ElektronikexpertenReviews

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende betjening og service! Jeg har fået repareret iphones flere gange samt har købt flere brugte Lenovo med garanti. Jeg har aldrig været skuffet over Elektronikexperten.

Rated 4 out of 5 stars

Jeg købet en brug Lenovo PC Think Pad L 520 hos Elektronikexperten i oktober måned 2014. Fantastisk hurtig maskine. Utrolig solid og har kørt upåklageligt i den tid jeg har haft den, hvor jeg... See more

Rated 2 out of 5 stars

Sendte min Iphone ind efter den har været en tur i toilettet, ringede dagen efter for at høre hvordan det gik, fik besked på at den ville være færdig om eftermiddagen. Ved afhængningen kanTelefonen... See more

Company replied

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Det kører ikke for Elektronikeksperten i Køge

Har to gange brugt den lokale Elektronikeksperten i Køge.
Første gang var det rep. af en iPhone, som jeg var nede for at afhente tro gange, hvor den var lovet færdig, men ikke var færdig.
Foråret 2017 var det en iPad der skulle have skiftet batteri, hvilket de korrekt diagnosticerede med det samme. Samme historie med at møde op to-tre gange, uden at produktet er færdigt. Mere irriterende var det, at jeg i forb m afleveringen af ipaden også afleverer en lader m 2 meter ledig og 2 porte til en indkøbspris af samlet over 500kr. Begge dele forsvinder simpelthen i butikken. Jeg brokker mig, og får lovet en orginal iphonelader i stedet. Den kommer vanen tro heller ikke til det lovede tidspunkt ( jamen, hvorfor i det mindste ikke give folk besked om en forsinkelse før kunden bruger tid på at komme - forgæves). Og, det er en kopi. Den nye ledning er kun en meter, hvilket er så irriterende når man sidder afkvavet i sofaen for at kunne få strøm. På det tidspunkt kunne jeg desværre ikke li at klage mere. Man bliver træt af at se sig selv som utilfreds kunde. Og træt af Elektronikeksperten.

3 July 2017
Rated 1 out of 5 stars

Macbook Air til reperation - ridset!

Sendte min Macbook Air til reperation, fordi den ikke gad tænde. Ejeren sagde, at han ville ringe nogle dage efter, jeg havde sendt den ind, men det endte med, at jeg måtte ringe ind 2-3 gange før de gik i gang med at kigge på min computer. Jeg fik da af vide, at det var mit tastatur, der måske var noget galt med. Og han fik det til at lyde som om, at han ville skifte tastaturet ud uden at spørge mig først, og at jeg så efterfølgende skulle give 1700kr. for at få skiftet det ud! Det var selvfølgelig først da jeg ringede, at han fortalte mig dette. Da jeg så bare ville have den tilbage og betale 200kr., for at han havde kigget på den, var min computer helt beskidt. Jeg gjorde den da rent, men da jeg så vendte computeren om kunne jeg se, at han havde forsøgt at få bagsiden af computeren ud for at kigge på computerens indre dele. Men ejeren havde ridset computeren helt på bagsiden!! Ikke nok med, at ejeren ingen interesse for kunden har, lader han det også gå ud over kundens produkt. Jeg har betalt 200kr. for at få min computer ridset!!

12 May 2017
Rated 4 out of 5 stars

Jeg købet en brug Lenovo PC Think Pad …

Fantastisk hurtig maskine. Utrolig solid og har kørt upåklageligt i den tid jeg har haft den, hvor jeg har brugt den dagligt. Behagelig betjening. Når der mangler en stjerne, er det fordi software ikke var de sidste nye programmer.

