Saldo verdwenen
Na de app jarenlang gebruikt te hebben, moest ik plotseling inloggen. Oke, gedaan, bleek mijn hele saldo verdwenen. Waarschijnlijk heeft de app een update gehad, en is voor het gemak mijn geld in beslag genomen.
OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBAAR PINAPPARAAT? Betalingen zijn essentieel voor iedere ondernemer. Een onderneming draait immers niet zonder. Een pinautomaat is ideaal om snel, veilig en voordelig betalingen te kunnen accepteren. Wij leveren verschillende type pinautomaten aan Nederlandse ondernemingen (LAN, WiFi, Simkaart) waarbij je altijd goede service en een snelle levertijd mag verwachten. Als jouw partner in het betalingsverkeer kunnen wij ook nog eens de contracten met de transactieverwerkers voor je regelen. Zo heb jij alles direct voor elkaar.
Amsterdamseweg 489, 1181 BR, Amstelveen, Netherlands
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
We hebben een zeer goeie samenwerking met Easy Payments gehad. Ze hebben ons altijd snel geholpen mocht het nodig zijn. We zijn naar een andere boekingssysteem overgegaan waar alle betalingsmethodes inbegrepen zijn. Maar wanneer we in de toekomst onze faciliteiten gaan uitbreiden komen we zeker bij jullie terug.
Erg behulpzaam en meedenkend!
Prima partij om zaken mee te regelen, heel fijn.
Beeld u in op een maandag dat er duizenden euro's aan gelden toevallig verdwenen zijn en dat onze partner van Easy payments er niets van weet. Opgepast dus!
Na inschakeling van een advocaat kon men er wel achter komen.
Moesten we geen bewijzen hebben overgehouden dan hadden we grote pech.

Reply from Easy Payments Nederland
Zeer goed geholpen geweest door mevr Karima Kamas, heel vriendelijk en behulpzaam! Zeer snelle service!
Al jaren een tevreden klant, snelle service en altijd bereikbaar! Bedankt voor de klantvriendelijkheid!
Bedankt voor de makkelijke samenwerking, vooraf was die al ingesteld en meteen klaar voor gebruik! Toen ik er even niet uitkwam meteen geholpen via de helpdesk! Zeker voor herhaling vatbaar
Voor onze kantine en evenementen hebben we nu enige tijd een pinautomaat. Wat een super gemak geen contant geld meer (veel minder tot bijna niks). Kost misschien iets maar je merkt dat mensen toch wat makkelijker tijdens evenementen wat meer uitgeven.
Service is top als er iets vlot en goed contact met ze, waarop er een vlotte goede oplossing wordt gevonden. Wij zijn zeer tevreden, ook kosten technisch echt een aanrader.
wordt altijd snel geholpen en erg goede service. top bedrijf om mee samen te werken!
Al jaren lang klant, en ga hier nooit meer weg. Service kan als royaal worden omschreven. Een bedrijf waar je als klant echt op nummer 1 staat.
Goeden dag wij zijn van
Huiskamercafé El & Ben
Wij zijn overgestapt naar easy Payment, omdat wij een conflict hebben met CCV betreft de kansspeelautomaten, maar dat terzijde.
Ik belde via KHN naar Easy Payment en legde het verhaal uit hun waren uiteraard bereid om mijn als klant nemen. Hun stuurde mijn via de mail de benodigde papieren op ik vulde de papieren in voor 14:00 uur en de volgende dag stond er een koerier voor de deur met mijn nieuwe pinautomaat.
Ik zette hem aan en kon gelujk beginnen.
Dit is echt een voorbeeld van hoe het wel kan en hoort.
Bedankt Victor en het hele team
En uiteraard KHN voor de tip.
Met vriendelijke groet:
Michel van Schagen
Huiskamercafé El & Ben
Krocht 2011PT
Haarlem
0620749331

Reply from Easy Payments Nederland
Learn more about other kinds of reviews.