Eternalcopenhagen

Det er rent fup

Det er rent fup, varene er fake og lever ikke op til billedet man bestiller, sikkert temu varer.
Ærgerligt at miste penge hertil, de trækkes med det samme og de svarer ikke på mail.

12 July 2025

Ren svindel

Ren svindel, købte en Stone Island trøje der fra efter at have set en reklame på TikTok med den. Jeg modtog først pakken cirka 3 uger efter og kvaliteten var virkelig dårlig. Ikke lade deres TikTok videoer snyde jeg det er svindel

18 June 2025

FUP OG SVINDEL

Bestilte efter en TikTok-reklame med flotte løfter – 100 % ægte, hurtig levering og “500 glade kunder”. Alt var løgn. INGEN varer, INGEN svar. Ren svindel. Lad være med at købe herfra!

10 May 2025
Rated 2 out of 5 stars

Jeg fik min pakke

Jeg fik min pakke, men nogle uger efter de sagde den ville blive leveret. Kæmpe scam. Bestilte en Stone Island trøje, og som man kan se inde på hjemmesiden ser den meget ægte ud, da jeg får den er det bare tydeligt at det er fake. Stone Island står ikke i nakken hvor det burde. Stor fejl at bestille derfra.

7 May 2025

SCAM!!

Scam!!

Jeg købte noget d. 21 april, og jeg har ik hørt noget fra dem. Jeg havde fået en ordersbekræftelse, hvor der stod den blev sendt fra kina. Jeg ha ik hørt noget siden. Det er noget møg og i skal holde jer langt væk, hvis i ikke gider at smidde penge lige ned i toilettet. DET ER NOGET HUNDEÆDE!!! JEG HÅBER INTET GODT FOR DEM DER HAR LAVET DEN

21 April 2025

Scam!

Det ser fint ud og det hele, og når man køber noget fik jeg os en ordre bekræftelse, og vidst os at pakken var på vej. Men jeg bestilte den d 21 april, og det er i dag d 5 maj, og har ikke fået mere. Så det er 100% SCAM, ikke køb derinde!!!

21 April 2025

SCAM

Scam

Du kan se på deres hjemme side at der står 4.5 på trust pilot men når du trykker på det kommer deres hjemme side frem og jeg faldt i jeg købte 4 ralph lauren trøjer 1 t-shirt og en vest split penge 🫣😡

17 April 2025

scam

scam
jeg købt en armbånd til min veninde som gave og jeg fik en leveringsnummer men den blev ikke opdateret indtil jeg chekker ders hjemmeside og indser at det er alt en scam så har mistete penge og kan ikke komme i kontakt med dem

13 March 2025

Scam

Havde bestilt noget fra deres hjemmeside i begyndelsen af ramadan, og nu er ramadan snart ved at være slut, og har ikke modtaget noget som helst fra dem…. Ikke engang en bekræftelse på min ordre. Der er ingen måder at komme i kontakt med dem på via deres hjemmeside

6 March 2025

Take a closer look