Eghøjs brolægning og entreprenør service Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kendte ikke firmaet og Niklas i forvejen og var spændt på om løfterne blev indfriet. Jeg kan sagtens anbefale firmaet, hvis der skal laves en ny terrasse. Prisen var yderst konkurrence dygtig og arbej... See more

Company replied

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Niklas anlagde dræn, afløb og 120 kvm brostenmix på vores gårdsplads. God oplevelse med Niklas- kom til tiden, overholdt aftalen og sikrede kvalitet i høj standard. Han er god til at rådgive og give... See more

1. Paving Contractor

Written by the company

​Ved Eghøjs Brolægning og Entreprenør Service er kvalitet alfa og omega for vores vision. Derfor sørger vi altid for at imødekomme vores kunders behov og levere en høj kvalitet

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Effektivt og pænt arbejde til tiden

Vi har fået bygget et nyt udhus og carport, og det er Eghøjs Brolægning, der har stået for både udgravning, støbning af fundament-rende og punktfundamenter, isolering og støbning af gulv, samt kloak og ny brønd.

Der er flere årsager til, at jeg vil anbefale Eghøjs Brolægning:
- Det hele er lavet pænt, effektivt og helt præcist.
- De kom til den aftalte tid.
- Det hele var fikset på bare 14 dage.
- Der var stor fleksibilitet undervejs ift. vores ønsker.
- Der var tålmodighed til, at jeg var uerfaren bygherre og skulle finde en del svar hen ad vejen.
- Der blev ryddet pænt op undervejs og efterfølgende.
- God kommunikation undervejs.

Jeg anbefaler Niklas og Eghøjs Brolægning til denne type arbejde. Niklas er flittig, hurtig, dygtig og får tingene til at lykkes.

19 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kompetent håndværk og fremragende kommunikation

I forbindelse med en større genopbygning af vores sommerhus efter en oversvømmelse har vi fået støbt et råt betongulv med gulvvarme af Niklas, og vi er yderst tilfredse med hele processen.

Niklas tog sig af alt arbejdet fra gulvet og ned, herunder også badeværelset, hvor han støbte en perfekt bruseniche med korrekt fald og sikrede, at alt var på plads for det videre tømrerarbejde. Han hævede kloakeringen, sørgede for at kloakken blev renset fra jorden efter oversvømmelsen, og stod for nedgravning af vandledninger.

Niklas store netværk af dygtige håndværkere betød, at vi ikke behøvede at bekymre os om at finde andre fagfolk. Han stod for al koordinering og håndterede de udfordringer, der opstod, til perfektion.

Vigtigst af alt, så var kommunikationen forrygende. Niklas sørgede for at vi blev involveret i alle vigtige beslutninger, og han afsluttede arbejdet før den aftalte tid – alt sammen til en særdeles konkurrencedygtig pris. Vi giver ham vores varmeste anbefalinger!

27 September 2024

Flot anlæg af gårdspladsen

Niklas anlagde dræn, afløb og 120 kvm brostenmix på vores gårdsplads.
God oplevelse med Niklas- kom til tiden, overholdt aftalen og sikrede kvalitet i høj standard. Han er god til at rådgive og give sparring om løsninger på en saglig vis. Vi kommer igen!

13 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kvalitet, effektiv og godt håndværk!

Vi kan varmt anbefale Niklas! Han og teamet var utrolig effektive og holdte hver en aftale! De igangsatte arbejdet imens vi var på ferie, og selvom vi sad på den anden side af jorden, var Niklas utrolig god til at kommunikere. Da vi kom hjem var haven så godt som færdig, og kort tid efter kunne vi også holde i en flot ny indkørsel! Tak for det.

