Eloped Reviews 273

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Bra och billig moppe, men fel manual skickades med, några delar satt löst, ingen info om att den var 7 år gammal (om än ej begagnad) och ingen info om vilket mail som utgjorde kvitto. Snabba svar på m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hej, jag beställde min Eloped i fredags morse, dvs fredag dden 7e april. 8e april fick jag meddelande från transportföretaget DHL att Elopeden kommer att levereras måndagen 9e april, vilket skedde... See more

Rated 5 out of 5 stars

Utan elopeden skulle jag ej kunna handla, kan inte gå de 6 km t o r. Elopeden ger mig frihet att åka runt i byn och dess omgivningar. Däremot tar inte landsvägsbussarna elopeden ombord - enbart rullst... See more

Company details

1. Disability Equipment Supplier
  2. Moped Dealer
  3. Motor Vehicle Dealer

Written by the company

Sedan starten 2007 har vi på Eloped i Malmö erbjudit elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden, bestå av högkvalitativa komponenter och ge en fulländad användarupplevelse. Här kan du köpa elmopeder, elmopedbilar, promenadscootrar och mycket annat. Våra elfordon produceras av kvalitetssäkrade leverantörer i några av världens största fordonsfabriker.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All languages

Rated 3 out of 5 stars

Bra moppe men dålig info

Bra och billig moppe, men fel manual skickades med, några delar satt löst, ingen info om att den var 7 år gammal (om än ej begagnad) och ingen info om vilket mail som utgjorde kvitto. Snabba svar på mail dock.

12 March 2026

Reply from Eloped

Hej Andreas, tack för ditt omdöme! Tråkigt att manualen blev fel och att några delar satt löst vid leverans – det ska såklart inte hända och vi tar med oss din feedback.
Mopeden är fabriksny och aldrig använd, men vi håller med om att information om tillverkningsår kunde framgått tydligare.
Kul att du ändå upplever mopeden som bra och prisvärd, och du är alltid välkommen att höra av dig igen.
Med vänliga hälsningar, Johanna på Eloped

Rated 5 out of 5 stars

Snabb och smidig leverans av mina…

Snabb och smidig leverans av mina torkarblad. Mycket nöjd!
Mvh Ingrid Lagergren

3 March 2026

Reply from Eloped

Hej Ingrid, tack för ditt toppbetyg! Vi blir verkligen så glada av att höra att du är nöjd med leveransen och att vi har levt upp till dina förväntningar!

Rated 5 out of 5 stars

Fick svar på mina frågor och leveransen…

Fick svar på mina frågor och leveransen skedde t o m fortare än jag trott!

2 February 2026

Reply from Eloped

Hej Leopold, tack för ditt otroligt fina omdöme. Vi blir så glada av att höra att vi både levererat bra service och snabb leverans till dig. Det är något vi ständigt strävar efter till alla våra kunder!
Tveka inte att höra av dig om du har ytterligare frågor i framtiden!

Snabbt och enkelt

21 January 2026

Hej Thomas,
Tack för ditt toppbetyg! Vi uppskattar otroligt mycket att få höra att din upplevelse hos oss har varit snabb och enkel. Tveka inte att höra av dig om du har ytterligare frågor framöver!

Trevligt och kunnigt bemötande

Försäljarens vilja att hjälpa och informera om Elopeden

10 November 2025

Hej Göran,
Tack för ditt otroligt fina omdöme och positiva kommentar om min kollega! Jag ska givetvis föra dina fina ord vidare till honom. Vi hoppas du är nöjd med din Eloped och får många trevliga åkturer framöver.
Med vänliga hälsningar, Johanna på Eloped

Bra sortiment

Trevligt bemötande

1 November 2025

Reply from Eloped

Hej Johan, tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du tycker om både vårt sortiment och att du har upplevt trevligt bemötande från oss! Om vi kan göra din upplevelse ännu bättre är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss!

Bra service

Bra service. Trots helger snabbt expedierat.

8 January 2026

Reply from Eloped

Hej Siv, tack för ditt fina omdöme. Vi är så glada av att höra att du tyckte om vår service och att du fått hjälp snabbt trots helger. Vid framtida frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

Rated 5 out of 5 stars

Jag fick snabbt svar på mina…

Jag fick snabbt svar på mina funderingar och oklarheter runt vissa funktioner. Alltid trevligt mottagande i telefon. Till våren ska jag köpa till ett extra batteri.

9 January 2026

Reply from Eloped

Hej Bengt, tack för ditt otroligt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du har fått ett trevligt bemötande från oss och fått svar på dina funderingar. Om du har några frågor i framtiden är det bara att höra av dig till oss så hjälper vi dig vidare!

Bra personlig service

18 December 2025

Hej Jörgen,
Tack för ditt toppbetyg! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med den personliga servicen då vi ständigt strävar efter att leverera förstklassig service.
Tveka inte att höra av dig om du skulle behöva mer hjälp framöver!

Det är som om den är ny bra batterier

Det är som om den är ny bra batterier
Men är nog problem med batteri mätaren.

18 November 2025

Hej Michel,
Tack för ditt fina omdöme! Det är så kul för oss att höra att du är nöjd och att din scooter fungerar som nytt efter batteribytet. Om du har problem med batterimätaren så är du varmt välkommen att kontakta oss på 040-309292 så ska vi hjälpa dig vidare med det!

Rated 4 out of 5 stars

Fick ett snabbt svar då jag sökte…

Fick ett snabbt svar då jag sökte leveranstid på mitt paket.

5 November 2025

Hej Håkan,
Tack för ditt omdöme, vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och att du är nöjd med det snabba svaret du fick på din fråga. Om det finns något vi kan göra för att göra din upplevelse ännu bättre, är du alltid välkommen att höra av dig.

