Feriecenter Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

LivøRundt

Deltog i LivøRundt 1/6-25 hvor jeg havde glædet mig til en lækker buffet, efter endt vandretur. Meget skuffet over maden, da stedet jo reklamere med lækre råvarer og alt skulle være hjemmelavet. Rugbrød og pålæg mindede om “ projekt tøm køleskab” ventede uacceptabelt længe på manglende kaffe og kage, som var en del af buffeten. Dårlig service hvor ejer valgte, at overfuse en gæst i alles påhør, som spurgte hvornår kaffen kom. Alt for dyrt - total pengemaskine, min stjerne * går til naturen og det gode selskab jeg selv havde medbragt.

1 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

var til musikfestival på Livø weekenden…

var til musikfestival på Livø weekenden fra fredag den 5. juli
for det første var det meget lukreende, at da vi kom derover, var vi "tvunget" til at købe dyre madbiletter, da der ikke var noget som helst andet at købe.
Ikke engang købmandsbutikken havde så meget som brød eller mælk.
der var ingen muligheder om aftenen for købe en pølse / hotdog eller lignede.
Det sker så det, at jeg bliver dårlig og vil gerne hjem.
vi når kun at få brugt aften og næste morgen mads billet. RESTEN KUNNE VI IKKE FÅ REFUNDERET.
værelserne på vandrehjemmet var nussede, der var snavs i vinduskarmene. Der var ingen gardiner for vinduerne. der var koldt ingen varme, og der kunne heller ikke skues op da hanerne var afmonteret.
arialerne omkring stedet flød med rod og gammelt skrammmel.
overhovedet ikke ryddet op.
sidst og ikke mindst, kørte de tør for ris til aftensmaden.
Der blev sagt - " kom endelig op lige så meget i lyster, der er rigeligt" ---- ok og så kører man tør for ris.
en oplevelse der var under al kritik ---- Kokken havde langt hvidt julemands skæg, måske det også havde drysset lidt ned i det hele

5 July 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hjemmesiden lover alt for meget

Mikael som ejer pladsen er rigtig rar og hjælpsom.
Vi boede i en luksus ferielejlighed.
Da vi ankom stod der fyldte askebægre flere steder udenfor og lejligheden var beskidt på trods af den var gjort klar. Gryderne var ikke rigtig rene, hvilket jeg mener burde være tjekket. Der er meget begrænset service F.eks ingen vinglas, mindre skåle, osteskærer osv men dejlige store kaffekrus. Det er en pæn luksus lejlighed med rigtig gode senge sammenlignet med andre campingpladser. Og pæne møbler og indrammet plakater på væggene. Beliggenheden er dejlig og der er gode spots til at nyde udsigten. Der er små stykker med sandstrand men ingen badebro som der er reklameret på hjemmesiden.

Der er IKKE en restaurant!

Poolen er stor og med saltvand hvilket er fedt, og der er god plads til flere familier rundt om poolen.
Pladsen bærer præg af, at den er gammel og slidt overalt. Størstedelen af gæsterne er fastliggere hvor der er en overvægt af pensionister.
Den ene stjerne er for de gode senge og for beliggenheden.
Vi var her i 2015 og i 2016 uden børn - efter i år kommer vi ikke retur.

9 July 2023

Dårlig ferie oplevelse

Vi havde en helt igennem dårlig oplevelse under vores ophold.
Der var meget beskidt, dårlig hygiejne og rodet over det hele.
Betjeningen var uforskammet og gav minimal service.
Udenoms arealerne var forsømte, der var huller i jorden og på legepladsen stak der søm og skruer ud, som vores børn kom til skade på.
Dette er en campingplads vi desværre under ingen omstændigheder ser os i stand til at anbefale til nogen andre.

30 September 2016

Is this your company?