EcomRevolution Reviews 327

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Kursik ładnie opakowany z wewnątrz wygląda na coś dobrego, zapewnienie o tym że będzie osoba dedykowana dla ciebie wspierająca. Kurs np.5k miał gwarantować 5k zysku w pierwszy miesiąc, choć po dokładn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dzięki szkoleniu 5k zaczęłam tworzyć swój pierwszy sklep internetowy o którym zawsze marzyłam. Teraz to marzenie staje się realne. Wierze, że po wprowadzeniu wszystkich wskazówek Huberta oraz chłopakó... See more

Rated 1 out of 5 stars

Mega scam te wszystkie kursy u Huberta, w kursie który kosztuje kilka tysięcy dostajecie wiedze, która można za darmo pozyskać z Youtube. Kurs Digital 5k - nic z niego nie wyniosłem, ta cała platforma... See more

Rated 5 out of 5 stars

Platforma jest przejrzysta i bardzo czytelna przez co wszystko można znaleść szybko i łatwo, support szybko i sprawnie odpowiada na pytania i łatwo można się z takowym dogadać Szkolenia które są organ... See more

Company details

1. e-Commerce Solution Provider

Written by the company

Platforma e-commerce / dropshipping, która umożliwia założenie własnego sklepu dropshipping oraz rozwijania go przy użyciu gotowych narzędzi. Tysiące produktów. Wsparcie na każdym kroku. Dołącz do nas i rozpocznij swój własny biznes od całkowitego zera.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

EcomRevolution - Najlepsza Decyzja dla Twojego Biznesu!

EcomRevolution to absolutnie wyjątkowa firma, która naprawdę wyróżnia się na rynku! Ich zespół to prawdziwi profesjonaliści - pełni pasji, zaangażowania i chętni do pomocy na każdym kroku. Od momentu rozpoczęcia współpracy, czuję, że mam wsparcie najlepszych ekspertów w branży.

To, co naprawdę robi wrażenie, to ogromna wiedza, którą posiadają. EcomRevolution nie tylko dostarcza usług na najwyższym poziomie, ale także dzieli się wiedzą i doświadczeniem, co pomaga mi w rozwijaniu własnego biznesu. Każde pytanie, które miałem, spotkało się z natychmiastową odpowiedzią i kompleksową pomocą.

Kiedy potrzebowałem wsparcia, zawsze mogłem liczyć na szybką i skuteczną reakcję zespołu. Dzięki nim czuję, że jestem w dobrych rękach i że mój biznes jest na właściwej ścieżce do sukcesu.

Nie mogę wystarczająco polecić EcomRevolution - jeśli szukasz partnera, który nie tylko pomoże Ci rozwinąć biznes, ale także będzie towarzyszyć Ci na każdym kroku tej podróży, to właśnie tutaj znajdziesz to, czego potrzebujesz!
P.T

Rated 5 out of 5 stars

Mega firma warta zaufania !

Mega firma warta zaufania, super współpraca z osobami z platformy jak i z innymi użytkownikami. Suport działa szybko i udziela dobrych odpowiedzi, dzięki czemu robimy postępy i nie zostajemy z materiałem w tyle :] Wszystko jest przejrzyste, każdy da rade ! Szczerze mogę polecić platformę EcomRevolution.

Było Super

Było naprawde super, Dowiedziałem się wszystkiego czego potrzebowałem do dalszej przygody z dropshippingiem. Super prowadzący na każde pytanie miał czas i odpowiadał zwięźle i na temat. Polecam
Kamil Latosiński

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo dopracowane kursy i przedstawione w bardzo prosty sposób. Te rzeczy są jak najbardziej na plus i polecam bardzo każdemu. Spotkania dla uczniów są bardzo pomocne, kontakt na żywo i możliwość zadawania pytań oraz otrzymywanie odpowiedzi i porad odnośnie ulepszania swojego sklepu.

20 August 2024

Najlepsza platforma dropshipping

Najlepsza platforma dropshipping w Polsce. Dlaczego?
Wspaniała dla początkujących
Wiele możliwości
Szybka i skuteczna pomoc Supportu
Dobre ceny
Innowacyjność
Zamknięta grupa Discord
Szkolenia które są bardzo pomocne dla każdego
Polecam każdemu kto chce zacząć!

polecam

polecam!! nie wyobrazam sobie wchodzic w dropshipping bez tego kursu

15 August 2024

EcomRevolution – Idealny Partner dla Twojego Biznesu Online

Ocena: zdecydowanie ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Mam przyjemność współpracować z firmą EcomRevolution, jestem bardzo zadowolona. Od samego początku było jasne, że mam do czynienia z zespołem profesjonalistów. Komunikacja przebiega bardzo dobrze, zespół zawsze znajdzie czas, aby odpowiedzieć na moje pytania. Wykazują się ogromnym
profesjonalizmem. Wyróżnia się na rynku nie tylko jakością swoich usług, ale także podejściem do klienta. Jeśli szukasz partnera, który pomoże Ci w założeniu biznesu lub rozwinięciem go od zera, gorąco polecam EcomRevolution. Ich doświadczenie, wiedza i zaangażowanie sprawiają, że współpraca z nimi to czysta przyjemność.
Kinga Stąpór

14 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kursy dropshippingowe oferowane przez firmę EcomRevolution.pl

Kursy dropshippingowe oferowane przez firmę EcomRevolution.pl są naprawdę godne polecenia. Przede wszystkim, kursy te są bardzo szczegółowe i obejmują wszystkie aspekty prowadzenia sklepu internetowego, od podstawowych po zaawansowane techniki marketingowe.