Niels Lundberg Petersen

Køge

6 April 2017

Dårlig og mangelfuld service

Kørte ind med min iPhone 5s i lørdags, da batteriet var løst og jeg ville have dem til at sætte det fast.
Ekspedienten er væk med telefonen 5 min og vender tilbage at batteriet er sat fast, men han kan ikke tænde den. Han spørger om han skal beholde den til mandag, for at se hvad der er galt, men jeg takker nej, og vil gerne have den retur. Han er så åbenbart kommet til at flække skærmen, så han siger at han vil lave den til mandag. Samtidig har jeg en anden iPhone 5s der ikke vil godkende mit simkort, så den indleverer jeg til fejlfinding. Ekspedienten lover at ringe mandag.
Jeg hører ikke noget hverken mandag eller tirsdag, og vælger derfor at ringe onsdag eftermiddag. Manden jeg snakker med, aner ikke hvad jeg snakker om, men lover at finde ud af det og vende tilbage.
Idag er det fredag og jeg har stadig intet hørt. Når jeg ringer derind, ringer den nogle gange og bliver derefter "slået ud"
Summasumarum har elektronikeksperten to af mine iPhone 5s, og jeg kan ikke komme i kontakt med dem.
27/9-16 OPSUMMERING:
Det lykkedes mig at få kontakt, og fik hentet mine to Iphone's, dog uden at nogle af dem blev lavet. Som kompensation for den mangelfulde service, fik jeg skiftet skærmen på en anden IPhone 5s

26 August 2016

Fremragende service, de ved ALT

Var hos Elektronikexperten 09.12.15 i Køge med en gammel, gammel tower PC som var gået død og en bærbar som ikke kunne holde trådløst internet - fik ordnet den gamle tower, men de gav mig så et meget godt tilbud på en ny incl. overførsel af alle gamle data fra den gamle til den nye - udført super perfekt :) - Min bærbare fik ny harddisk og fjernelse af Win10 og installation af Win7 - og ALT fungerer super perfekt.
Magnus hjalp mig også med min gamle mobiltlf. UDEN beregning.
Super service fra Magnus som er meget kunde service orienteret og super dygtig. Vil helt sikkert komme der igen hvis behov opstår :)

28 December 2015

Stjal min harddisk!

De fortjener ikke engang en enkelt stjerne...

Min computer blev skåret op, så der nu er dybe ridser i den. Der blev manipuleret med papirene, så der nu står, at ridserne er min egen skyld. Hvorfor skulle jeg prøve at skære min egen computer op?

De solgte mig en ekstern harddisk, der var TOM... Havde en klar aftale om at få flyttet mine ting over på den.

Og sidst men ikke mindst, får jeg min pc tilbage UDEN HARDDISK! Hvad fanden skal der ske for det? I smadrer min pc, og stjæler indholdet. Idioter!

6 September 2015
Elektronikexperten logo

Reply from Elektronikexperten

Hej Nadine

Vi kan desværre ikke nikke genkendende til ovenstående, der må være tale om en misforståelse.

Din Acer bærbare PC, blev indleveret d. 1. dec. 2014 og afhentet igen d. 4. dec, 2014.
Du accepterede *montering af harddisk i boks', hvilket indebærer, at vi tager harddisken fra din PC og monterer denne i en harddiskboks, som du så kan tilslutte til USB.
Alt hvad der lå i på din PC, ligger nu på din eksterne harddisk.
Til ovenstående 'operation' kræves en skruetrækker og intet andet, så vi undrer os gevaldigt over dine ord. :/
Kom forbi, så ser vi på det.

Mvh.
David

Rated 2 out of 5 stars

Mangle fuld reparation af Iphone

Ved afhængningen kanTelefonen kan starte, men skærmen er tåget, jeg intet besked fået omkring dette.
Da jeg eller ville havde klaret det problem også, men okay, det bliver med et andet selskab. Som man bedre kan tro på

20 February 2015
Elektronikexperten logo

Reply from Elektronikexperten

Hej Misha

Din iPhone 5S kom ind, da den havde været en tur i toilettet. Den kunne naturligvis ikke tænde.
Vi ringer og fortæller, at din telefon kan komme til at tænde igen, ved, at vi udskifter batteriet, men at vi ikke kan give garanti for reparationen, pga. vandskaden: Fejlfinding 200,- udskiftning af batteri 450,-
Du accepterer tilbuddet og kommer efterfølgende for at afhente din telefon. Her kigger vi på den sammen og viser dig den slørede skærm.
Vi tilbyder, at udskifte skærmen med det samme, mens du venter, dette selvfølgelige mod en merpris, dog ikke fuld merpris.
Du siger nej tak til tilbuddet.

Vi beklager selvfølgelig, hvis du har fået opfattelsen af, at vi kunne fejlfinde, udskifte batteri og skærm for 650,-

Mvh.
David