Beste, De klantvriendelijkheid zit hoog in het vaandel. Mijn contact met [Naam] was prima. [Naam] kwam ze afspraken na en er was een duidelijke communicatie. Wij hebben echter voor een conc... See more
Company replied
Door RitAssist is ons wagenpark voorzien van GPS track & trace systeem met Greendrive module. We kunnen op elk tijdstip van de dag zien waar onze voertuigen zich bevinden en hoe ermee gereden wordt, h... See more
Sluit aan met onze wensen. Wij wilden een "simpel" systeem dat betrouwbaar en eenvoudig in gebruik is. Ons doel is intern de productiviteit vergroten en extern de fiscus, indien gevraagd, te voorzien... See more
Company replied
Bij het ophalen van mijn vrouw in een parkeergarage ging mijn uitrijkaard verloren. Ik was maar kort 3 min binnen geweest maar moest een "verloren kaart" kopen (50 euro). Thuisgekomen Ritassist gebeld en de situatie beschreven. Per ommegaande kreeg ik een schat aan (diepere) informatie over aankomsttijd, rijroute etc. Dit was voor de parkeergarage voldoende bewijs om de "verloren kaart" te restitueren. Rotassist is dus niet alleen en prima werkend registratiesysteem, het kan ook een overtuigend bewijs aanleveren bij dit soort zaken. Met dank aan Ron de Vries van Ritassist.
Mijn email met vraag werd heel snel beantwoord en ik kon snel weer verder met mijn werk.
De medewerker staat je vriendelijk en correct te woord.
Goede communicatie, een voorstel waarin is mee gedacht met de klant en een goed resultaat.
de communicatie via de mail verliep prettig. er werd bijna gelijk actie ondernomen op de vragen die ik stelde per mail en kreeg daarop een helder antwoord, waardoor het duidelijk werd waar ik naar op zoek was!
wat ik wel een beetje een nadeel vind is dat telefonisch rit assist het keuze menu niet werkt.
enkele keren geprobeerd, en keuze 4 ingetoetst maar dan krijg ik de melding geen keus gemaakt!
dat is wel een beetje lastig.
verder ben ik tevreden over de contacten met rit assist.

Reply from Fleetgo
Midden oktober heb ik Ritassist opdracht gegeven. Elke rit wordt voor mij geregistreerd bijna op de meter nauwkeurig. Je hebt erg geen omkijken naar en scheelt erg veel tijd met het handmatig invullen van excel lijsten, begin en eindstand. Ook de app werkt prima (bijkomend voordeel is, de app geeft aan waar je auto staat, in een vreemde stad weleens handig)
prima bedrijf het systeem werk uitstekend het is ook niet duur per maand heel vriendelijke mensen als je belt met een vraag niks is teveel gevraagd ik was super tevreden de volgende auto ga ik ook weer naar ritassist toe .
Meerdere malen geholpen door Ron de Vries.
Duidelijk en snel antwoord op mijn vragen waardoor ik ook weer snel kan schakelen.
Erg fijn om mee samen te werken!
goed systeem. staan open voor vragen en komen dan met oplossingen aan.
Toen ik 2 en half jaar geleden als zelfstandige aan de slag ging heb ik gekozen om een rittenkastje in te laten bouwen in mijn auto om zo mijn zakelijke en prive kilometers bij te kunnen houden. Ik had geen zin in gedoe met opschrijven, adressen en zo en ik ben erg blij met de keuze voor RitAssist. Het werkt simpel en doelmatig, ik zet het knopje op prive of zakelijk en mijn ritten worden bijgehouden. Ik draai ieder kwartaal mijn ritten uit en heb in één oogopslag mijn zakelijke en prive km's beschikbaar. Bovendien werk ik op uurbasis, waardoor ik lastige discussies met klanten eenvoudig pareer omdat ik precies kan aantonen hoelang ik bij een relatie op bezoek ben geweest. Ik ben erg tevreden en heb mijn kastje inmiddels over laten zetten op mijn nieuwe auto. Daarbij ben ik uitstekend geholpen door de serviceafdeling die de instellingen en data heeft aangevuld en aangepast. Kortom, wat mij betreft een pluim voor Ritassist
Overzichtelijk programma om mee te werken. Real-time info. Je kunt je eigen rapportages maken. Gebruiksvriendelijk. Werk er nu vier jaar mee. De volgende auto's zullen ook voorzien worden van het Ritassist systeem.
Een aanrader
Vriendelijk en behulpzaam personeel wat altijd klaarstaat voor hulp bij gebreken. Wij maken nu grofweg 2 jaar gebruik van de services van ritassist met ontzettende tevredenheid.
Arjan Swagemakers
BAS Ambulance Service
No nonsense organisatie. Geen verborgen kleine lettertjes. What you see is wat you get en niet stiekem een 5-jarig contract krijgen.
Behulpzame servicedesk, goed werkende rittenregistratie, duidelijk app. Wat wil je nog meer!
Goede prijs, service en dienst. Een offerte opgevraagd en binnen no time stond de afspraak om een rit registratiekastje in te bouwen. Wij hebben het laten inbouwen in onze bedrijfsauto en binnen een half uur was de monteur al klaar. Nu gebruiken we de rit registratie inmiddels 2 maanden en tot nu toe 1 correctie rit moeten maken om de kilometerstand goed te zetten in het systeem. Het systeem werkt recht toe recht aan en is zeer eenvoudig om in gebruik te nemen. Fijn systeem, waardoor we niet handmatig de kilometers hoeven bij te houden.
Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij RitAssist! Een heldere offerte, een goede toelichting en een online demonstratie van het pakket. Zeer klantgericht. De inbouw verliep soepel en werd perfect afgestemd op een dagdeel dat ons het beste uitkwam. We werken er nu een aantal weken mee en het voldoet geheel aan onze verwachtingen. Zeker een goede keus geweest!
Learn more about other kinds of reviews.