Jednym z największych atutów tych kursów jest wsparcie, jakie oferują. Uczestnicy mają dostęp do zamkniętych grup, gdzie mogą wymieniać się doświadczeniami i uzyskać pomoc od bardziej doświadczonych osób. Dodatkowo, dostępne są liczne narzędzia, które znacznie ułatwiają proces tworzenia i prowadzenia sklepu dropshippingowego.

Kursy te są również bardzo praktyczne – zawierają liczne case studies, które pokazują, jak skutecznie prowadzić kampanie reklamowe i optymalizować sklep. Dzięki temu, nawet osoby bez wcześniejszego doświadczenia mogą szybko nauczyć się, jak generować pierwsze sprzedaże.

Podsumowując, kursy EcomRevolution.pl to świetna inwestycja dla każdego, kto chce rozpocząć swoją przygodę z e-commerce. Dzięki wsparciu, narzędziom i praktycznym poradom, uczestnicy mogą szybko i skutecznie rozwijać swoje biznesy online.

31 July 2024
Rated 4 out of 5 stars

Świetna strona!

Moim zdaniem strona EcomRevolution jest świetna lecz jednak nie do konća ponieważ moim zdaniem słabe jest to że niektóre produkty nie mają opisów lecz jednak to da sie załatwić za pomocą ai lecz ja osobiście spędzam dużo czasu doskonaląc te oferty, polecam bardzo.

8 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Duża pomoc z kursów i szkoleń

Dopiero co zaczynam, szkolenia i kursy dużo mi pomagają. Można się dużo dowiedzieć ze szkoleń. Moim zdaniem dużym plusem jest fakt, że Hubert pomaga, odpowiada na pytanie i sprawdza oferty osobiście, ponieważ jest to duża pomoc. Plusem jest także fakt, że można dzwonić do innych osób i opiekunów, które są chętne pomóc.

Opinia

Cześć,

Chciałbym podzielić się moją opinią o platformie EcomRevolution oraz moich motywacjach, które skłoniły mnie do zaangażowania się w ten program. Mam 13 lat i jestem w trakcie zakładania swojego własnego sklepu. EcomRevolution to dla mnie niesamowita okazja, aby rozwijać swoje umiejętności przedsiębiorcze i zbliżyć się do celu, jakim jest bycie niezależnym już w wieku 18 lat.

Jestem osobą bardzo ambitną . Od zawsze fascynowało mnie, jak mogę tworzyć coś własnego, a EcomRevolution daje mi narzędzia oraz wsparcie, które są nieocenione na początku mojej drogi. Wiem, że dzięki tej platformie mogę nie tylko rozwinąć swój biznes, ale także nauczyć się, jak działać w sposób zrównoważony i odpowiedzialny.

Moje zaangażowanie wynika z głębokiego przekonania, że niezależność finansowa oraz umiejętność prowadzenia własnej działalności to kluczowe elementy, które pozwolą mi realizować swoje marzenia. Dzięki EcomRevolution mam możliwość zdobycia wiedzy i doświadczenia, które będą fundamentem mojej przyszłej kariery.

Jestem przekonany, że z pomocą tej platformy uda mi się osiągnąć sukces, a moje ambicje i determinacja przyniosą mi niezależność, o której marzę.

Z poważaniem,
Jan T

Wszechstronna pomoc

Opinia na temat kursu 5k

Bardzo mi się podobała prostota i treściwość lekcji. Na plus na pewno też jest szybka i pomocna obsługa kursu. Był on pełen praktycznych informacji i łatwych w realizacji kroków.

1 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Strona wyróżniająca się na tle konkurencji

Strona zdecydowanie wyróżniająca się na tle konkurencji dzięki swoim możliwością, posiada wszystko czego potrzeba do rozpoczęcia dropshippingu. Praktyczna wiedza, opcja zbudowania sklepu i przede wszystkim wsparcie w postaci szkoleń jak i kontaktu z opiekunem. Bardzo polecam każdemu kto chce zacząć bądź zwiększyć swoją wiedze w temacie dropshippingu.

Opinia

bardzo podoba mi się ich podejście do klientów, są bardzo pomocni. Polecam kurs 5k bo można z niego dużo wynieść.

Serdecznie polecam każdemu

Serdecznie polecam każdemu
Nauka od zera w odpowiedni sposób
Świetne wsparcie duża wiedza na każdy temat
Świetny program działania od zera
Naprawdę polecam jeśli ktoś chciałby zacząć swój biznes
Jakub Rypień

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look