Hej Cezary
Vi kan bekræfte, at du havde købt en fodboldrejse med fly, hotel og billetter til Carabao Cup finalen mellem Manchester City og Arsenal velvidende, at billetterne ville blive i Manchester City afsnittet.
Denne information fremgik tydeligt i forbindelse med bookingen, og det er derfor dit eget ansvar at sikre, at billetterne matchede med jeres præferencer.
Du kontakter os først 3-4 dage før kampen og oplyser, at I er Arsenal-fans, da billetterne er blevet udstedt, og ændringer ikke længere var en realistisk mulighed.
Vi har flere gange, både før og under rejsen, gjort opmærksom på de gældende retningslinjer samt præcis, hvad jeres køb indebar. På trods af dette kan vi efterfølgende konstatere, at I valgte ikke at efterleve disse.
Det er en grundlæggende regel ved fodboldkampe, at der ikke findes neutrale pladser, og at man ikke må støtte modstanderholdet i det afsnit, man er placeret i. Dette er en fast del af sikkerhedsproceduren omkring afviklingen af fodboldkampe.
Vi er derfor ærgerlige over din anmeldelse, da vi føler vi har gjort alt i vores magt for at informere tydeligt både før, under og efter jeres køb.
Med venlig hilsen,
Mathias - FanTravel DK