Elternativet ApS Reviews 44

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service! Vi stod lidt med røveren i postkassen, da stik åbenbart var blevet hevet lidt vel voldsomt ud af tidligere ejer. Så i panik ringede vi til ELternativet for at spørge om de kunn... See more

Rated 1 out of 5 stars

Svindler firma! Jeg overtager min andelslejlighed i August måned, og kan på overdragelsesdagen se, at stort set alle stikkontakter hænger ud af væggene, og i et af rummene er der en stikk... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Elternativet har stået for al el på vores klinik i København. Der er udskiftet eltavle, sat nye lamper til og overvågning. Patrick er meget hjælpsom og klar til at løse alle vores udfordring... See more

Rated 5 out of 5 stars

For flere år siden havde jeg en positiv oplevelse med Patrick fra Elternativet. Det var derfor oplagt at kontakte dem igen i denne omgang da jeg igen fik brug for en elektriker. Patrick var lige s... See more

1. Electrician

Information provided by various external sources

Udfører alle former for el-installationer og energioptimering. Alle opgaver udføres med høj faglig standard, og sørger altid for at overholde de aftaler der bliver lavet.

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk arbejde og helt igennem…

Fantastisk arbejde og helt igennem behaglig at arbejde med!

Patrick har været en ren fornøjelse at have som elektrikker til at udskifte alle el-instalationer og opsætte spots i vores lejlighed.

1 April 2019
Rated 4 out of 5 stars

Arbejdet og pris er i orden!

Ejeren Patrick er super sød, og prisen er helt ok. Vi har fået lavet diverse småting blandt andet havelys og udskiftning af havelamper. Alt i alt er vi tilfredse, men ligesom med så mange andre håndværkere, har de meget travlt, og det sætter desværre sine spor. Der blev ikke ryddet ordentligt op, og den sidste tilslutning kunne først tilsluttes et par uger efter:-(

30 November 2018

Udtag til lampe

Fik fikset udtag til af en service minded ung mand, kom hurtigt efter forespørgelse og desuden meget forstående overfor vores ønsker.

Jeg kan derfor stærkt anbefale ham, efter et godt stykke håndværk!

23 May 2017
Rated 5 out of 5 stars

Udskiftning af 40 spots!!

Opgaven var at få udskiftet vores eksisterende spot til nye LED spot, samt opsætning af nye spot, noget IHC styring og en masse andre småting vi skulle have lavet. Allerede fra start var kommunikationen god med Patrick, som var forbi og se vores hus. Vi havde nogle ønsker til nogle ændringer, som Patrick kom med nogle gode løsninger på. Da huset er et gammelt hus, opdagede Patrick nogle ulovlige installationer, som hurtigt blev fikset. Patrick er utrolig serviceminded og sød overfor hele vores familie, og brugte også tid på at svare vores børn når de spurgte om alt mellem himmel og jord. Vi er super tilfredse med arbejdet og rigtig glade for resultatet.

25 April 2017

Fantastisk

Jeg har af flere omgang brugt Elternativet og jeg er endnu ikke blevet skuffet. Arbejdet har hver gang været gjort flot og til tiden og er der det mindste problem eller ønske kan Patrick komme med en løsning.

Stårdu og skal ha' udført el arbejde kan jeg kun anbefale Elternativet :)

22 November 2016

Meget tilfreds

Jeg havde elternativet ude til at trække kabler for mit kontor, alting blev lavet perfekt, og prisen var fair..

Bruger helt sikkert dem igen

19 April 2016

Virklige god service

Jeg har brugt dem nogle gange nu..
De kommer til tiden og de gør et KANON stykke arbejde..

Endelig et trikker Firma som overholder aftaler og er til at betale.

4 April 2016

Ny installation

Jeg har brugt Elternativet! i forbindelse med nye installation i min lejlighed. utrolig kompetente medarbejder, hurtig service og fantastisk slut resultat.
Skarp pris!

Stor anbefaling herfra

1 April 2016
Rated 5 out of 5 stars

Det hele blev bedre end forventet

Jeg stod og skulle lave nyt køkken. Alt var som forventet, lige indtil jeg fik hevet det gamle ned og pillet tapetet af. Så startede hele kaosset, der var jo en deadline på hvornår det nye skulle monteres. Og det viste sig at den strøm der var i det gamle køkken ikke var lovlig, og at der skulle flere stikkontakter end planlagt. Heldigvis for mig fik jeg fat i Patrick, og fik forklaret situationen, hvilket resulterede i at han kom og kiggede om eftermiddagen. Dagen efter mødte der to mand op, patrick kunne godt se at der var en større udfordring, hvis der skulle fikses strøm og trækkes ekstra ledninger mm. Men det blev løst og mit køkken blev sat op uden forsinkelse. Patrick og Elternativet er kodet ind på min telefon hvis jeg en dag skal bruge hjælp til el.
Mvh Kristian

16 March 2016

Virkelig god oplevelse..

Vi har haft benyttet Elternativet af flere omgange til at ordne vores elinstallationer og netværk. De fremstår altid professionelle og er meget grundige. En ting som jeg har haft lagt mærke til, er at de altid tager skoene af og rydder pænt op efter sig. Jeg vil til hver en tid anbefale andre og bruge Elternativet som elektrikere.

16 March 2016

Elternativet er bedst

Jeg brugte Elternativet da jeg skulle have lavet el tjek og udbedret mangler i forbindelse med salg af min lejlighed. De var fleksible og yderst profesionelle. Jeg vil anbefale Elternativet til alle der ska bruge en god og venlig elektriker der samtidig har fair priser.

12 March 2016

Det fungere bare!

Elternativet får vores varmeste anbefaling efter vi har brugt dem til installation af opvaskemaskine, komfur og andet el-arbejde i vores hjem. De overholder aftalte tidspunkter og der er ingen "små overraskelser" udover en enormt flink elektriker med god service til følge. Vi takker jer også for den rådgivning vi fik under valg af hårdehvidevarer, inden installationen.

De bedste anbefalinger fra
Søren og Lise
Frederiksberg

10 March 2016
Rated 5 out of 5 stars

Super Rådgivning og arbejdet blev lavet hurtigt og perfekt

Elternativet har lavet en del el arbejde for os og alt bliver altid udført til tiden eller hurtigere og altid meget grundigt.
Sidste vi brugte dem skulle de skifte en masse armaturer og lysstofrør i vores produktion.
Vi fik en grundig rådgivning fra Patrick om hvilke armaturer og lysstofrør vi burde vælge, da det lys de udsender er vigtigt for vores produktion.
De var endda så venlige at udskifte mange af dem om aftenen og i weekenden, da vores maskiner altid er i gang i hverdagene. Det til trods, blev de færdige før aftalt tid og det blev endda lidt billigere end det beløb Patrick havde givet som overslag.
Elternativet har min varmeste anbefaling og vi vil helt sikkert blive ved med at bruge dem.
Brian / Xpress Tryk ApS

2 March 2016