EcomRevolution Reviews 327

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Kursik ładnie opakowany z wewnątrz wygląda na coś dobrego, zapewnienie o tym że będzie osoba dedykowana dla ciebie wspierająca. Kurs np.5k miał gwarantować 5k zysku w pierwszy miesiąc, choć po dokładn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dzięki szkoleniu 5k zaczęłam tworzyć swój pierwszy sklep internetowy o którym zawsze marzyłam. Teraz to marzenie staje się realne. Wierze, że po wprowadzeniu wszystkich wskazówek Huberta oraz chłopakó... See more

Rated 1 out of 5 stars

Mega scam te wszystkie kursy u Huberta, w kursie który kosztuje kilka tysięcy dostajecie wiedze, która można za darmo pozyskać z Youtube. Kurs Digital 5k - nic z niego nie wyniosłem, ta cała platforma... See more

Rated 5 out of 5 stars

Platforma jest przejrzysta i bardzo czytelna przez co wszystko można znaleść szybko i łatwo, support szybko i sprawnie odpowiada na pytania i łatwo można się z takowym dogadać Szkolenia które są organ... See more

Company details

1. e-Commerce Solution Provider

Written by the company

Platforma e-commerce / dropshipping, która umożliwia założenie własnego sklepu dropshipping oraz rozwijania go przy użyciu gotowych narzędzi. Tysiące produktów. Wsparcie na każdym kroku. Dołącz do nas i rozpocznij swój własny biznes od całkowitego zera.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Naprawa sklepu przez eksperta

Pan wykonał świetną robotę

7 December 2024

Dziękujemy za opinie Panie Michale!🤝

Rated 5 out of 5 stars

Wszystko jest przejrzyste i łatwe do obsługi. Poza tym jest sporo wsparcia od założycieli.

Dziękujemy za opinie Panie Tomaszu!🤝

Przykładamy szczególną uwagę do upraszczania sprzedaży online. Zapraszamy do dalszej współpracy i życzymy samych sukcesów.

Było super było ekstra dobrze

Było super było ekstra dobrze

Dziękujemy za opinie Panie Dawidzie!🤝

Cieszymy się, że wszystko jest super! Zapraszamy do dalszej współpracy i życzymy samych sukcesów.

polecam BARDZO SERDECZNIEEE

Dziękujemy za opinie!🤝

Rated 1 out of 5 stars

Totalny syf nie dość że na stronie z…

Totalny syf nie dość że na stronie z subskrypcjami było że sklep będzie już utworzony to nadal trzeba go samemu robić naciąganie na kasę czekałem 48h na nazwę która na stronie była napisana że nie ma rekiem nazwy można wziąść okazuje się nagle że była zajęta i kolejne tak i w kółko ponieważ miałem wykupioną subskrypcję na której panel był darmowy przez jakiś okres czasu to jest mniejsza ale żeby uruchomić sklep trzeba weź na domenę i czemu ja mam płacić za domenę która niby jest wolna a nie trzeba dopłacić kolejne 20 zł jak nie więcej żeby mnieć sklep wielkie syf nie polecam.

3 December 2024

Dziękujemy za opinie.

Domena jest w gratisie każdego pakietu. Prosimy o skontaktowanie się bezpośrednio pod e-mail: kuba@ecomrevolution.pl - z naszym technikiem.

Rozwiążemy problem i pokryjemy wszelkie koszty, jeżeli czekał Pan dłużej, niż 24h na aktywację sklepu z wybraną, wolną domeną.

Możliwe, że wybrana domena została zajęta w trakcie aktywacji przez kogoś innego, co uniemożliwiło nam jej aktywację. Nie zważając na to - przepraszamy najmocniej za zaistniałą sytuację.

Rated 5 out of 5 stars

Sylwia pomogła mi rozwiązać problem…

Sylwia pomogła mi rozwiązać problem szybko i profesjonalnie. Serdecznie polecam.

3 December 2024

Dziękujemy za opinie Panie Wiktorze!🤝

Cieszymy się, że Sylwia z naszego zespołu rozwiązała Pana problem! Zapraszamy do dalszej współpracy i życzymy samych sukcesów.

Dobrze zrobiona usługa

Bardzo szybka pomoc

29 November 2024

Dziękujemy za opinie Panie Tomaszu!🤝

Rated 5 out of 5 stars

Platforma EcomRevolution.pl to świetne…

Platforma EcomRevolution.pl to świetne narzędzie, które w znaczący sposób wspiera rozwój sklepów internetowych. Dzięki intuicyjnemu interfejsowi i bogatej funkcjonalności, z łatwością można zarządzać sprzedażą online, jednocześnie korzystając z nowoczesnych rozwiązań wspierających biznes. Zespół platformy zawsze służy natychmiastowo pomocą i fachowym doradztwem, co sprawia, że współpraca z nimi to czysta przyjemność. Dziękuję za ich pomoc i wsparcie w rozwijaniu mojego e-biznesu – to platforma, na której można polegać!

