vores blomster har gjort din hverdag lettere, og at du ikke længere skal bekymre dig om at købe friske blomster hele tiden. Vi er også rigtig glade for din ros af vores personale – det er vigtigt for os, at alle føler sig godt taget imod og hjulpet i butikken.

Tak fordi du anbefaler os, og fordi du har valgt Flowerism Studio. Vi håber, du får glæde af dine blomster i lang tid fremover!

Skønne blomster

Hos Layer Projects, hvor vi blandt andet designer vaser, er det vigtigt for os, at showroomet altid fremstår indbydende. Med blomster fra Flowerism Studio har vi altid flotte arrangementer stående, uden at skulle bruge tid eller penge på friske blomster. Det har gjort det meget nemmere for os at præsentere vores produkter – og samtidig har vi sparet både tid og omkostninger.

1 October 2025

Kære Arthur,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos Layer Projects!

Vi er glade for at høre, at vores blomster hjælper jer med at skabe et indbydende showroom, hvor jeres vaser kan tage sig bedst muligt ud – og at det samtidig sparer jer både tid og omkostninger. Det er netop vores mål at gøre det nemt at skabe smukke omgivelser uden besvær.

Vi sætter stor pris på samarbejdet og står altid klar, hvis I har brug for nye arrangementer eller inspiration.
Tak fordi I har valgt Flowerism Studio!

Rated 5 out of 5 stars

Fik lavet den smukkeste buket blomster…

Fik lavet den smukkeste buket blomster jeg kunne give i gave. Den gik rent ind. Helt sikkert ikke sidste gang jeg køber en gave i form af flowerism blomster!

19 September 2025

Kære Gustav,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at buketten var en succes som gave – det er altid skønt at vide, at vores blomster bringer glæde videre. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du får lige så gode oplevelser næste gang, du skal give en gave.

Tak fordi du valgte Flowerism Studio – vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Smukke og originale blomster

Smukke og originale blomster, der i den grad har fået vores hjørner til at lyse op. Vi bliver glade hver gang vi kigger på dem!

30 September 2025

Reply from Flowerism Studio

Hej Alma, Tusind tak for din dejlige tilbagemelding! Det betyder meget for os at høre, at blomsterne har været med til at lyse jeres hjørner op og sprede glæde i hverdagen. Vi håber, de vil fortsætte med at bringe smil og stemning i lang tid fremover. Tak fordi du delte din oplevelse!

Kan kun anbefales!

Vi er et par unge fyre, der driver restaurant og har rigeligt at se til – blomster plejer ikke at stå øverst på listen. Stine fra Flowerism Studio kom forbi og satte de smukkeste kunstige blomster op for os. Det har gjort en kæmpe forskel for stemningen i rummet, og det er én bekymring mindre i hverdagen. Samtidig har det faktisk været en stor besparelse for os sammenlignet med friske blomster. Vi kan kun anbefale samarbejdet!

14 May 2025

Reply from Flowerism Studio

Hej drenge ! Tusind tak for jeres flotte anbefaling! Det glæder os at høre, at blomsterne har gjort en mærkbar forskel for stemningen i restauranten – og at det samtidig har lettet jeres hverdag. Vi sætter stor pris på samarbejdet og håber, at blomsterne fortsat vil skabe glæde og inspirere både jer og jeres gæster. Tak fordi I delte jeres oplevelse!

Super fint udvalg blomster

Super fint udvalg af smukke blomster i virkelig høj kvalitet. Er særligt glad for det bæredygtige element i, at de er så langtidsholdbare.

30 September 2025

Reply from Flowerism Studio

Hej Jakob. Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både udvalget og kvaliteten af vores blomster. Det betyder meget for os, at du også sætter pris på det bæredygtige aspekt og den lange holdbarhed. Tak fordi du deler din oplevelse – vi håber, blomsterne vil bringe glæde i lang tid fremover!

Rated 5 out of 5 stars

Smuk buket uden vedligeholdelse!

Jeg har altid syntes, at min lejlighed manglede noget liv, men jeg har hverken tid eller evner til at passe friske blomster. Flowerism Studio løste mit problem – nu har jeg en flot buket, der ser ægte ud og kræver nul vedligeholdelse. Det giver virkelig noget hygge og personlighed til min bolig, uden at jeg skal tænke på at vande eller rydde op efter visne blade. Kan varmt anbefales til andre, der vil have et grønnere hjem uden besværet!

9 August 2025

Reply from Flowerism Studio

Hej Emil! Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at blomsterne fra Flowerism Studio har gjort en forskel i din lejlighed, og at du oplever dem som både naturlige og nemme at have med at gøre. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, buketten vil sprede hygge i lang tid fremover. Tak fordi du delte din oplevelse med os!

