Fitnessunited Reviews 13

2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

Fint center i skb

Fint center - Men "utryg" teknologi.

Kald mig bare gammeldags, men jeg synes det er pudsigt, hvordan jeg kobles op med ansigtsscanner, apps og smart-bands for at træne i fitness.

To gange skal jeg scanne mit ansigt, alene for at kunne begynde og træne. (Til omklædning og til selve centret)

Når jeg så kigger appen igennem og leder efter opsigelse og binding (Alene fordi jeg er nysgerrig) - Ja så er det sjovt nok ikke noget der fremgår nogle steder. Eneste mulighed at fysisk at troppe op, eller finde en mail til det lokale center.

Bindingen er også til grin. Løbende måned + en måned er bare grådigt og latterligt.

Hvis det var nemmere at til- og afmelde sig, ville jeg være mere tryg i det.

Så det blev til udmeldelse og tak for denne gang :)

1 March 2026

Overbetaling uden ændring

Jeg har betalt 309 kr. for mit medlemskab både januar & februar, selvom det burde koste mig 265 kr.
Jeg snakkede med personalet og de sagde at jeg vil blive trukket for 177 kr. i marts måned, da jeg har overbetalt de sidste, men så bliver jeg fan#me trukket for 275!? Nu skylder de mig de 98 for de 3 måneders overbetaling. Åndsvagt

1 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ingen svare på mails og ingen telefon oplysninger på Fitness United

I 2025 havde jeg to teenager som var medlem i Tranbjerg. I august 2925 lukker jeg de to medlemskaber. Alt er godt tror jeg……
Men her d. 1.2.26 hæver fitness United lige pludselig ca 300kr på mit kort.
Jeg har prøvet i flere dage, at komme i kontakt med dem, men uden held. Har prøvet på flere mail adresser, som står på deres hjemmeside, men en af dem virker ikke.
Er rystet over hvordan de gemmer ens oplysninger efter ca 5 måneders udmeldelse.
Hvordan kan de bare hæve penge på mit kort??
Jeg har så mange spørgsmål, men der er ingen der svare på mine mails.
Tilmeld jer ikke…… man ved aldrig hvornår de hæver penge på ens kort!

5 February 2026
Rated 3 out of 5 stars

Fitness united Aalborg

Fitness united Aalborg
Overordnet et ganske udemærket træningscenter, med imødekommende personale. Dog meget utilfreds med den sidste halve måned, har der været regnskovs tilstande oppe i centeret. Ingen udluftning. Ulideligt at lave cardio. Umuligt at præstere. Kommer hjem med dunkende hovedpine. Dog aldrig været et problem førhen. Meget mærkeligt man ikke reagere med det samme, og får gjort noget ved det, eller skaber noget cirkulation i form af nogle blæsere, som en evt. midlertidig løsning.
Overvejer stærkt udmelding

25 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk træningscenter

Fitness United Herning er et fantastisk godt og ikke mindst hyggeligt træningscenter med god atmosfære. Fitness United Herning har alt til cardio, klassisk styrketræning, funktionelt styrke, hold, mobilitet og sauna. Personalet og ejer leverer service på højeste niveau.
Jeg vil helt klart anbefale Fitness United Herning.

11 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Elendigt center med dårlige…

Elendigt center med dårlige parkeringsforhold og inkompetent personale. Det virker som om, stedet har flere ejere – man kan blive mødt af folk på parkeringspladsen, som truer én med at smide én ud af centeret, fordi de mener, man har taget deres parkeringsplads. Inde i centeret står folk uden arbejdstøj bag disken, og der er tydelig forskelsbehandling af medlemmer.

Jeg har oplevet, at medarbejdere accepterer truende adfærd fra bestemte stamkunder, selv når de overhører en sige “jeg husker dit ansigt” til et andet medlem. Medarbejderen indrømmede at have hørt truslen, men alligevel blev det den forurettede, der fik ophævet sit medlemskab – ikke den truende person. Jeanette som står bag disken var meget afvisende og havde forudindtaget en holdning til fordel for de truende. Det kan eventuelt være fordi personalet var på fornavn med de pågældende truende personer at de nyder en særlig beskyttelse.

Et ubehageligt, rodet og uprofessionelt center. Jeg kan dokumentere alt og bevise mit medlemskab. Kan absolut ikke anbefales.