28 November 2024

Dziękujemy za opinie Pani Hanno!🤝

Cóż za wyczerpująca wiadomość, jest nam niezmiernie miło - za co dziękujemy. Zapraszamy do dalszej współpracy.

Rated 5 out of 5 stars

Warto korzystać jak jeszcze to jest !!!

Bardzo duża i szeroka pomoc w budowie sklepu

21 November 2024

Dziękujemy za opinie Panie Kacprze!🤝

Zachęcamy do dalszych konwersacji z naszym zespołem, chętnie pomożemy w kolejnych krokach rozwoju!

pomoc supportu

Dzięki jednemu z supportów ( Adamowi ) udało mi się rozwiązać problem, którego pewnie sam bym nie dał rady naprawić

Dziękujemy za opinie Panie Kacprze!🤝

Jest nam niezmiernie miło, że Adam z naszego zespołu pomógł Panu rozwiązać problem. Zapraszamy do dalszej współpracy i życzymy samych wysokich wyników.

Opinia

Uważam, że strona, ludzie jak i cały serwis i oferty które oferuje Ecom jest po prostu świetna. Tworze z ich pomocą od jakiegoś czasu i nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam serdecznie

Dziękujemy za opinie Panie Bartoszu!🤝

Jest nam niezmiernie miło, że jest Pan zadowolony z naszej platformy. Życzymy jak największych wyników!

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo pomocni ludzie z kazdym…

Bardzo pomocni ludzie z kazdym problemem mozna zwrocic sie o pomoc

Dziękujemy za opinie Panie Mikołaju!🤝

Zapraszamy do dalszych pytań, jeśli się pojawią. Chętnie pomożemy!

Super wsparcie techniczne

Super wsparcie techniczne szybko udzielają odpowiedzi na zadane im pytania, pomagają również w budowie sklepu

Dziękujemy za opinie Panie Patryku!🤝

Jest nam niezmiernie miło, że jest Pan zadowolony z naszego wsparcia technicznego. Zapraszamy do dalszego kontaktu!

Szybka pomoc!

Na stronie działa bardzo szybka pomoc i dostaje się ją na, każdy spotkany problem.

26 November 2024

Dziękujemy za opinie!🤝

Chętnie pomożemy przy dalszych wyzwaniach. Zapraszamy do kontaktu!

Zamówiłem usługę poprawy sklepu

Zamówiłem usługę poprawy sklepu
Jak się jednak okazuje to coś więcej
Efekt był nieziemski
Osoba która za to odpowiada jest prawdziwym artystą
Na prawdę profesionalna obsługa

Dziękujemy za opinie Panie Rafale!🤝

Jest nam niezmiernie miło, że nasza usługa przełożyła się u Pana na tak dobry efekt. Zapraszamy do dalszej współpracy i życzymy samych wysokich wyników.

Wszystko jest dobrze

Wszystko jest dobrze

Dziękujemy za opinie Panie Miłoszu!🤝

Cieszymy się, że wszystko jest dobrze😁

Rated 5 out of 5 stars

Jestem początkujący w branży i podczas…

Jestem początkujący w branży i podczas zakładania sklepu i konfiguracji nie potrafiłem przebrnąć przez ustawienia systemu płatności. Na szczęście dostałem kontakt do Adama i chłop uratował sytuację. Pierwsze zakupy się pojawiły dzięki Adamowi :)

Dziękujemy za opinie!

Cieszymy się, że Adam z naszego zespołu skutecznie pomaga Panu w rozwoju sklepu!

Gratulujemy pierwszych zamówień, trzymamy kciuki!

Rated 5 out of 5 stars

Sylwia (Product Expert) pomogła mi w…

Sylwia (Product Expert) pomogła mi w największych trudnościach z konfiguracją sklepu. Bardzo konkretna, uprzejma i z ogromną wiedzą, łatwo rozwiązała moje problemy i wyjaśniła co i jak. Z przyjemnością otwieram czat, gdy potrzebuję wsparcia. Jeszcze raz dziękuję!

21 November 2024

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinie Pani Aleksandro!

Cieszymy się, że Sylwia z naszego zespołu skutecznie pomaga Pani rozwiązywać na bieżąco problemy. Służymy pomocą!

Rated 5 out of 5 stars

To że w młodym wieku dzięki wam mogę…

To że w młodym wieku dzięki wam mogę zarabiać i to jak pomocną i jak wspierająca jest pani Julia

18 November 2024

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinie Panie Olku!

Życzymy jak najwyższych wyników przy rozwoju swojego biznesu z naszą pomocą.

Świetna pomoc od Adama

Świetna pomoc od Adama. Przede wszystkim zawsze szybka, i konkretna. Cieplutko polecam

18 November 2024

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinie Panie Marcinie!

Cieszymy się, że otrzymał Pan pomoc od naszego specjalisty ds. rozwoju sklepów - Adama. Zachęcamy do dalszych rozmów, chętnie pomożemy!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look