Helnöjd Elopedkund

Vänligt bemötande och personal som verkligen ger den hjälp man behöver.Känns mycket tryggt att vara Elopedkund. Därtill är jag helnöjd med min Elit.

28 October 2025

Hej Kerstin,

Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med bemötandet från personalen och att du fått den hjälp du behöver! Vi finns alltid här om du i framtiden har några frågor eller funderingar om din Eloped!
Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett så fint omdöme!

Rated 5 out of 5 stars

Kan man ge högre betyg än 5/5?!

Har sagt det förr och säger det igen, är verkligen fortsatt extremt nöjd även efter att ha kört flera gånger i veckan i över 1 års tid och året runt med min el-moped ES TTX. Dessutom är företaget och de som jobbar på Eloped verkligen att lita på och denna gång gällande servicen på min el-moped.

Mycket uppskattat är det fina bemötandet, de snabba svaren, proffsigheten, kvalitén rakt igenom och såklart leveransen.

Jag är ytterst tacksam för allt och kan verkligen inte nog rekommendera Eloped ! Högsta betyg får ni igen.

30 October 2025

Hej Chris,
Tack för det otroligt fina omdömet du har lämnat, vi blir oerhört glada av att höra att du är så nöjd med både din moped och det bemötande och service du har upplevt hos oss. Vi strävar alltid efter att leverera service utöver det vanliga!

Vi finns alltid här om du skulle ha några fler frågor eller vid framtida serviceärenden och liknande!

Enkelt att köpa.

3 October 2025

Hej Sven,
Tack för ett väldigt fint omdöme! Vi blir oerhört glada av att höra att du upplever det enkelt att handla från oss!

Rated 1 out of 5 stars

Otroligt dålig service och kunskap i företaget

Skulle beställa hem en spindelled åt en kund till en eloped bil.
1. Det första det börjar med är att personen i telefon som ska sälja delarna vet inte vad en spindelled är!!!???
Detta samtal tar ungefär 40-45min innan han kommit fram till att delen han fått tag i är rätt efter att jag fått sitta och beskriva hur den ser ut.
2. Delen kommer jag sätter på det på kundens bil och försöker att få kontakt med eloped för att veta vad spindelleden kostar.
Inget svar och jag får fakturera kunden då denne behöver ha sin bil.
Jag fakturerar ett lägre pris än den genomsnittliga lösa spindelleden på en bil för delen jag satte på är mer eller mindre som en leksak.
3. Faktura från eloped kommer 2 veckor efter att kunden fått delen på bilen den redovisar att spindelleden är dyrare än spindelleder på många vanliga bilar!
4. Försökt vid åtskilliga tillfällen att få tag i eloped och sitter i deras telefonkö tills det till slut är en röst som säger att ingen kan ta mitt samtal just nu ring tillbaks senare senast idag 10/10-25.
Kan vara dags att se över okunskapen i företaget samt skaffa sig nya leverantörer av delar då det är lika dyrt i delar som en vanlig bil men är riktigt dålig kvalitet.

23 June 2025

Reply from Eloped

Hej, tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi är verkligen ledsna att du upplevt bristande service och kunskap i kontakten med oss. Under sommaren har vi haft begränsad bemanning till följd av semester och inte alltid haft vår ordinarie personal på plats, vilket tyvärr påverkat både svarstider och produktkunskap.

Vi vill ändå poängtera att vår medarbetare lade mycket tid på att säkerställa att rätt del skickades, trots utmaningar i kommunikationen. Vi strävar alltid efter att hjälpa så gott vi kan, även när resurserna är begränsade.

Gällande kontaktvägar: vi finns alltid tillgängliga via vår växel på 040-309292. Det kan ibland vara svårt att nå enskilda medarbetare direkt om de är upptagna i samtal eller hjälper kunder i butik, men växeln är bemannad och vi återkopplar så snart vi kan.

Vi tar till oss din feedback för att förbättra oss framöver.

Rated 5 out of 5 stars

Jag är nöjd men hasdighets reglagen är…

Jag är nöjd men hasdighets reglagen är för känslig ser blir ek ryck vad start.

20 August 2025

Reply from Eloped

Hej Kaj, tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med din Eloped! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp med något i framtiden!

Reply from Eloped

Hej Helen, tack för ditt fantastiska omdöme! Vi arbetar hårt med att leverera den bästa tänkbara servicen och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att berätta att du är nöjd med oss. Tveka inte att återkomma om du behöver mer hjälp framöver.

Enkelt

Lite långsam leverans, annars enkelt och bra.

31 July 2025

Reply from Eloped

Hej Åke, tack för ditt omdöme. Tråkigt att du upplever att leveranstiden var långsam trots att vi levererade inom våra 3-5 arbetsdagar. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett så fint betyg och är nöjd med enkelheten.

Rated 5 out of 5 stars

Köpte ett fäste för golfbag

Köpte ett fäste för golfbag, väldigt bra och enkel montering.

28 July 2025

Reply from Eloped

Hej Mårten, tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med golfbagshållaren och att det var enkelt att montera den. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer i framtiden!

Rated 5 out of 5 stars

Efter knappt två månader är jag…

Efter knappt två månader är jag fortsatt mkt nöjd med min scooter. Även nöjd med kontakterna med Eloped, som känns seriösa och bra.

30 June 2025

Reply from Eloped

Hej Nils-Erik, tack för att du har tagit dig tiden att lämna ett så fint omdöme! Det är verkligen kul att höra att du är så nöjd med din scooter och med kontakten du har haft med oss. Du är alltid välkommen att höra av dig om du skulle behöva hjälp med något mer!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look