12 November 2025

Vidneberetning

Vidneberetning
Jeg var vidne til, at centerchefen opførte sig racistisk over for en kvinde med anden etnisk baggrund. En dansk mand blev irriteret og krævede at få bruge en maskine, som kvinden allerede var i gang med. I stedet for at løse situationen retfærdigt, tog centerchefen parti for manden og behandlede kvinden dårligt og respektløst

10 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

⭐ Min oplevelse hos Fitness United…

⭐ Min oplevelse hos Fitness United Aarhus ⭐

(Personlig oplevelse – ikke fakta)

Jeg ved ikke helt, hvad jeg forventede, men Fitness United Aarhus endte med at være et af de mest ubehagelige steder, jeg har sat mine ben. Stemningen dér var så trykket, at jeg næsten kunne mærke det som fugtig luft på huden – som om hele stedet svedte på mig.

Personalet… tja, lad mig sige det sådan: Jeg har sjældent følt mig så forskelligt behandlet. Den måde de talte til mig på, fik mig til at føle mig som en fremmed i mit eget medlemskab. Hele situationen gav mig en klam fornemmelse i maven, som om der var et eller andet råddent i måden tingene blev håndteret.

Der var noget i deres attituder, tonefald og små bemærkninger, der gjorde, at jeg følte mig alt andet end velkommen. Jeg gik derfra med følelsen af, at nogle kunder bliver behandlet bedre end andre – og den slags efterlader en virkelig ubehagelig bismag.

Træningsområdet gjorde ikke stemningen bedre: maskiner der knirkede som om de tryglede om at blive pensioneret, og et miljø hvor man helst ikke skulle lade hånden glide for længe hen over noget som helst.

Alt i alt: en oplevelse jeg virkelig ikke har lyst til at gentage

4 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

⚠️ Min chokerende oplevelse i Fitness…

⚠️ Min chokerende oplevelse i Fitness United Risskov – trusler på livet og tydelig racisme

Jeg har i mange år været medlem af Fitness United, men det jeg oplevede i går i saunaen i Risskov-afdelingen, var så ubehageligt og krænkende, at jeg stadig er rystet.

Jeg gik ind i saunaen for at slappe af, men kort efter jeg satte mig, kom en mand hen til mig med en truende attitude og sagde, at jeg skulle flytte mig – selvom der var masser af plads på begge sider. Da jeg ikke flyttede mig helt væk, satte han sig helt tæt på mig og skubbede mig fysisk med armen.

Jeg bad ham roligt om at lade være med at røre mig, men i stedet begyndte både han og hans ven at true mig verbalt og tale til mig på en måde, der var klart intimiderende. Jeg kunne mærke på deres tone, at de forsøgte at presse mig psykisk og få mig til at forlade saunaen.

Da jeg til sidst valgte at rejse mig og forlade saunaen, fulgte den ene mand efter mig sammen med en medarbejder fra Fitness United.
Her skete det mest chokerende: Manden pegede direkte på mig og sagde med truende stemme:
“Jeg skal nok huske dit ansigt.”

Jeg spurgte ham, hvad han mente med det, og om jeg skulle forstå det som en trussel. Han svarede gentagende gange foran Fitness Uniteds medarbejder:

“Ja, det er en trussel på livet. Jeg skal nok huske dig.”

Dette var ikke en misforståelse – han gentog truslen flere gange, og medarbejderen stod ved siden af og gjorde intet. Ingen forsøgte at stoppe ham eller beskytte mig. Tværtimod stod de bare og så på, som om det var helt normalt.

Jeg var chokeret, bange og følte mig totalt utryg.
Det mest groteske var, at jeg bagefter henvendte mig til centerlederen (direktørens kone) for at fortælle, hvad der var sket.
Men i stedet for at vise forståelse eller hjælpe, sagde hun, at hun allerede havde talt med sin medarbejder, og at hun ikke ville gøre noget ved sagen.
Da jeg bad om at indgive en klage, nægtede hun at modtage den og sagde blot, at jeg “bare skulle lade det ligge”.

Dagen efter modtog jeg så en mail fra Fitness United direktør ved navn Thomas, hvor der stod, at jeg er bortvist for evigt fra centret – uden nogen forklaring eller mulighed for at forsvare mig.

To mænd af dansk etnisk baggrund kan true mig gentagne gange på livet foran en medarbejder – og alligevel er det mig, der bliver smidt ud.
Jeg oplever det som klart racistisk og uretfærdigt.
Jeg føler mig diskrimineret, nedgjort og totalt svigtet af et center, hvor jeg burde føle mig tryg.

