Jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse med Eiki Design – for den var helt ud over det sædvanlige. Søndag aften 3/5 kl. 21.32 (ja, MEGET sent ude!) bestilte jeg i sidste øjeblik en... See more
See what reviewers are saying
I går købte jeg en lille bordlampe i kork hos Eikidesign. Den er meget smuk specielt om aftenen, når det er lidt mørkt. Hjemmesiden fungerer fint mht. varesortiment, bestilling, levering (afhentning)... See more
Skulle bruge en gave til min hustru og min bryllupsdag, vi har altid givet hinanden gaver udefra hvilken tema året havde. Jeg fandt de pæneste ting i kork hos Eikidesign. Levering, smuk indpakning... See more
Jeg ledte efter bæredygtigt julepynt og faldt hurtigt for Eiki. Jeg bestilte hjerter og stjerner, kort efter kunne jeg hente pakken med det fineste håndskrevet kort. Dét er service og dén lille ti... See more
Company details
Written by the company
Hos EikiDesign kan du købe smukke og funktionelle korkprodukter til hjemmet og til dig. Produkterne er produceret fortrinsvis i Portugal, ved at benytte naturens ressourcer på en skånsom måde, uden at fælde træer eller på anden vis gøre skade på naturen. Vi gør en dyd ud af at udvælge de flotteste produkter i kork indenfor interiør, indretning, borddekoration, legetøj, julepynt, tasker, punge, smykker og retrovarer.
Denmark
- eikidesign.dk
Udsøgt service og lækre produkter!
Jeg har netop modtaget min første ordre fra EikiDesign - en taske/pung og et smykkeskrin - og jeg kan ikke få armene ned! Begge dele er så smukt udført og kork er sådan et lækkert og bæredygtigt materiale, at det kun kan blive en fornøjelse at bruge det.
Begge dele var pakket fint ind og et personligt kort sætter prikken over i’et og viser endnu en gang udsøgt service fra indehaver Maria Hedegaard, som har været behjælpelig og serviceminded ud over, hvad man på nogen måder kan forvente (selv mens hun var på ferie!).
Jeg giver Maria og EikiDesign mine allervarmeste anbefalinger!
Jeg vender helt sikkert tilbage <3
Kan klart anbefales.
Super flotte og unikke produkter. Meget flot indpakket og med et sødt håndskrevet kort . Blev leveret 2 dage efter bestilling.
EikiDesign helt i Top!
EikiDesign med Maria Hedegaard som indehaver er helt i top!
Jeg søgte lækre,veganske bælter og efter super fin kommunikation med Maria er jeg nu indehaver af 2 mega lækre veganske korkbælter.
Det har været en fantastisk oplevelse at stifte bekendtskab med Maria fra EikiDesign.
Jeg er stor fan af bæredygtighed og EikiDesign får 6 stjerner ud af 5!
Mine bedste og varmeste anbefalinger
Jette Møller
Helle for bæredygtighed
Jeg ledte efter bæredygtigt julepynt og faldt hurtigt for Eiki.
Jeg bestilte hjerter og stjerner, kort efter kunne jeg hente pakken med det fineste håndskrevet kort. Dét er service og dén lille ting værdsætter jeg. Den generelle service og tagen hånd om mig som kunde er fantastisk. Jeg havde også bestilt forkert og Maria greb mig med det samme og lavede det jeg ønskede. Via hurtig handel modtog jeg endnu engang flere hjerter og jeg kan ærlig talt ik vente til jul nu.
Jeg vender tilbage!
Tak for du findes EikiDesign.
Varen blev afsendt med det samme, så jeg hurtigt fik det jeg havde bestilt. Med ordren fulgte en lille, meget venlig håndskrevet note. Super service!
Smukke smykker i et unikt og…
Smukke smykker i et unikt og bæredygtigt materiale! Flot indpakket og i det hele taget et meget personligt indtryk der efterlades :)
Smukt og funktionelt design.
Venlig betjening, hurtig levering. Har købt en rød korkpung. Der er god plads, til mønter, sedler og kort.
Er super tilfreds.
Fantastisk service
Jeg har købt en computertaske, som virker meget lovende (og nu har jeg lært om kort som materiale). Servicen var fantastisk: Jeg fik et langt svar, da jeg spurgte til materialet, og tasken blev hurtigt sendt.
Jeg har modtaget en lækker taske fra…
Jeg har modtaget en lækker taske fra EIKI design. Den er super let og samtidig en perfekt størrelse til et indkøb eller til st smide lidt tøj i når jeg skal til sport.
Bestilling og betaling gik så nemt og leveringen hurtig👍👍👍
Jeg har kun positive ting at sige
Jeg har kun positive ting at sige! Det var nemt at betale, min varer kom hurtigt og jeg blev overrasket med det fineste håndskrevet kort og chokolade, da jeg åbnede min pakke. Tusind tak til Eikidesign for den flotte betjening!
Det var en god handel på alle måder
Det var en god handel på alle måder. Jeg havde lidt problemer med betalingen, men fik god og konstruktiv hjælp i telefonen. God hjemmeside og en hurtig levering af en virkelig dejlig taske til en meget fornuftig pris.
Jeg elsker naturmaterialer
Jeg elsker naturmaterialer, og fik øje på denne smukke taske, som jeg måtte eje. Jeg er super glad for modtagelsen, lige som jeg ønskede. Glæder mig til at tage den i brug.
Vh. Ingrid Margrethe
Spændende produkter i tidens ånd.
Virkelig god service, meget imødekommende betjening. Produkterne egner sig godt til fx værtindegaver, hvor man vil give lidt andet end det sædvanlige, fx vin og blomster. Flere spændende produkter i forskellig prisklasse, og så er det i tidens ånd: bæredygtigt.
Elsker de produkter som EikiDesign har…
Elsker de produkter som EikiDesign har og så er det jo bare de sødeste mennesker bag EikiDesign.
Jeg bestilte nogle hjerter, som skulle laves til mig og dagen efter kunne jeg hente dem, det er hvad man kalder hurtig behandling🤩
Kan kun anbefale EikiDesign 😍
Fantastisk at møde en dejlig person i…
Fantastisk at møde en dejlig person i butikken.
Der er mange rigtig gode varer at vælge imellem
Og når jeg bestiller på nettet, så kommer varen som aftalt og lige til min dør
Fine produkter og super service.
Meget fine og lækre produkter. Flot og overskuelig hjemmeside. Hurtig ekspedition og super sød og personlig hilsen med leveringen.