EduToys Reviews 13

3.2

Company details

1. Toy Store

Written by the company

"Onze missie is vrij simpel. Wij vinden dat elk kind het verdient om met plezier naar school te gaan en ook met plezier te leren. Daarnaast vinden wij dat het werken aan je behoeften niet op een traditionele manier hoeft, zoals veel scholen doen. Bijles is niet altijd het juiste antwoord! Scholen moeten bewust worden van het gebrek aan kennis over het nut van educatief speelgoed en kijken naar de prioritering van traditionele lesmethoden."

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Sloom en hoor niks

Op de site staat dat er binnen 24 uur verzonden wordt, maar na 8 dagen wachten is er nog steeds niks onderweg.....
Als het langer duurt, laat dan wat weten.
Nu nog maar afwachten of er überhaupt nog iets verstuurd wordt.

5 February 2026
Rated 3 out of 5 stars

Windscherm besteld niet geleverd en nog geen geld terug

Windscherm besteld
2 dagen later bericht dat de voorraad niet klopte en deze niet geleverd kon worden.
Geld zou teruggestort worden helaas na 4 weken nog geen geld ontvangen.
telefonisch onbereikbaar
begin me zorgen te maken

Na een half jaar toch geld terug mogen krijgen. Educational toys bedankt voor de moeite

5 August 2025
EduToys logo

Reply from EduToys

Beste Jan,

Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat u twijfels heeft. U heeft niet direct bij ons gekocht maar via Sdeal, helaas zat hier een fout.

Rated 1 out of 5 stars

Heb iets begin januari besteld kreeg…

Heb iets begin januari besteld kreeg verder geen bericht dus week later mail gestuurd krijg ik een mail terug we gaan pas in februari weer versturen dus bestel er nooit weer

31 January 2025
EduToys logo

Reply from EduToys

Bedankt voor uw review. Op onze website was duidelijk te lezen dat wij een maand dicht waren en dat wij alles na deze maand zouden versturen.

Wij hebben bij elke order die in deze maand binnen kwam een extraatje gedaan. Helaas lees ik over het artikel en van ons extraatje als service niets terug.

EducationalToys

Rated 5 out of 5 stars

Super fijn!

Op de pinkstermarkt in Petten heb ik de koala stapeltoren en stapelblokken gekocht voor een vriendin haar kleine. Deze bevielen zo goed dat zij zelf ook de andere producten van deze set heeft besteld!

19 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Top service daarom een 5 sterren.

Top service daarom een 5 sterren.
Ik werd met aandacht tot het eind van bezorging van mijn bestelling, geholpen.
Vriendelijke en geduldige klantenservice.

En hierbij ben ik super blij met mijn aankoop, een muziekset. Het is mooi en aantrekkelijk van kleur, de kwaliteit is ook goed en het maakt goed geluid. "Dit keer" is het een cadeau voor mijn kleindochter, maar de volgende keren zal ik terugkomen om voor beide van mijn kleinkinderen te bestellen.

Ik zag zeer leuke educatieve artikelen welke mijn aandacht trokken om ook voor andere redenen, gelegenheden te willen bestellen.

Bedankt, God zegent jullie allen.

10 May 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look