Denne oplevelse har gjort mig dybt rystet og har ødelagt min tillid til, at Fitness United behandler alle medlemmer lige – uanset baggrund.

Racisme og trusler hører ikke hjemme nogen steder – og slet ikke i et fitnesscenter, der burde stå for fællesskab, sundhed og respekt.

12 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fitness United i Tranbjerg

De 2 andre nuværende anmeldelser giver 1 stjerne. Det må afhænge meget af hvilket center, for min oplevelse har været lige modsat deres i Tranbjerg.

Der er ansat behjælpelige og gode medarbejdere, faciliteterne er alsidige og brugbare, for både fitness og styrketræning.

Jeg oplevede også, at mit medlemskab blev oprettet forkert, men de fik det rettet næsten med det samme.

Det største minus var en huldet parkeringsplads, men den er nu også fixet for omkring 6 måneder siden.

Jeg har været her i over et år, og stopper kun fordi mit nuværende arbejde har Fitness på arbejdspladsen.

8 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Flot filosofi – men i praksis hykleri, lukkethed og udstødelselosofi

Flot filosofi – men i praksis hykleri, lukkethed og udstødelse

Desværre kan man ikke give 0 stjerner
Fitness United skriver smukt på væggene og deres hjemmeside:

“Vi hjælper dig med at nå det, du gerne vil”
“Ægte ment værtskab og god atmosfære”
“Vi lykkes, når du gør”

Men virkeligheden? Hvis du fremsætter saglig kritik, har erfaring og tør foreslå forbedringer, så er du ikke velkommen.

Jeg fremsatte et fagligt funderet og sagligt begrundet ønske om at udvide kettlebellsortimentet med 36–44 kg competition-kugler, da de eksisterende 32 kg ikke længere var tilstrækkelige. Jeg tilbød endda – gratis – at undervise både medlemmer og instruktører i sikker og effektiv brug.

Mit forslag blev afslået med absurde begrundelser som at “det kunne skabe en forkert stemning” eller “ligne CrossFit”. Senere blev jeg – uden partshøring – ekskluderet som medlem.

Begrundelsen?
En lydløs video af en hændelse, hvor jeg angiveligt skulle have opført mig truende – en hændelse som ingen fra ledelsen ønskede at høre min version af. Videoen blev fremsendt og brugt uden samtykke og uden min viden – hvilket i sig selv er en overtrædelse af GDPR. Men den blev ukritisk lagt til grund for min udsmidelse.

Der blev aldrig foretaget nogen reel undersøgelse. Der blev aldrig stillet spørgsmål til mig eller min kæreste, som var til stede under episoden.
Man ønskede bare en anledning til at slippe af med den “irriterende” med viden og kritiske spørgsmål.

Og det siger alt.

Trustpilot?
Fitness United er ikke interesseret i dialog her – de har valgt ikke at svare på anmeldelser, og det fremgår af Trustpilots egen transparensside. Det taler sit tydelige sprog: De ønsker ikke offentlig feedback – og slet ikke den slags, de ikke kan kontrollere.

Konklusion:
Fitness United prædiker fællesskab, åbenhed og hjælpsomhed – men praktiserer lukkethed, kontrol og udstødelse af de medlemmer, der faktisk ønsker at bidrage.

Der er ikke plads til alle.
Og slet ikke til dem, der ved hvad de taler om.

18 June 2025

Hej fitness United

Hej fitness United

I ville få minus stjerner vis man kunne det

Det hele startede med at vi meldte os i herning afdelingen hos en meget usikker medarbejder
Vi betalte den 31/3 for medlem skab og oprettelse i alt 323 kr de vidste sig så at i kørte halv pris ind til maj månede så vi gik op og gjorde opmærksom på det samt jeg 3 dage efter fik lukket min konto fordi i ikke kunne trække for hængelåse købt mens jeg oprettede mig og min kæreste

Efter flere forsøg ved og henvende os til medarbejderne i centeret har vi bare fået afvide de vidste de ikke rigtig noget om men vi ville få en mail når de havde hørt fra center lederen

Jeg er blevet forsøgt trukket hverdag for køb i automaten hvilket har resulteret i at min medlemskab er lukket 2 gange allerede på under en en uge
Efter kontakt med centeret ledere er vores pris kun gået op

Det må kunne gøres bedre ingen problem da det hed puregym

Nu hænger vi så på 2 måneder træning men ved mindre en god respons på denne anmeldelse så det farvel og tak til fitness United

Så hold jer væk

4 April 2025