Familien KL Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

En virkelig god oplevelse ❤️

En virkelig god oplevelse ❤️
Jeg har bestilt nogle produkter hos Familien KL, som er lavet i det fineste krydsfiner, og jeg er simpelthen så imponeret over resultatet!
Det er virkelig flot håndværk, lækker kvalitet og utrolig fint lavet. Hele processen har været rigtig god, og kundeservicen har været helt i top fra start til slut.
Jeg synes især, det er et kæmpe plus, at man får mulighed for at se produktet, inden det bliver færdiglavet og sendt. På den måde kan man bekræfte, at det ser ud, præcis som man ønsker.
For én ting er at se et produkt på et billede – noget helt andet er at stå med det fysisk i hænderne. Og jeg må bare sige, at det i virkeligheden er endnu flottere, end jeg havde forestillet mig! 😍
Jeg kan varmt anbefale Familien KL, hvis man leder efter noget personligt, flot og lavet med sans for detaljerne. ❤️

19 August 2026

Den fedeste service længe

Af flere årsager, har jeg i konfirmationsforberedelsen ikke tænkt så meget over gaven til vores datter, udover hun skulle have en rejse til Thailand. Samtidig skulle jeg have lavet en gavecheck fra min far.

Jeg skrev derfor en mail til Familien KL om aftenen, og spurgte om jeg kunne nå at bestille med kort varsel

Der kom hurtigt svar fra Allan der lovede at hvis jeg bestilte med det samme, så skulle han nok fikse det med det samme og afsende næste dag. På den måde ville tingene kunne nå frem.

Og ganske rigtigt. Som lovet kom de frem 2 dage senere, og ordren kunne hentes igår. Derudover lå der den fineste håndskrevede besked med tillykke med og til vores datter.

Handler klart hos jer en anden gang

18 May 2026

Hurtig levering

Hurtig levering, flot produkt, og mega god stil at sende en personlig hilsen med.
Fem stjerner herfra

21 February 2024

Kan klart anbefales

Jeg har bestilt ved dem 3 gange. Og de er så nemme at kommunikere med, og hurtige til at svarer (jeg skrev over Instagram) Efter jeg viste dem til min mor, har kun også bestilt noget et par gange.
Kan klart anbefales!

1 October 2022
Rated 5 out of 5 stars

jeg er mere end tilfreds!

jeg er mere end tilfreds! Jeg stod og skulle bruge en persoblig gæste bog inden for 4 - 5 dage til bryllup/dåb. Jeg skrev med Rikke og vi aftalte at det kunne godt lade sig gøre. Jeg gik ind og bestilte med det samme og allerede dagen efter var min vare afleveret på posthuset. Super unik, speciel og ikke mindst personlig gæstebog, det er klar et sted jeg vil anbefale til andre, simpelhent så smukke profukter!

2 February 2023

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look