Fjelltind Reviews 16

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Super service

Super service! Ringte dit for å sjekke om de kunne levere raskt, sendte inn bestilling, 1t senere fikk jeg mail om at varene var lagt til sending! 2 dager etter var varene i post/butikk!

13 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

En topp opplevelse av en bestilling!

Bestilt trekopp, trekrus, kniv, grillpinne og skinn sitteunderlag. Alt med gravering med navn, sitteunderlag med tekst, og kopp og krus også med motiv. Allerede dagen etter bestillingen, var pakken på vei med posten. Har nå sett over alt, og er kjempefornøyd. Gleder meg til og overekke denne gaven. Dette var bare en helt topp opplevelse av en bestilling for min del.

16 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Produkter med høy bruksmessig verdi og gjennomtenkte løsninger

Jeg har flere produkter fra Fjelltind – deriblant både kopp og kniv – og kan med overbevisning si at disse produkter utmerker seg ved sin fremragende kvalitet. De er ikke bare solide og driftssikre, men fremstår som særdeles velegnede følgesvenner på ferdsel i norsk natur, enten det gjelder vandring over skogkledde høyder eller leirslagning ved stille vann.

Fjelltind kombinerer kvalitet, funksjonalitet og omtanke på en måte som gjør utstyret godt egnet for den som setter pris på en solid turutrustning.

15 January 2025
Rated 2 out of 5 stars

Priser seg svært høyt ift. andre aktører

Priseksempel på Helle Harding kniv:
Nunataq = 949 kr
Brekke Sport = 1049 kr
Speidersport = 1129 kr
Magasinet = 1099 kr

Fjelltind = 1499 kr(!), i tillegg påløper fraktkostnader der mange andre aktører sender fraktfritt.

Jeg har handlet hos de en del tidligere og forespurte noe avslag i pris, men det var de slett ikke interessert i..
Skuffende..

28 February 2025

Terningkast 6

Veldig fornøyd med produkt og pris, men må også virkelig gi skryt til kundeservice. Kjapt svar, og utrolig god behandling, her blir kunder prioritert og her blir jeg å handle igjen!

23 September 2024

gravert dåpsgave

Bestilte gravert dåpsgave og skrev i bestillingen at det hastet. Hadde den i postkassen 4 dager senere! Godt og raskt levert. Flott gravert! Takk!

26 May 2022
Rated 5 out of 5 stars

Gravert gavepakke til dåp.

Vi bestilte en gavepakke til dåp med Kopp, kniv og grillspyd som skulle graveres. Både produktene og graveringen var nydelig utført.
Det tok også kort tid å få varene levert!

Kommer helt klart til å bestille fra denne siden igjen!

27 January 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super kundeservice og kjempefint…

Super kundeservice og kjempefint produkt som kom i posten!
Da deler av teksten forsvant ved bestilling (teknisk feil), ringte de for å ordne tekst og forsikre seg om at plassering av gravering ble rett. Gravering er nydelig utført. Tar litt tid før varen kommer, men det er nærme jul da jeg bestilte.

7 December 2021
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig gravering på kniver

Bestilte kniver i gave, flotte kniver men ikke fornøyd med graveringen på skaftet. Tar kontakt med butikk som sier det er treverket og en del av sjarmen. Ønsker ikke gjøre noe for å få det bra. Ser ut som en tydelig feil og navnet kan ikke leses ordentlig. Dyr gravering så forventet mer.

30 September 2021
Rated 1 out of 5 stars

Useriøst

Nettbutikken kjører tilbud på en pakke til 1049 kr + frakt for så og justere prisen til 2200 kr og skylder på at barnet hennes må ha vært inne på nettsiden og justert prisen. Vi bekrefter TO ganger at vi ønsker og avbestille varene.
Dagen etter tikker det inn giro fra Klarna på varen vi kanselerte da hun ut i fra det blå skrudde opp prisen fra kr 1049 til kr 2200.
Om ikke det er nok har hun nå våres e post, tlfnr og Facebook som hun spamer med helt uinteressante informasjon om henne og hennes barn.

Styr unna denne nettbutikken.

23 February 2021
Rated 1 out of 5 stars

Videresalg av ikea produkt

Bestilte en gavekurv som skulle brukes til en konfirmasjonsgave, viser seg at den er kjøpt på ikea for så å selge den videre på deres nettside. Det var ikke helt etter forventningene.
For all del er det en pen kurv, men om man ønsker ikea produkter så kan man handle det der selv uten å få produktet gjennom en annen part. Burde kommet frem i teksten (om det er lovlig).
Man får ikke legge inn en anmeldelse på nettstedets egen side der man henviser til andre bedrifter. Da dette vil bli slettet av moderator.
Kommer ikke til å handle på denne nettsiden igjen.

18 June 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look