1 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har haft fornøjelsen af at have Niklas…

Har haft fornøjelsen af at have Niklas og hans 2 medarbejdere Jonas og Danny til at lave et par fundamenter for mig. Det har været en på alle måder positiv oplevelse, på det faglige såvel som det personlige plan. Niklas er dygtig, seriøs og arbejdsom, og derudover et utroligt rart og behageligt menneske at være sammen med. Alle aftaler er blevet overholdt, og jeg kan på det varmeste anbefale Eghøjs brolægning og entreprenør service.

21 November 2023

Reply from Eghøjs brolægning og entreprenør service

Tusind tak for anmeldelsen. det var en fornøjelse at arbejde for jer :-) vi snakkes ved.

Strålende resultat og samarbejde👍

Strålende resultat, flot samarbejde og tæt kommunikation under hele prosjektet. Kan absulut anbefale Niklas og hans dygtige team hos Eghøjs brolægning👍

1 November 2023

Reply from Eghøjs brolægning og entreprenør service

Tak for de fine ord Lars :-)

Støbning af fundament

Jeg kontaktede Eghøjs Brolægning da jeg skulle bygge garage. De kom hurtigt og så på opgaven med at lave fundament. Det har helt igennem været en super god oplevelse, og alle aftaler er blevet overholdt. Resultatet er helt i top og jeg vil på det varmeste anbefale dette firma til andre. Ser allerede frem til at få lavet min indkørsel af samme firma. Ydermere har prisen været yderst rimelig.
Lars Christensen
Søtoften
Solrød Strand

21 August 2023

Reply from Eghøjs brolægning og entreprenør service

Tak for det Lars, en fornøjelse at arbejde for jer :-D
Mvh Niklas og tak for tilliden

Flot arbejde!

Den venligst unge mand gjorde arbejdet hurtigt, effektiv og resultatet er en drøm af en have. Jeg giver de bedste anbefalinger.

10 August 2023

Reply from Eghøjs brolægning og entreprenør service

Hej Susanne tak for de fine ord og for at vi måtte komme og lave din have 😊

Rated 5 out of 5 stars

Opgravning af ødelagte rør og lægning af nye fliser

Vi skulle have gravet ødelagte rør og en gammel brønd op og der skulle lægges nye rør fra hus til kloak. Der blev arbejdet hurtigt og effektivt og arbejdet blev udført rigtig flot. Derefter genopbyggede de alt det opgravede og lagde nye fliser. Der har aldrig været pænere på det stykke. Området har en del større buske som blev behandlet med stor respekt. Der var en stor vilje til at passe på det eksisterende og kun gøre det pænere. Jeg er ovenud tilfreds med det arbejde Eghøjs brolægning lavede. Det er flot med stor respekt for vores ønsker og det eksisterende område og ikke mindst klaret hurtigt og effektivt.

27 June 2023

Reply from Eghøjs brolægning og entreprenør service

Hej Brian tusind tak for de fine ord. Vi er glade for at i er tilfredse med det 😊

Udvidelse af terrasse

Vi har fået udvidet vores terrasse samt fået fjernet en stor rod fra væltet birketræ. super godt løsningsorienteret og effektivt arbejde. Jeg kan varmt anbefale Eghøjs Brolægning

28 September 2022

Dygtig og sympatisk brolægger

Meget meget tilfreds med det stykke arbejde Niklas udførte for os på Frederiksberg allé. Niklas er meget sød, sympatisk og pligtopfyldende og vi glæder os til at bruge ham igen :) en varm anbefaling herfra. Mvh Jakob og Pernille

15 October 2021

Reply from Eghøjs brolægning og entreprenør service

Hej Jakob og Pernille, tusind tak for de fine ord. Dejligt at i er glade for resultatet, ser frem til at lave næste projekt for jer :-)

Rated 5 out of 5 stars

Ny indkørsel lagt 👍super flot med få…

Ny indkørsel lagt 👍super flot med få rettelser der blir rettet straks og god pris 😊

28 September 2021

Reply from Eghøjs brolægning og entreprenør service

Hej Ann, tak for den gode anmeldelse.
Super glad for i blev tilfredse med resultatet mvh Niklas

Take a closer look