Rated 5 out of 5 stars

Købte den fineste buket bonderoser til…

Købte den fineste buket bonderoser til min datters værelse. Står så fint og skaber daglig glæde. Bliver aldrig trætte af. Sød butik og venligt personale. Ligner virkelig ægte blomster meget.

20 June 2025

Reply from Flowerism Studio

Kære Freja. Tusind tak for din dejlige feedback! Vi er virkelig glade for at høre, at buketten med bonderoser skaber glæde på din datters værelse. Det betyder meget for os, at du synes blomsterne ser ægte ud – vi gør os umage for at udvælge de bedste kvaliteter. Tak fordi du lagde vejen forbi butikken, og for dine pæne ord om vores personale. Vi håber, buketten vil sprede glæde i lang tid fremover!

Rated 5 out of 5 stars

Flowerism sælger de flotteste kunstige blomster

Flowerism er en utrolig hyggelig butik midt i hjertet af København, hvor du finder de smukkeste kunstige blomster, der holder for evigt. Jeg har selv købt en masse, og de er blevet en favorit både i mit hjem og som gaver til mine veninder. De har et kæmpe udvalg af blomster i alle former, farver og altid i højeste kvalitet! Mange tror at det er ægte blomster fordi det ligner så meget! Kæmpe anbefaling herfra!💐💐

20 August 2025

Reply from Flowerism Studio

Kære Paula. Tusind tak for din varme anbefaling og de flotte ord! Det gør os virkelig glade at høre, at vores blomster har fundet vej både til dit hjem og som gaver til dine veninder. Vi lægger stor vægt på kvalitet og variation, så det betyder meget, at du og andre oplever dem som næsten ægte. Tak fordi du deler din oplevelse – vi håber, blomsterne fortsat vil bringe glæde og farve i hverdagen!

Rated 5 out of 5 stars

Flowerism har de smukkeste blomster og…

Flowerism har de smukkeste blomster og det bedste af det hele er de holder forevigt. Lavede en kæmpe event med 5000 gæster i Lokomotiv værkstedet og Flowerism leverede de flotteste blomster samtidig med de varetog hele stylingen af både den store have og alle vores pavilloner. Kan varmt anbefales og servicen er ovenikøbet fantastisk og venlig.

8 May 2025

Reply from Flowerism Studio

Kære Laura. Tusind tak for din flotte anbefaling og for at vælge os til jeres store event! Det var en fornøjelse at levere blomster og stå for stylingen til så imponerende et arrangement i Lokomotivværkstedet. Vi er glade for, at både blomsterne og servicen levede op til forventningerne – og at de kan bringe glæde længe efter eventet. Tak fordi du deler din oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe med flere arrangementer i fremtiden!

Rated 5 out of 5 stars

Bedste blomsterbutik og koncept i byen!

Bedste blomsterbutik i byen og bedste koncept! Jeg elsker at komme forbi butikken i ny og næ. Jeg har haft blomster fra Flowerism i mange år, og jeg elsker at kunne skifte dem ud i løbet af året og finde dem frem igen, og tilføje nye til min samling.

15 August 2025

Kære Olga,

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på ! Vi er glade for at du synes om vores lille butik og at du er vendt tilbage af flere omgange 🌸 Vi glæder os til at se dig snart !

Sylvester, Flowerism Studio

De flotteste buketter 🌸

De flotteste buketter 🌸
Jeg har købt flere buketter – både til mig selv, som gaver og som værtindegaver. Det er altid en sikker vinder! Folk bliver så imponerede over, at de er kunstige, for de ser simpelthen så flotte og naturtro ud.

14 August 2025

Hej Klara,

Hvor er det dejligt at høre, at vores blomster har været et hit – både hos dig og dem, du har givet dem til! 😉 Vi bruger meget tid på at sikre, at vores udvalg er så naturtro som muligt, så det betyder ekstra meget at høre, at det bliver bemærket.

Tusind tak for din anmeldelse – og for at vælge os, både til dig selv og som gave. Vi glæder os til at sende flere blomster din vej i fremtiden!

Sylvester, Flowerism Studio

Rated 5 out of 5 stars

Suveræn service og hyggelig butik

Efter at jeg havde fået anbefalet Flowerism af min svoger, tog jeg et smut forbi butikken og fik suveræn service, og blev 5 buketter rigere. Det fortjener en anmeldelse på Trustpilot. Jeg kan VARMT anbefale at tage ind forbi deres butik.

9 August 2025

Kære Niko,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at du er blevet henvist til os, og at du også var glad for servicen og de blomster du fik med hjem !

Jeg får vidergivet din besked til vores butikspersonale, den ved jeg de bliver glade for 🌻

Rigtig god aften !

Take a closer look