See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mijn doel om gezonder te leven omtrent voeding is samen met Demi behaald. Demi legt alles op een duidelijk manier uit. Je kan haar altijd vragen stellen en helpt je waar nodig!

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb bij demi coaching gedaan en ze heeft mij echt veel dingen geleerd hoe ik het beste mijn trainingen en voeding kan aanpakken Dankjewel voor alles 🩷

Rated 5 out of 5 stars

Nu al ruim een half jaar klaar met de coaching, maar heb me nog nooit zo goed gevoeld! Ik merk dat ik echt veel heb geleerd wat ik zelf door heb kunnen pakken na de coaching waardoor ik progressie ble... See more

Company details

1. Fitness and Nutrition Service
  2. Physical Fitness Program

Written by the company

DVT coaching is een online fitness coaching bedrijf, waarin dames begeleid worden om hun doelen te bereiken. Demi helpt vrouwen online met doelen omtrent voeding en sport. Denk hierbij met doelen zoals afvallen, aankomen, spiermassa opbouwen en een gezonde leefstijl ontwikkelen. Dit niet alleen, maar mentale gezondheid staat altijd op één dus ook hier werken wij aan. Je werkt dus niet alleen voor jouw doelstellingen, maar ook met jouw relatie met voeding, sport en jezelf! Samen werken wij aan een balans en succes voor langer termijn, geen quick fix maar blijvend resultaat.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Persoonlijke begeleiding waar je progressie mee boekt

Ben je opzoek naar iemand doe je helpt met je doelen behalen afvallen, spieropbouw enz. Dan vind ik dat je bij Demi aan het goede adres bent. Ik heb bij meerdere mensen dit soort programma's gevolgd en bij niemand zoveel progressie geboekt als bij Demi. Het is niet alleen afvallen of je spierenopbouwen. Maar het is echt voor de lange termijn zodat je het erna ook zelf kan. Maar ook jezelf gewoontes aanleren. Hoe ik de begeleiding zou noemen, PERSOONLIJK. Ik kon alles aan der vragen en kreeg super snel antwoord.

Als je wilt investeren in jezelf kies dan voor DVT coaching!!

15 December 2024

Wat een topper !!

Wat een topper !!

Echt een aanrader. 8 weken lang online coaching gekregen van Demi. Zoveel geleerd over voeding en sport. Niet alleen dat. Ik ben ook mentaal erg gegroeit. Je krijgt een aangepast voeding en trainingsschema. Mocht je iets niet lekker vinden kun je dat ook aangeven. Het geeft zoveel meer vertrouwen en ook dat ik nu weet hoe alles werkt en hoe je ermee om moet gaan. En ondanks dat we elkaar persoonlijk nooit in het echt ontmoet hebben voelde het heel vertrouwd!

Lieve Demi, ik ben jou enorm dankbaar en thankss voor alle tips & tricks. Lieve en positieve woorden. ❤️😘

4 December 2024

Coaching

Ik heb bij Demi 3 maanden lang personal coaching gehad. Ze werkt met een hele fijne en makkelijke app waar alles duidelijk n wordt beschreven zoals de workouts en eetschema’s. Het eetschema zorgt ervoor dat je heel makkelijk je caloriebehoefte bijhoudt en toch gevarieerd eet. Hierbij had ik helemaal niet het gevoel dat ik een streng dieet volgde. Daarnaast is Demi een hele fijne en kundige coach die je motiveert om het beste resultaat te halen. Zeker een aanrader!

1 July 2024

Super coach!

Ontzettend veel gehad aan de coaching van Demi! Veel afgevallen en zit nu ook daardoor lekkerder in mijn vel. Als je twijfelt zou ik het zeker aanraden!

28 November 2024

Super coach!

8 weken challenge coaching gehad, en super tevreden met het hele traject.
Ik wilde een paar kg afvallen voor mijn vakantie en dit is zeker gelukt!
Hele fijne coaching gehad tijdens het traject, ze is super betrokken bij hoe het met je gaat, op persoonlijk, mentaal en fysiek gebied.
Zou het ieder ander aanraden en wanneer ik weer gecoacht wil worden ga ik zeker terug !!

