Syntes det var det fedeste koncept Indtil jeg blev snydt og som jeg kan se andre os har skrevet Har betalt, ik modtaget, truet med inkasso firma og så bare mødt at super ubehagelig og dårlig ser... See more
Company replied
Det saftsusme top Dollar underholdning til en møj møj billig basseøre. Der er ik andet at sige end en frygtelig masse tommel up's👍👍👍. Tak for mange timers fantastisk underholdning/hygge. 😉😀
Company replied
Jeg bestilte min Fanboy her i maj måned og har netop lige fået den jeg må sige 349 kr om måneden for 3 spil og noget lækkert Guf med oveni det er altså en god Deal Især når man så åbner boksen og... See more
Company replied
Har købt fra dem flere gange nu og alt er gået efter planen hver gang. Billigste produkter på markedet og de bliver leveret til tiden. Sublim kundeservice! Det er ligesom at chatte med en ven, som... See more
Company replied
Vi vil gøre det sjovere, nemmere og mere socialt at være gamer. Det gør vi ikke alene bare ved at vores kunder sparer penge, men også ved at give dem fleksibiliteten, i at kunne vælge lige den løsning der passer deres behov til gaming.
Pilestræde 48, 1. Sal, 1112, København K, Denmark
Det er lidt ligesom juleaften hver gang man modtager en en fanbox for man ved aldrig om der er i den :)

Reply from FANBOY
Medlem af deres fanbox - meget tilfreds med indholdet. Udover det, er deres kundeservice på pletten og svarer utroligt hurtigt

Reply from FANBOY
Fik for mere ind jeg havde forventet
Gode spil de sendt til mig
Har haft fat i kunde service to gang og de er hjælpsom og venlig og skrive med..
Deres live chat har max. være 30 min vente tid
Kom inden for den tid der blev sagt
alt i alt et firma der holder hvad de lover og glæder mig til mange flere Fanboy boxer

Reply from FANBOY
En rigtig god service man får og nogle fede spil som jeg glæder mig rigtig meget til at spille.

Reply from FANBOY
Virkelig en god spil pakke med lækkert nyt guf hver gang 🙌🏻🤩

Reply from FANBOY
Fantastisk service. Altid hurtig svar og hurtig forsendelse👍👍

Reply from FANBOY
Jeg har fik min første box i sidste uge, og jeg blevet mega glad over, at få den.
Den havde nogle spil, som jeg gerne vil have, så det var et kæmpe PLUS.

Reply from FANBOY
Altid hurtig service og gode priser. Der er gode penge at spare og en dejlig hurtig leveringstid. Derudover kan man i Fanboxes få nye fysiske kopier af spil, noget som jeg har manglet andre steder. Kan klart anbefales!

Reply from FANBOY
super service og en rigtig fed fanbox
kan desværrer kun give 5 stjerner

Alle pengene værd!!!!
Kan slet ikke vente med at få min næste fanbox!!!!!!!

Reply from FANBOY
Rigtig god oplevelse indtil videre. De kommer med gode ting, og lytter til deres kunder hvis de har nogle noter. Vil 100% anbefale

Reply from FANBOY
God service af engagerede mennesker. Man får meget for pengene. Kan helt klart anbefales!

Reply from FANBOY
Modtog i dag min fanbox fra fanboy.
Et spritnyt koncept med en månedligt modtagelse af spil og mundgodt.
Jeg blev overrasket over hvad man faktisk fik med i boksen.
Jeg ejer pt ikke en Xbox One men Ey spillende kan man jo altid gemme til man får købt en.
Jeg glæder mig hvertifald til næste kasse kommer
Steffen jørgensen
Ærø

Reply from FANBOY
Man får som lovet to AAA spil, nogle snacks og drikkelse. Super god kommunikation hvis man har spørgsmål, kan klart anbefales 👍

Reply from FANBOY
Fanboy er klart en anbefaling.
SUPER FED SUPPORT!!
Og klart alle pengene værd...
Dumt og lade vær og tilmelde sig.
Supporten anders, er klart den fedeste supporter jeg til dags har mødt. Thumbs up herfra.

Reply from FANBOY
Ændre vilkår for abonnement, bag kundernes ryg, uden at informere dem.
Man kan ikke bare ændre i et abonnement, først skrive folk for 2-3 AAA titler, og så når de har tilmeldt sig ændre det til at det kan være andet end AAA.
Det er forkert og ulovligt. Forvent at høre fra forbrugerrådet!
Til folk der tænker på at tilmelde sig. Lad være, dette firma kan ikke stoles på. Som det tydeligt ses i div. Fb gaming grupper på fb. Hvor folk deler billeder af, at de har ændret deres beskrivelse af kassen. Der er også delt billeder af hvad de skriver til folk i chatten når folk henvender sig. De spørger sågar en om hvad, de skal gøre for at han ændre hans anmeldelse til flere stjerner, da han klagede over at de havde ændret det med AAA spil.

Edit:
Ændre min andmeldese da jeg fik et opkald fra dem her for nogle timer siden omkring min andmeldelse hvor jeg fik forklaret situtationen og det viste sig bare at jeg havde været uheldig at min mail var blevet væk i systemet og nogle tekniske fejl fra deres side af ved de andre forsøg. Jeg fik dog også rabat på mit produkt som undskyldning. Og det glæder mig at se at de virkelig går op i deres kunder og kunder med dårlige oplevelser som mig hvor de prøver så godt som muglig for dem.
Har været virkelig glad for fanboy før i tiden men det kan ikke siges længere. Deres service er gå fra at være superb med deres live chat til at være den værste support jeg længe har set, så dårlig at jeg ikke engang kan komme i kontakt med dem. Jeg købte en pro controller for nogle uger siden hvor jeg ikke lagde mærke til at den ikke var på lager. Da jeg så dette besluttet jeg mig for lige at høre hvornår de tænkte de vil komme hjem igen, da jeg skal på efterskole om d.6 og gerne vil have ændret adressen hvis jeg den først kommer efter den da. Det var så herfra oplevelsen begyndte at gå ned ad bakke. først lagde jeg mærke til at livechat var fjernet men var blevet erstattet med en telefon linje, så jeg var tvunget at ringe til dem. Jeg blive velkommet med en forindtalt besked der siger at jeg lige skal vente (hvilket er helt fin), men problemet opstår når jeg bare bliver lagt på gentagende gange. Så tænker jeg at jeg skriver da bare en mail til dem. Den mail har de så haft 3 hverdage til at svare på og der er stadig ikke kommet noget svar. Prøver at ringe til dem igen når alle helligdagende ovre, hvis ikke jeg kan få kontakt må jeg jo bare indse at jeg kommer til at vente 1 månded på den da det er der hvor jeg kommer hjem igen