Kæmpe anbefaling. Virkelig god kundeservice. Da en pakke var lidt langsom pga. PostNords levering hjalp Kim os på vej. Han både skrev til PostNord og tilbød os alternativer, hvis pakken blev yderli... See more
See what reviewers are saying
Hej Mange tak for hjælpen! Jeg vil gerne udtrykke min store tilfredshed med den måde, min reklamation er blevet håndteret på. Jeg oplevede en hurtig, professionel og meget imødekommende s... See more
Utrolig positiv oplevelse med kundeservice. Har flere gange handlet hos fcbshop, og været glad for mine køb. Mit sidste køb var en jakke, som desværre gik i stykker efter kort tid. Jeg skrev til ku... See more
Company replied
Kim is the MAN. EN HELT IGENNEM FANTASTISK GOD SERVICE. Det er sjældent man oplever en butik have så god en service, at man får lyst til at købe derfra alene af den grund. Jeg bestilte t-shirts til he... See more
Company replied
Company details
About FCBSHOP.dk
Written by the company
Alle produkter på FCBSHOP.dk er officielle FC Barcelona produkter. Det betyder, at der for hvert eneste produkt er betalt licens til FC Barcelona for brug af klublogo, navn og andre elementer omfattet af klubbens ophavsrettigheder. Med andre ord støtter man FC Barcelona økonomisk, når man køber produkter på FCBSHOP.dk.
Vi gør meget ud af, at det skal være trygt og sikkert at handle på FCBSHOP.dk. Derfor foregår betalingen direkte gennem Danmarks største betalingsleverandør NETS, hvor man kan betale sikkert med Dankort, VISA, VISA electron, MasterCard og MobilePay. Vi trækker først pengene når varen afsendes.
Vi håber, at de mange danske Barca-fans vil finde nogle spændende og flotte Barca-produktter i vores shop. Visça el Barça!
Hilsner fra holdet bag FCBSHOP.dk.
Denmark
- kontakt@fcbshop.dk
- fcbshop.dk
No recent history of asking for reviews
Fantastisk
Fantastisk, hurtig og flot kundeservice. Kan kun anbefale denne butik, som jeg har brugt flere gange. Varerne er af virkelig god kvalitet.
Super service og hurtig respons
Super service, hurtigt levering og hurtigt svar på henvendelser. Bredt og flot udvalg og har varerne på lager. Havde reklamation og fik tilsendt nyt med det samme. Kan kun anbefale denne webshop :o)
Fremragende service
Godt udvalg, rimelige priser, hurtig ekspedition og forsendelse. Da et replica sæt vi havde købt gik op i trådene efter første brug, fik vi tilsendt et nyt sæt uden brok. Fremragende service.Tak for det
Fantastisk service og super varer
Fantastisk service, ekstremt hjælpsomme og meget venlige ved ombytning og returnering. Super varer, og et trygt sted at handle.
Utrolig positiv oplevelse med…
Utrolig positiv oplevelse med kundeservice.
Har flere gange handlet hos fcbshop, og været glad for mine køb.
Mit sidste køb var en jakke, som desværre gik i stykker efter kort tid. Jeg skrev til kundeservice, og fik meget hurtigt et fint svar tilbage, og allerede dagen efter, blev der sendt en ny jakke. Jeg kan varmt anbefale at handle hos dem.

Reply from FCBSHOP.dk
Flotte produkt og super kundeservice!
Flotte Barca produkt og super kundeservice! Min opplevelse var at dette var en trygg og god handel, og jeg vil garantert handle her igjen når behov for nye Barca produkt melder seg :D

Fantastisk service
Fantastisk service, godt udvalg og hurtig levering 💙❤️

FREMRAGENDE KUNDESERVICE
Jeg handlede første gang på fcbshop.dk og min oplevelse er yderst positiv. Jeg købte en FC Barcelona fodboldtrøje til min lille nevø på 7 år.
Trøjen viste sig desværre at være for lille i størrelsen og den lille knægt var fuldstændig utrøstelig. Han var så ked af det, at trøjen ikke passede, så jeg vidste, at jeg skal handle med det samme.
Jeg vil gerne takke indehaveren Kim for en rigtig god service og for en hurtig behandling af sagen. Der blev svaret på mails med det samme og efter jeg har sendt pakken retur til fcbshop.dk, gik der ikke særlig lang tid og trøjen er blevet byttet om til lidt større størrelse. Dejligt! :-)
For som Kim skrev til mig: "Det var da så lidt - det vigtigste er, at I er glade og tilfredse - ikke mindst din nevø". Hvor sødt og betænksomt.
I skrivende stund er pakken med trøjen på vej til Tjekkiet, hvor en lille dreng glæder sig til at iklæde sig sin nye "Barca" trøje og begiver sig ud på grønsværen.
1000 tak fra en yderst tilfreds kunde.
Hilsen
Eva With

Virkelig god service
Virkelig god service. Jeg bestilte en fødselsdagsgave i sidste øjeblik, og skrev i kommentaren, at det hastede. De skiftede leverings form, så den kunne nå at komme!
Kan kun anbefale at handle her (jeg har selv købt hos dem flere gang) :)

Super god service
Super god service,
Jeg fik ordren sendt samme dag, efter forespørgsel pr. telefon og en mail der bekræftede dette kort efter.
Originale varer (fodboldtrøje/drikkedunk)
Her handler jeg gerne igen..

Fantastisk service
Fantastisk service, Kim er simpelthen så serviceminded, svare med det samme, super dejligt tøj og dejlig nem webshop med gode priser

Fantastisk kundeservice og hjælpsomhed
Fantastisk kundeservice og hjælpsomhed. Super hurtig respons på henvendelse.

Varmeste anbefaling
Nem hjemmeside, gode tilbud, og hurtig levering. Samt Noget af det bedste service jeg har oplevet længe.
Vi havde et mærke der uheldigvis var røget af et par bukser. Skrev en mail til dem, og samme dag fik jeg svar og vi løste problemet til UG. Så helt klart kun varmeste anbefaling til Barcelonas fans i Danmark 🙌🏻

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️er ikke nok.
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️er ikke nok.
Webshop med stort udvalg til Barca-fans.
Lækre produkter i super kvalitet. Hurtig levering og en fantastisk hjælpsom kundeservice.
Nemt at returnere varer.

Reply from FCBSHOP.dk
Da I opdagede at leveringen var gået…
Da I opdagede at leveringen var gået galt hos PostNord var I hurtige til at løse situationen. Verdensklasse service!

Fantastisk service
Super service, overskuelig webshop, hurtig levering og skøn kvalitet.
Havde bestilt en forkert størrelse, opdager det, da jeg modtager mailen med med, at ordre er klar til afsendelse. Skynder mig at skriver samme aften kl 21, og får svar indenfor 15 min, at de ændre min ordre til den rigtige størrelse, og 2 dage efter modtager jeg pakken 🤩

God og imødekommende service😊
God overskuelig hjemmeside/shop og rigtig god service, og hurtigt svar på mail når man skriver til dem.
Imødekommende og god service 😊😊👍🏻👍🏻

Reply from FCBSHOP.dk
Har kun oplevet meget god service og…
Har kun oplevet meget god service og levering. Altid et hit når man skal finde gaver til Barca-fans