10 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Demi is een superfijne coach

Demi is een superfijne coach! Ik heb nu een paar maanden coaching van haar gehad en ze heeft me heel goed geholpen door haar altijd positieve duidelijke benadering en feedback. Je kan met elke vraag bij haar komen en het contact is echt heel persoonlijk. Ook de training- en voedingsschema’s worden helemaal afgestemd, wat heel fijn is. Ik zou het zo weer doen!

7 November 2024

Coaching demi

Ik heb een paar maanden het coaching traject van Demi gevolgd. Demi maakt een super duidelijk plan waarin ik helemaal niks heb gemist. Alles duidelijk en netjes beschreven. En naast een duidelijk plan is demi er altijd voor je. Het voelt niet als coaching. Demi is altijd vriendelijk en helpt je graag. Ik ben door demi erg gegroeid en heb onwijs veel nieuwe inzichten gekregen.
Demi was voor mij de stok achter de deur om te gaan.

16 September 2024

Super blij met Demi

Super blij met Demi. Ik heb een jaarlang begeleiding gehad van Demi. Ik heb in dat jaar heel veel geleerd en kan nu zeggen dat ik eindelijk een gezonde relatie heb met voeding en Demi heeft me hier altijd goed in begeleid. Heel blij met de keuze om voor haar coaching te gaan. Ze reageert snel, denkt mee, voelt meer als een vriendin aan en begrijpt je ook.

13 September 2024

Helemaal tevreden

Ik ben als is een keer eerder gecoacht door demi en was toen helemaal tevreden ookal was het voor 3 maanden. Je voelt je positiever en meer energie. Ze is er ook voor je met sporten en tips geven maar ook met persoonlijke dingen kan je je verhaal kwijt of helpt je. Ze doet het heel goed niet alleen in de app kan je veel vinden maar op haar social media laat ze ook veel tips zien die je helpen

1 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Demi is een super goede en lieve coach

Demi is een super goede en lieve coach. Ze kijkt naar het totale plaatje. Sporten, voeding, maar ook je mentale gezondheid , je relatie met voeding en je zelfbeeld. Ze geeft duidelijke en goede feedback en reageert super snel en demi denkt echt met je mee, en ze is heel erg betrokken. Ze vraagt ook regelmatig hoe het gaat wat erg fijn is. Dankzij demi is mijn relatie met voeding al veel beter geworden en bereik ik steeds meer mijn doelen. Ik raad demi echt aan iedereen die coaching wilt aan!

27 August 2024

Hele fijne begeleiding

Hele fijne begeleiding, er was oprechte interesse en werd goed meegekeken als ik ergens tegen aan liep. Het was voor mij echt een stok achter de deur en voel me nu vele malen fijner! Mentaal en fysiek! De laatste kilo’s ga ik nu zelf mee aan de slag maar door alles wat ik door Demi heb geleerd gaat me dat zekers lukken❤️

21 August 2024

Online coaching

Lieve Demi! Wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb om jou coaching te volgen. Heel onzeker startte ik bij jou, omdat ik niet echt goede ervaringen heb bij online coaching. Ben sinds juli bij jou begonnen en voel me al zoveel zekerder. Ik weet gewoon dat ik bij jou mijn doelen ga behalen door al je goede hulp en motivatie die ik krijg van jou!
Je bent een geweldige persoon die goed is in wat ze doet! Doe zo verder!

20 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden met de coaching

Lieve Demi, het einde is bijna in zicht dat ik het zelf mag gaan doen. De afgelopen maanden heb jij me geholpen om lekkerder in m’n vel te zitten en eindelijk trots te kunnen kijken in de spiegel. Voordat ik startte met coaching bij jou, wist ik niet waar ik moest beginnen, at ik veel te weinig wat resulteerde in een ongezonde relatie met voeding. Ik viel toen wel af doordat ik veel te weinig at maar het was er zo ook weer aan. Toen jij aangaf dat ik veel meer mocht eten vond ik dat spannend maar tegelijkertijd voelde ik me toen al zoveel beter. Ik was eerst te gefocust op de weegschaal maar even serieus met foto’s kan je zoveel meer zien dan dat getal wat je zo onzeker kan maken. Met een super fijn trainingsschema ging ik aan de slag. Nu een paar maanden later ben ik je zo dankbaar voor alle tips en heb ik zoveel handvaten meegekregen die ik zelf kan toepassen. Dankjewel voor alles!❤️❤️

20 August 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look