Fin Copenhagen Reviews 6

1. Jewelry Store
  2. Jewelry Designer
  3. Jewellery Manufacturer

Written by the company

Hos Fin Copenhagen designer vi smykker, der er skabt til at føles både feminine, tidløse og elegante - smykker du kan have på hver dag, uanset anledning. Alle vores smykker er fremstillet i rustfrit stål med en 18k guldbelægning og en ekstra PVD-belægning som gør dem både vandafvisende og holdbare.

3.9

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

God service med hurtig levering

God service med hurtig levering. Super flot indpakning😍

6 January 2026

Kære Morten

Tusind tak for din søde anmeldelse og for at tage dig tid til at skrive 🤍 Jeg er så glad for at høre, at du oplevede god service og synes indpakningen er fin.

God service og smukke smykker ❤️

God service og smukke smykker ❤️

7 January 2026

Kære Melise

Tusind tak for din søde anmeldelse og for at tage dig tid til at skrive 🤍 Jeg er så glad for at høre, at du synes smykkerne er smukke og oplevede god service.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Fin Copenhagen. Smykkerne er ikke bare smukke – de er virkelig gennemførte i både design og kvalitet. Man kan mærke, at der er lagt tid, omtanke og håndværk i hver eneste detalje.

Kundeservicen fortjener også ros. Jeg blev mødt af en utrolig venlig og hjælpsom medarbejder, der hurtigt svarede på mine spørgsmål og sørgede for, at jeg følte mig tryg gennem hele processen. Leveringen var hurtig, og smykkerne kom i en elegant indpakning, der gjorde oplevelsen endnu mere særlig.

Jeg kan varmt anbefale Fin Copenhagen til alle, der ønsker smykker, som både skiller sig ud, med et klassisk tidsløst design og som holder i mange år. Jeg handler helt sikkert her igen!

20 October 2025

Kære Sofie,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os.
Vi er så glade for at høre, at du både mærker kvaliteten, håndværket og den omtanke, vi lægger i hvert eneste smykke - og at du har følt dig godt taget imod i kundeservice. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker, at hver eneste kunde skal have.

Tak fordi du vil anbefale os videre, og tak fordi du vælger at handle hos os.
Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

De kærligste hilsner

Elegant og klassisk design

Elegant og klassisk design der passer til hverdag og fest. Fantastisk kvalitet til pengene, og super service og levering. Det bliver spændende, at se de næste produktioner. Jeg skal helt sikkert på venteliste igen.

7 November 2025

Kære Bente,
Tusind tak for din utrolig fine anmeldelse 🤍
Det glæder mig så meget at høre, at du synes designet er elegant, og at du er tilfreds med både kvalitet og service. Vi glæder os til at vise dig de kommende kollektioner ✨

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og smukke smykker

Super hurtig levering! Jeg bestilte Flora armbåndet, og det er simpelthen så smukt! Jeg glæder mig til at se hvad der ellers kommer af produkter fra Fin Copenhagen, for det er i hvertfald ikke sidste gang jeg køber derfra <3

3 November 2025

Kære Anna
Tusind tak for din søde anmeldelse, og for at tage dig tid til at skrive 🤍
Det betyder virkelig meget at høre, at du er glad for dit Flora armbånd! Jeg glæder mig til at vise dig de kommende kollektioner ✨

Rated 1 out of 5 stars

uhadadada de gør et sautme ikk alæt for…

uhadadada de gør et sautme ikk alæt for godt og sælger IVÆRFALD IKEK kinesisk takeaway

18 October 2025

Hej,
Der må være sket en forveksling – Fin Copenhagen er en nyopstartet smykkevirksomhed, som endnu ikke er lanceret, og vi har derfor ikke haft mulighed for at levere nogen produkter til dig.

Din anmeldelse ser derfor ud til at vedrøre en anden virksomhed, og vi vil bede dig om at slette eller flytte den, så den rette modtager får din feedback.

På forhånd tak.

De bedste hilsner,