Helt igennem rart menneske at få sin hjælp til at få købt og installeret en varmepumpe af. Meget flittig, professionel og arbejdsom. Vil helt klart bruge din varmepumpeservice igen både i mi... See more
See what reviewers are saying
God og hurtig service. Thomas tog sig tiden til uddybe mine spørgsmål, og var yderst fleksibel med hvornår han kunne komme og montere min varmepumpe - som jeg desuden købte igennem ham. Varmepumpen... See more
Utrolig venlig gut som er meget flexibel, men kunne dog ikke af 3 omgange finde fejlen på varmepumpen og måtte henvise mig til en anden. kunne god have tænkt mig info om at han ikke havde styr på pu... See more
Super service fra Thomas :) holder aftaler og tid. Så generelt bare fantastisk service ville klart anbefale ham til andre. Og ville helt sikkert bruge ham igen 5 stjerner herfra 😃👍🏻
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Varme anbefalinger herfra
Meget flittig, professionel og arbejdsom.
Vil helt klart bruge din varmepumpeservice igen både i mit privat regime men også anbefale firmaet videre blandt mine kunder. Tusinde tak Thomas for at hjælpe os med at få varme på vores kontor.
Med venlig hilsen
Direktør og indehaver
Thomas Barker
Kviktagservice ApS
Utrolig venlig gut som er meget…
kunne god have tænkt mig info om at han ikke havde styr på pumpen før han gik igang med 2 og 3 gang.
Super fin oplevelse og service
Thomas var meget grundig til at spørge ind til opgaven og jeg er super tilfreds med opsætning og instruktion af varmepumpen 😃
God service
God og hurtig service
Varmepumpen varmer hurtigt huset op. Og det bedste er næsten at jeg kan tænde den fra min mobil inden jeg kommer ud til huset.
Prisen var konkurrencedygtig.
Utrolig god og kompetent service
Servicen var i top
Servicen var i top , ringet fredag morgen og han stod her kl 15 med de reservedele der skulle bruges , til vores luft til vand
Supergod og hurtig service
Supergod og hurtig service
Thomas kunne komme meget hurtigt, og kunne berolige os med, at vi bare skulle have foretaget et helt almindeligt serviceeftersyn, der var ingen problemer med hverken kompressor eller utætte slanger.😊⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Service af varmepumpe
God service i følge aftale
Ingen ekstra regning for at bo på en ikke brofast ø
Kan varmt anbefale dem
Grundig service og god forklaring på…
Grundig service og god forklaring på mine spørgsmål.
Min bedste anbefaling.
Det var dejligt at få den service og…
Det var dejligt at få den service og forklaring på hvad man skulle gøre da jeg var helt ny i brug af varmepude rigtig god service
Fin og hurtig service
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.