See what reviewers are saying
Samen met Yvonne en Laura twee hele mooie vazen gevuld die wij thuis al hadden staan, maar nog niet de juiste takken voor hadden gevonden. Met het juiste kleuradvies en een goede styling leverde dit e... See more
Company replied
Onlangs heb ik een prachtig ‘fleur’ig boeket cadeau gekregen dat duidelijk met zorg is samengesteld. Yvonne wist precies mijn smaak, en dat is terug te zien in mijn boeket. De zijden kwaliteitsbloemen... See more
Company replied
Mooi boeket besteld bij Fleuroord. Omdat een tak in het boeket uitverkocht was, heeft Laura een goede vervanger gezocht en in overleg aan het boeket toegevoegd. Super service en ook super snel en netj... See more
Company details
Written by the company
Soms ontstaan de mooiste ideeën vanzelf. In 2023 begonnen wij, Nick en Laura, met Tuinoord.nl – een webshop waarin we onze expertises samenbrengen. Nick heeft jarenlang een hoveniersbedrijf gehad en weet als geen ander hoe je een tuin tot leven brengt. Laura, met haar achtergrond in marketing en social media, zorgt ervoor dat die passie de juiste mensen bereikt. Samen delen we één missie: groen toegankelijk maken voor iedereen. Planten en bloemen zorgen voor sfeer, maar een tuin stopt niet bij de buitengrenzen van een huis. We waren zelf op zoek naar een zijden boeket voor in huis en op kantoor – iets dat jarenlang mooi blijft, zonder gedoe met water geven. Maar een écht stijlvol en natuurlijk ogend boeket bleek lastig samen te stellen. We waren niet de enigen, want ook klanten vroegen hier steeds vaker naar. Toen kwam Yvonne, Nick’s moeder, in beeld. Met haar voorliefde voor interieur en woonwinkels was het idee voor FleurOord snel geboren: hoogwaardige zijden boeketten die de uitstraling van verse bloemen hebben, maar blijvend mooi blijven. Een sfeervolle duurzame toevoeging aan elk interieur, zonder onderhoud. En misschien wel het mooiste? FleurOord is écht een familiebedrijf, ontstaan uit liefde voor groen en bloemen, en dat zie je in elk boeket terug 💕
Contact info
Professor Asserweg 24, 5144NC, Netherlands
- info@fleuroord.nl
- fleuroord.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Snelle levering en mooie kwaliteit…
Snelle levering en mooie kwaliteit bloemen! Heel blij mee!
een hele fijne ervaring en een feestje…
een hele fijne ervaring en een feestje om
samen met Laura een boeket samen te stellen. je ziet dat ze passie heeft voor haar vak en ze neemt alle tijd om een boeket samen te stellen. Verder heeft ze een groot aanbod
van bloemen. Ik zat in de auto en ik dacht eigenlijk wil ik nog wel een boeket voor in de woonkamer haha! liefs!
Gezellig bij FleurOord 2 prachtige…
Gezellig bij FleurOord 2 prachtige boeketten uitgezocht samen met mijn dochter. Bij 1 van de boeketten een mooie bijpassende vaas uitgezocht. Heel netjes en zeer professionele hulp gekregen. Ze heeft echt alle tijd voor je.
Zo blij met het eind resultaat.
Ga zeker nog een keer terug.
Zeer tevreden over de service en de…
Zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de bloemen! Laura stelde een prachtig boeket op maat samen, volledig afgestemd op onze interieurstijl. Ze luisterde aandachtig naar onze wensen en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar persoonlijke service en prachtige bloemen!
Samen met Laura een vaas gevuld voor in…
Samen met Laura een vaas gevuld voor in onze keuken. Goed advies gekregen qua kleuren en samen stelling van bloemen. Mooie kwaliteit bloemen die onze keuken op fleuren!!
Super service
Ik ben uitgebreid geholpen met duidelijk advies, wat erg prettig was. Goede kwaliteit tulpen ook.
Erg blij met onze nieuwe Strelitzia…
Erg blij met onze nieuwe Strelitzia plant! Het is een hele mooi kwaliteit plant en past perfect in ons interieur. Daarnaast was de service super en erg snel! Zeker een aanrader.
Heb een prachtig zijden boeket gekocht…
Heb een prachtig zijden boeket gekocht bij Fleuroord! Heb thuis al best wat ‘nep’ bloemen staan maar deze van Fleuroord maken echt wel het verschil. Zo natuurlijk. En heel fijn (en gezellig!) geholpen door Yvonne. Er is heel veel aanbod maar ze nam echt alle tijd om iets te maken wat ik echt mooi vond.
Super mooi boeket in de showroom samen…
Super mooi boeket in de showroom samen gesteld met Yvonne. Echt een prachtig boeket geworden! Super fijn geholpen, hij staat prachtig op de tafel! Bedankt voor je advies.
Heel blij met het mooie boeket
Heel blij met het mooie boeket dat Yvonne voor me heeft samengesteld in de showroom. Er is een ruime keuze aan kunstbloemen en takken en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Je wordt gewoon blij als je die vrolijke ruimte binnenkomt. Een echte aanrader!
Fleuroord heeft prachtige bloemen en ze…
Fleuroord heeft prachtige bloemen en ze geven heel fijn en goed advies!
Zeer goed advies gehad van Yvonne.
Zeer goed advies gehad van Yvonne.
Prachtige bloemen!
Een showroom is ideaal
Ik vind het vooral ideaal dat Fleuroord naast de webshop ook een showroom heeft. Op een foto op een beeldscherm zie je niet hoe ontzettend mooi en ‘echt’ deze bloemen en bloesemtakken zijn. In de showroom is een ontzettend grote collectie kwalitatieve zijden bloemen aanwezig waaruit je kunt kiezen. Gelukkig was Yvonne er om te helpen. Zij stelde zulke mooie boeketten samen dat ik niet met één maar met drie boeketten naar huis ging. En ik ben er Super blij mee!
Na een hartelijk welkom en lekker kopje…
Na een hartelijk welkom en lekker kopje thee, hebben ik samen met mijn dochter en Yvonne een mooie bos met prachtige mooie bloemen uitgezocht Yvonne wist ze prachtig in de vaas te zetten.
Mijn vriendin die het bij mij op tafel thuis zag staan moest voelen of t toch echt zijde was. "Het lijkt zo echt."
Ik kom zeker terug voor een bos met nog meer kleur wat ook mooi in ons huis zou passen.
Ik ben zo blij met mijn takken
Ik ben zo blij met mijn takken! Mega mooie kwaliteit voor een leuke prijs. Zeker een aanrader 😊
Fijn bedrijf met prachtige zijde van Silk-ka.
Prachtige zijdebloemen van Silk-ka voor een nette prijs. Ik was op zoek naar een bepaald soort bloemen die ik nergens meer kon vinden maar gelukkig kwam ik bij Fleuroord deze toch nog tegen.De bloemen heb je vlot in huis, met aandacht verpakt. Ik had een vraag en kreeg vlot en vriendelijk een antwoord.
Als ik weer wat nieuws op de vaas wil hebben kom ik hier zeker nog een keer terug. De bloemen van Silk-ka zijn toch wel de mooiste zijdebloemen.
Prachtige bloemen, veel keuze en fijn en goed advies! Een echte aanrader.
Ik heb meerdere boeketten samengesteld voor in mijn huis. Toen ik binnen kwam kreeg ik al gelijk een fijn warm gevoel en keuzestress haha.
Er was namelijk zoveel keuze en ook kwalitatief goede bloemen. Ik heb in het verleden namelijk ergens anders ook zijde bloemen gekocht. Maar was toch niet tevreden maar met deze bloemen in me huis kan ik weer genieten. Ze lijken zo echt en geven zo een warm gevoel weer in mijn huis. Daarnaast werd ik ook fijn ontvangen en ondanks dat er zoveel keuze was en ik moeilijk kon kiezen. Waren we er snel uit, en dit kwam echt door het fijne advies. Kortom fleuroord is echt een aanrader!
Super!
Laura gaat vol passie te werk. Dankzij haar ging ik naar huis met prachtige bos zijden bloemen van mooie kwaliteit. Door haar enthousiasme krijg je helemaal zin om samen bloemen uit te zoeken waar ze vervolgens een mooi boeket van maakt. Zeker een aanrader. Ik ga in het najaar nog eens langs!
Een fleurig en zomers boeket
Vanmorgen naar Fleuroord geweest en samen met Laura een prachtig, zomers boeket samen gesteld.
Zo enorm blij mee! Met een paar andere bloemen is het straks zo te veranderen naar een herfst/winter versie.
Daar gaan we nog heel lang plezier van hebben. 🌸

Reply from Fleuroord
Fleuroord
Prachtig boeket samengesteld in de showroom! Heel fijn hoe je geholpen wordt met het samenstellen van het boeket met hun kennis en ervaring, maar je kan er wel je eigen draai aan geven. Nu elke dag genieten van de mooie bloemen!

Reply from Fleuroord
The Trustpilot Experience